Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:11:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Georgije ubiva azdahu  (Pročitano 107280 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ах, Србијо међу шљивама. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 16. Jan 2010, 22:12:51
 Slučajno sam danas pre podne dok sam  menjao kanale naleteo na kraj prikaza ovog "filma" na HRT-u.Možda na najslađi deo - intervju sa autorom.Verovatno je bila prikazivanje u Zagrebu čim je s.dragojević intervjuisan u hodniku bioskopa,onako sa nogu.Dotični sam kaže da nije zadovoljan filmom,da mu nisu dali dovoljno da prepravi tekst a na pitanje zašto je na film toliko potrošeno a to se nigde ne vidi odgovorio je da nema pojma.Njemu su bile potrebne osnovne stvari koje su bile jeftine (kamera i kamerman) a ne tako skupa scenografija.Po njemu isto izgleda na filmu skupa i jeftina scenografija.Prilog se završio onom čuvenom scenom sa vašara kada svi pucaju na avion i crkvu kojoj meci iskrivljuju krst.Završna scena priloga je pop (D.Nikolič) sa tandžarom koja dimi u rukama.Priznajem da na popa nisam obraćao pažnju.I pop je kod nas ne samo naoružan (pušku je valjda izvukao ispod mantije) nego puca u vlastitu crkvu.To je slika koja je poslana u svet.Šta i koliko još da se piše o projektu kojim sam autor nije zadovoljan.Diže mi se kosa na glavi pri pomisli na šta bi to ličilo što bi zadovoljilo s.dragojevića.Od zla uvek ima gore.

O tome ti pričam. Uze mi tastaturu iz ruke.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Ako bi se vratio malo unazad video bi da o tom ovde pišem od samog mog uključenja u ovu temu.Jedino što mi je nedostajalo bila je ova izjava autora u  prilogu HRT-a.Film je pun nelogičnosti i rupa a pokušava da se nametne preko medija kao istorijski spektakl.I kao takav ode u svet da nas predstavlja,da bude naša lična karta.Bolje je da su poslali ovu DVD verziju Čarlstona za Ognjenku (šta mislim o ponašanju U.Stojanoviča sa ovim nema veze) kao našeg kandidata za Oskara.Film nije sjajan ali je u svakom slučaju bolji od ovog izvikanog filma snimljenog našim parama.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC ONE
lično ovaj film je totalno razočarenje , najskuplji domaći film bla bla  Smile ( pa šta onda reći za "Bitku na Neretvi" koja da se danas snimala sa takvim glumcima i efektima koštala bi bar 200.000.000 $ )
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
lično ovaj film je totalno razočarenje , najskuplji domaći film bla bla  Smile ( pa šta onda reći za "Bitku na Neretvi" koja da se danas snimala sa takvim glumcima i efektima koštala bi bar 200.000.000 $ )

Pa bitka na Neretvi je bila "jeftina" jer celu logistiku, cattering, statiste, rekvizite je obezbedjivala JNA, uz to par slavnih glumaca su radili na popust zbog licnog poznanstva sa Titom
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72

Pa bitka na Neretvi je bila "jeftina" jer celu logistiku, cattering, statiste, rekvizite je obezbedjivala JNA, uz to par slavnih glumaca su radili na popust zbog licnog poznanstva sa Titom

Ali kinematografija tadašnje Jugoslavije i sadašnje Srbije - ne mogu da se porede... Bez obzira ko je radio na popust Titu ili kome god - filmovi su bili bolji nego današnji...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Zna se čija je kinematografija bila lokomotiva Jugo filma.Istina je da je bilo više para ali je takođe bilo više ideja i hrabrosti.Zanimljivo je da su filmovi u koje je najviše uloženo (Neretva,Sutjeska,Veliki transport) bili i i najveće razočarenje.Za Sutjesku ili Neretvu (uvek mešam ta dva filma iako sam ih mnogo puta gledao) filmski plakat je radio jedan Pikaso (honorar je do danas tajna) dok o stranim glumcima ne treba ništa pisati.Zna se ko je sve gostovao u ova dva filma.Da bi snimili Sutjesku(ili Neretvu)morali su između ostalog da totalno sruše jedan zamak i dva sela.Ludilu V.Bulajića nije bilo kraja.Takve filmske katastrofe Ex Ju produkcije su  uvek izvlačili odbačeni reditelji svojim jeftinim ali idejno bogatim filmovima.I s.dragojević je mogao da angažuje vojsku,meštane i decu iz škole kao njegovi prethodnici.Ali onda nije bilo toliko mnogo izvikanih i partijski obojenih glumaca koje je trebalo uhlebiti.Koliko košta dan statiste (na primer vojnika) a koliko jednog "glumca" na terenu takođe je tajna.Razlika u dnevnici obojice koji su mogli da urade istu stvar sigurno nije mala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 19. Jan 2010, 15:54:14
Istina je da je bilo više para ali je takođe bilo više ideja i hrabrosti.Zanimljivo je da su filmovi u koje je najviše uloženo (Neretva,Sutjeska,Veliki transport) bili i i najveće razočarenje.

Neretva i Sutjeska po meni nisu losi, al veliki transport katastrofa  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Ova tri nabrojana filma su finansijski obogaljili SFRJ.Sam Veliki Transport je Neoplantu,filmsku kuću iz Novog Sada, doveo do bankrota i zatvaranja.Bio je to veliki skandal iz kog se V.Bulajić izvukao adok su neki završili u istražnom zatvoru.Zar je potrebno imajući u vidu primer jednog od državnih ljubimjaca iza sebe ponavljati istu stvar sa novim podobnim rediteljima i glumcima? Neka sam svako razmisli i zaključi za sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nema sta, bili su to patriotski filmovi al takve stvari radi dosta zemalja sveta. Imali su i i Ameri dosta toga i naravno bacali silne svote novca na razlicite price o borbi protiv Japanaca, Koreanaca, Vijetnamaca, Svaba itd.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:11:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.