Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:23:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Otac primio Thompsona  (Pročitano 27231 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
I komunisti su bili narod! Smile Mislim da Zagreb nisu dirali jer su im već bili unapred kupili cveće! Smile Smile Smile

Meni je krivo što je moralo tenkovima da se ide i što ranije nisu išli, jer su došli prekasno, mnogo srba je bilo proterano i pobijeno. Da osuđujem zločine tamo koliko ih je bilo, čak sam i osetio krivicu zbog toga...al onda iskopo se transkript u kome Franjo Tuđman kaže da mu je drago što je smanjio broj srba-onoliko koliko su ustaše htele u svetskom i uvidim koja sam budala! Ovo nećeš videt kod Miloševića koji je bio komunista i pro-jugosloven, ne srbin.

evo mala primjera ravnopravnosti:
-ubijete naše poslanike u skupštini a najvećeg našeg političara teško ranite
-od svih generala u vojsci 160 srbi a 2 hrvata
-1929 uvedena diktatura,zabrana isticanja hrvatskih nacionalnih znakova
-sibinjske žrtve
.senjske žrtve

Da kralj je bio autokrata, zato su i došli komunisti na vlasti-i to je opet ništa naspram onog što ste radili u 2 svetskom. Smile Smile Smile
Ti opravdavaš što ste bili na strani nemaca, kao ugroženi od srba i zbog toga ste morali pobit srbe, kao i jevreje, rome itd...svi su vas oni ugrožavali, tako da nemoj da kenj.....! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 12:43:02 od tvzec »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
tvzec
Bograd je bi razrušen jer je bija glavni grad a ne što je bija srpski,Ostali dio Srbije nije bija razrušen jer tamo skoro i nije bilo borbi.zagreb nije rušen to je točno ali su neki gradovi razrušeni od strane savezničkih bombardera.Split .Kaštela ,Zadar..najviše su stradali područja u Bih a tamo su i hrvatski i srpski krajevi,Stradali su i gradovi slavonije jer su pri povlačenju Nijemaca i ustaša tamo vođene teške borba(koprivnica)
Demonstracije u beogradu su vodili malobrojni komunisti i to u režiji tajnih službi Francuske i engleske.Nema neke velike veze sa srpskim narodom.Cviće u Zagrebu je bilo jer se mislilo da dolaze bolja vremena ali nisu.Bilo je cvića i kad su polazili tenkovi na Vukovar(ima snimka) pa jel si ti danas ponosni što su bacalo cviće?

Profesore na stranu to koje više razrušen, ali jedno me je ipak iznenadilo da ne znaš da demonstracije 27 marta uopšte nisu organizovali komunisti i da je njihovo učešće bilo sporsdično. Prevrat je organizovao general Simović , a demnostracije stranke demokratske opcije.Baš si me iznenadio. Smile

Izvor Večernje novosti:
TOMPSON NIJE BIO KOD PAPE
Ambasador Srbije pri Svetoj stolici Vladeta Janković naglasio je da je poseta predsednika Tadića Vatikanu državnog karaktera i da će glavne teme razgovora biti podrška Vatikana u rešavanju pitanja Kosova i procesu evropskih integracija Srbije.
On se osvrnuo i na nedavnu posetu kontroverznog hrvatskog pevača Tompsona papi, koja je izazvala burne reakcije u srpskoj javnosti:
- Papa jednom nedeljno priređuje opšte audijencije gde prisustvuje hiljade ljudi i za to se mogu dobiti karte, koje su besplatne. Tom prilikom, oko pedesetak ljudi dobije šansu da prođe pored pape, celivaju mu ruku, ostave poklon. Prošle nedelje je pevač Tompson imao priliku da se zadrži 10-15 sekundi u razgovoru s papom. I to nije nikakva zvanična poseta Vatikanu.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 13:03:55 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Baš se pitam koji je poklon? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Baš se pitam koji je poklon? Smile

Lova,zlato, dijamnti , bato.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 13:34:21 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Alo ljudi, što se mi uopće prepiremo ?
Pružimo ruku mira jedni drugima te priznajmo činjenicu da smo dva bratska naroda i konačno zapjevajmo zajednički nešto. Možemo li mi to?   Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 15:17:27 od 2772 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 

Фали само томсон...! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Pružimo ruku mira jedni drugima te priznajmo činjenicu da smo dva bratska naroda i konačno zapjevajmo zajednički nešto. Možemo li mi to?   Smile
Idi kući, lepo spavaj.Prvo prospeš milion uvreda na račun Srba onda hoćeš rpimirje. Ne verujem ti , jer ste nas izradili mnogo puta u zadnjih 100 godina. Najbolje je da se ti ne pojavljuješ na ovom forumu i da svako živi za sebe. Po sistemu , znamo da smo komšije , ali ne i prijatelji.

Možda je ispod Papaine suknje? Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 15:45:01 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
puč u Beogradu a to svatko zna pripremila je engleska tajna služba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pružimo ruku mira jedni drugima te priznajmo činjenicu da smo dva bratska naroda i konačno zapjevajmo zajednički nešto. Možemo li mi to?   Smile
Idi kući, lepo spavaj.Prvo prospeš milion uvreda na račun Srba onda hoćeš rpimirje. Ne verujem ti , jer ste nas izradili mnogo puta u zadnjih 100 godina. Najbolje je da se ti ne pojavljuješ na ovom forumu i da svako živi za sebe. Po sistemu , znamo da smo komšije , ali ne i prijatelji.

Možda je ispod Papaine suknje? Smile

Nemoguće! Nigdje na forumu nisam vrijeđao Srbe niti ću ikad! Ja sam slika i prilka hrvatske umjerene ljevice te je od mene nemoguće očekivati uvrede na račun drugih naroda. Ako sam ikada i napisao nešto protiv Srba bila je to samo dobronamjerna kritika da se popravite i da vas trgne iz učmale svakodnevice. Hrvati i Srbi su dva bratska naroda koja ne mogu jedna bez drugog te stoljećima žive u bratstvu i slozi, izuzev 8 godina rata u 20. stoljeću. Nećemo dopustiti da nam tih 8 nesretnih godina upropasti naše prijateljstvo.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 15:52:49 od 2772 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Papa namerno primio 'ustašu'

Predsednik Saveza jevrejskih opština Srbije Aleksandar Nećak oštro je osudio postupak pape Benedikta XVI, koji je u sredu primio hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, a koji veliča ustaštvo i zločine nad Srbima. Nećak za Press kaže da „Katolička crkva nikad nije osudila ustaške zločine".

- Jasno je da je papa primio hrvatskog pevača Tompsona zbog njegovog fašističkog političkog opredeljenja, koje izražava u svojim pesmama slaveći Jasenovac, ustaške masakre i zločince i poziva na pogrom Srba! Ova je dokaz da vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Katolička crkva se nikad nije ogradila od ustaških zločina, nikad ih nije osudila. Samim tim ona stoji iza njih, ili ih podržava, opravdava. Taj Tompson je primljen kao čovek koji u svojoj „umetnosti" propagira ustaštvo - ističe Nećak.

I Zurof osuđuje

On dodaje da je ovaj gest pape za svaku osudu, pogotovo što je Tompsona primio dan pre posete predsednika Hrvatske Stjepana Mesića i tri dana pre posete predsednika Srbije Borisa Tadića. I predsednik Centra „Simon Vizental" Efraim Zurof ocenjuje za Press da je „vrlo žalosno" što je papa primio Tompsona.

- To dokazuje da papini službenici nisu uradili svoj posao i istražili ko je Tompson pre nego što su dozvolili njegovu posetu, niti da papa razume šta se desilo na Balkanu u Drugom svetskom ratu. Ne mislim da je Tompsonova poseta politička provokacija, ali je svakako jasan znak užasnog ignorisanja činjenica iz Drugog svetskog rata i onoga što danas Tompson simbolizuje - kaže Zurof.
Пренето са...

Слика са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:23:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.