Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:41:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Otac primio Thompsona  (Pročitano 27188 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hrvati su slavili jer su mislili da su se riješili velikosrpske politike i ugnjetavanj.Bolje i nacizam iako nisu ni znali što je to nego srpski primitivizam i hegemonija.
2772
ja se tebi čudum da pokušavaš normalno objasnit ovim nekim(čast iznimkama) sa povijesnim činjenicama.Ja sam nekad pokušavao ali nema koristi.Mi smo za njih svi ustaše.E pa ja jesam i na to sam ponosan.Ne dirajte u naše i neće biti proglema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Ja se nesećam da su slavili ulazak partizana... Smile

Da znaš koliko je hrvata bilo u četnicima...
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=246074

A četnici su bili kraljevska gerila i antifašisti. Spašeni američki piloti:
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Citat
@ Anea: točno, tako mu i treba. Dapače drago mi je zbog toga..

Sto ce reci da on nije obican darker koji peva cajke, vec da ga je neko treci (ne Srbi ili Hrvati) prepoznao kao propagatora fasizma... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Zagreb 1945. su oslobodile partizanske jedinice iz Srbije ...
dok su srpski krajevi bili popaljeni i ljudi pobijeni, hrvatski krajevi su bili nedirnuti ... Beograd je bio bombardovan i razrusen Zagreb uopste nije bio razrusen ...
Da ne spominjem da su u Beogradu odrzane demonstracije protiv pristupanja jugoslavije trojnom paktu sa parolama "bolje rat nego pakt" , dok su u zagrebu njemacku vojsku docekali sa cvijecem ...

Kopirano s nekog foruma, ali govori suštinu... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tvzec
pa pogledaj tu bradatu spodobu na slici,nije se oprao godinama,pun ušiju i to ti je neki vojnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
I mene nervira, ali:
Четничка брада је означавала жал за убијеним краљем Александром, уједно и жал за малољетним Краљем Петром у Лондону. Браду су мислили имати до његовог повратка у Србију.
Осим тога, брада је у дугој ратничкој историји Срба увијек била присутна, чак од косовских јунака. Праузор су вјероватно грчки ратници из старог доба, па је брада као симбол ратништва била присутна и код осталих народа који су примили православље од Грка. Тако да...
Ova je još gora:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Hrvati su slavili jer su mislili da su se riješili velikosrpske politike i ugnjetavanj.Bolje i nacizam iako nisu ni znali što je to nego srpski primitivizam i hegemonija.

Ког бре угњетавања,докле мислите да просипате та срања?Дали смо вам што вам нико није дао и ми вас још угњетавали.И примитивизам не спомињите,коњушарски менталитети,чистили сте за господом па увртели у главу да сте и ви господа.Где ћеш већих примитиваца од ваших кољача?

2772,ja se tebi čudum da pokušavaš normalno objasnit ovim nekim(čast iznimkama) sa povijesnim činjenicama.Ja sam nekad pokušavao ali nema koristi.Mi smo za njih svi ustaše.E pa ja jesam i na to sam ponosan.Ne dirajte u naše i neće biti proglema.

Драго ми је да смо то решили.Оно што ми није драго да вас нисмо све побацали у море кад је требало,али добро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat

MA problem je u tome što vi hrvati razumete jedino jezik sile, kada su vas Nemci i Madjari jahali i terali da učite madjarski kao maternji jezik, bili ste manji od makovog zrna, a kada su vam Srbi dali ravnopravnost i slobodu u kraljevini SHS načisto ste podivljali. Znači Srbi su trebali da vas tretiraju kao stoku ne bi li vam uterali poštovanje i poniznost. A za to što ste se nakon drugog svetskog rata i posle svega uspeli izvći, zahvalite hrvatu Titu, komunizmu i Englezima.
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tvzec
Bograd je bi razrušen jer je bija glavni grad a ne što je bija srpski,Ostali dio Srbije nije bija razrušen jer tamo skoro i nije bilo borbi.zagreb nije rušen to je točno ali su neki gradovi razrušeni od strane savezničkih bombardera.Split .Kaštela ,Zadar..najviše su stradali područja u Bih a tamo su i hrvatski i srpski krajevi,Stradali su i gradovi slavonije jer su pri povlačenju Nijemaca i ustaša tamo vođene teške borba(koprivnica)
Demonstracije u beogradu su vodili malobrojni komunisti i to u režiji tajnih službi Francuske i engleske.Nema neke velike veze sa srpskim narodom.Cviće u Zagrebu je bilo jer se mislilo da dolaze bolja vremena ali nisu.Bilo je cvića i kad su polazili tenkovi na Vukovar(ima snimka) pa jel si ti danas ponosni što su bacalo cviće?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo mala primjera ravnopravnosti:
-ubijete naše poslanike u skupštini a najvećeg našeg političara teško ranite
-od svih generala u vojsci 160 srbi a 2 hrvata
-1929 uvedena diktatura,zabrana isticanja hrvatskih nacionalnih znakova
-sibinjske žrtve
.senjske žrtve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:41:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.