Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 13:28:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Georgije ubiva azdahu  (Pročitano 106900 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
O.k.jel ima jos neko ko je isao na premijeru avionom(ili peske),da nam prenese utiske? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4
Tri dana pratim temu da malo vidim komentare i samo jedan normalan komentar i ocjena filma...
Dajte ljudi pisite malo utiske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
U svakom slucaju bi trebalo da pogledas film, a ne da sudis po komentarima. Po meni film je odlicno odradjen. Odlicna adaptacija drame Dusana Kovacevica u relativno skupom pakovanju, sto do sad nismo imali prilike da vidimo. Ako pogledas u proslost, ni jedan film po drami Dusana Kovacevica nije los, cak se moze reci da je svaki odlican. I ovde je takav slucaj. Ne svidja mi se jedino izbor glumca za Gavrila, ali jbg, uspeli su sinhronizacijom njegovog glasa da naprave da ne izgleda toliko lose. Od ovog filma ne treba ocekivati ratnu akciju, vec ono sto jeste, adaptacija drame i kao takav film je odlican. Film je posebno potresan za Srbe, a videcemo kako ce da prodje vani... Ovaj film je definitivno must see za sve!
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4
Necu ja suditi po komentarima ali je normalno do volim vidjeti sta ljudi komentarisu koji su ga gledali....
Ko zna kad cu ja imati priliku da ga odgledam...
Ja zivim u malom gradu u RS i nemamo bioskop tako da nemam gdje da gledam...

Nakon koliko se vremena obicno pojavljuje DVD u prodaji za ovako neki film?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
BTW. Ko je srecnik koji je sinhronizovao Milutina Milosevica a.k.a Gavrila? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mislim da ime nisu hteli da otkriju. Hvala bogu da su se na to odlucili...

@DraskoSix, mislim da projekcije idu uporedo i u Republici Srpskoj, pa se raspitaj kad se pusta u najblizem vecem gradu.  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4
Ma vjerovatno ima u BanjaLuci, Bijeljini i neznam dje jos ali to je daleko od mene, neda mi se da ostavim cijeli dan a i vise sigurno u putu da bi odgledo film...
Da zivim u BG 100% bi otiso Smiley
(Jos kad dodam tome cinjenicu da nikad nisam bio u bioskopu Smiley)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ih.. da si u Beogradu, platio bi paprenu kartu da odgledas film u sali u kojoj se cuje svaka treca rec... tako da... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
350 dinara posle 9 sati uveče  Smile
računao sam kada bi film dostigao gledanost Lepih sela što lepo gore, 800.000 ljudi, da je prosečna cena karte 280 dinara (kada prođu ovi odmah-post-premijerski dani sa cenom od 300 i 350) po kursu 94 dinara za evro, vratili bi oko 2,4 miliona evra. E sad ne znam koliko će zaraditi puštanjem tih 6 mini epizoda na RTS-u (nadam se da neće biti to skoro, bar dok se ne završi prikazivanje u bioskopima).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Evo i malo ocena sa sajta B92, uglavnom su negativne, vecina smatra da je rezija podbacila ali da je gluma solidna...

Citat
#  gledah ga sinoc. Svetski(po budzetu) a nas. Tezak je vise od ocekivanog, sa manje humora od ocekivanog, ali generalno je skroz ok na prvo gledanje.
(djiki, 12. mart 2009 14:40)

# Laza Ristovski jednostavno ne moze da pobedi sebe. On stalno iz godine u godinu iz uloge u ulogu oponasa lik Crnog iz Andergraunda. To jeste velika uloga u jednom velikom filmu. Ali, ponavljanje postaje dosadno. To radi i u ovom filmu koji je solidan.
(bili, 12. mart 2009 14:53)

# Film je pretenciozan na svaku temu - nacionalistička mačoistička priča sa velikim utoškom brojnih energija i mnogo novca
(ivana, 12. mart 2009 15:37)

# Dobra gluma i Vrlo Loša režija. Neuverljiva, puna grešaka, gora od prosečnog srpskog filma. Montaža nikakva. Tasiću uvalio govor kapetana Luke. Svi znamo o čemu se radi, čitali smo Kovačevića kao lektiru, predstava je igrala svuda, ali je Dragojević sve upropastio. Od Lepih sela nije snimio dobar film. Zar nije bilo nekog boljeg reditelja da radi Aždahu? Očekivao sam dosta, a dobili smo budimo realni malo.
(ilke, 12. mart 2009 21:56)

# fenomenalan film, jak, ostavlja dobar utisak. ipak, branislav lecic je bio fenomenalan, jednostavno najbolja uloga u srpskom filmu. za oskara. impresioniran sam
(sasa, 12. mart 2009 23:00)

# Malo rat, malo ljubav, malo humor....i na kraju nista- duplo golo.Trebalo bi da se ulaznice dele besplatno jer ionako smo film platili iz nasih dzepova (budzeta). Mada, meni i da plate ne bih ga gledala ni prvi put samo da sam znala koliko je los
(Jasna, 13. mart 2009 08:54)

# Sad smo saznali sta Srdjan Dragojevic misli, sta mrzi i prezire na one teme na koje nije stigao da obradi i potkaci u prethodnim filmovima. Ovaj nefilmican i lose dramatizovan tekst je stvarno dosadan, a takav je i film.
(ilija, 13. mart 2009 12:42)

# Odgledala sam film sinoc i moram priznati da sam razocarana, mozda i zato sto sam ocekivala mnogo vise. Jedino sto je solidno je gluma. Nasi autori kao da su izgubili inspiraciju i vrte se u krug. Jedini domaci film koji se pokazao originalnim i drugacijim od ostalih u poslednje vreme je "Zona mrtvih".
(Moralo je mnogo bolje sa tolikim budzetom, 13. mart 2009 13:50)

# Razočaran sam.Više sam očekivao od filma.Meni se čini da je film ismejavanje srpske istorije i nekih dogadjaja iz prvog svetskog rata.
Kao na prm cerske bitke.Ti ljudi koji su izginuli i koji su pisali istoriju i koji su ostvarili prvu pobedu saveznika u 1.sv.ratu mogu smo da se prevrću u grobu.Ispade da su za njih ginuli invalidi koji su to isto zaradili boreći se.
Poznavajući istorijske činjenice, nije bilo onakvih ukopavanja i rovova na Ceru.
Srdjan Dragojević je UPROPASTIO film.Lepa sela je poslednji film koji je snimio, a da kazem da je dobar.
I da, pitam se koja je tema filma? Kako se yene ponašaju kada nema muškaraca. Mislim da i one trebaju da kažu svoje.
Srdjane, više sreće sledeći put!
(nemanja, 14. mart 2009 12:45)

# Postovani gospodine Dragojevicu, apsolutno se slazem sa prethodnim citaocima koji su istakli da je u pitanju odlican tekst, jos bolja gluma i ocajna rezija. Vi kao da se trudite iz filma u film da nas prikazete svetu jos gore, pokvarenije, primitivnije nego sto zaista jesmo. Cak ste uspeli da uprljate jednu od retkih tacaka srpske istorije 20. veka na koju mozemo da budemo ponosni. Stavise, nije Vam se dalo ni da sa dve recenice na kraju filma naglasite da je Cerska bitka prva pobeda saveznika u Velikom ratu, kao i da je u istom Srbija ostala bez 58% muske populacije. Ali ne, za to se ne dobijaju oskari i zlatne palme kada su Srbi u pitanju. Nego hajde da ih prikazemo kao ratnike-ludake koji ni svoje invalide ne umeju da cene, a koji su prirodnom matricom osudjeni da u sebi nose sva zla ovog sveta. Ako je i od Vas gospodine Dragojevicu, mnogo je.
(Marko (Dorcol), 14. mart 2009 15:27)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 13:28:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.