Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveštenik pomogao napadnutoj ženi (ali i napadaču)  (Pročitano 10821 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ma znam, nego htedoh samo zboriti da ponekada i necija dobra namera moze imati teske posledice, i da je to mozda jedan od razloga zbog kojeg ljudi izbegavaju pomoci bilo kome.
Inace mali primercic koliko su ljudi u mom gradu simpaticni da dva dana nisu skapirali da prolaze pored mrtvog coveka naslonjenog o drvo, dok djubretari nisu uocili da je mrtav.

Citat
To je tacno, ali i dok setas sa devojkom iza ugla moze istrcati budala kolima i pokositi. Jel to znaci da neces izlaziti. Da ne nabrajam dalje mogucnosti.

Mislim da to gazi neku drugu temu....iza svakog coska vreba djavo!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson ne znam koji
Strasno ljudi su cudo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Evo i jednog dogadjaja od mene...

Prolazeci sa zenom i cerkicom, koja je bila u decijim kolicima, centrom grada, videsmo da decko lezi naslinjen na  stub od hotela. Odelo, kravata ... jedna ruka u dzepu, deluje mrtav. Nisam mogao verovati da ljudi prolaze, samo bace pogled i nastave. Prisao sam i zagledao bolje, videlo se da dise. Pokusah da ga probudim i u tom trenutku se jedna devojka okurazi i pridje. Kleknu kraj njega, a ja mahnuh portiru u hotelu da donese vodu. Vec se 15-ak osoba sakupilo okolo i posmatralo. Devojka je i dalje klecala pred njim, kada on pokrenu glavu i izvuce ruku iz dzepa. U ruci je drzao kasikaru. Nasta vriska i piska, pocese i musko i zensko da beze. Devojka je bila zaprepascenja, paralisana ne verujem od straha, vec zapanjenosti. Uhvatio sam je za misicu i podigao . Nju, zenu i dete poveo iza stuba, jer je bio dovoljno sirok da ih zastiti, skoro je ceo metar u precniku. Nisam skidao pogled od bombe, osigurac je jos bio u njoj. Dosavsi do iza drugog stuba koji je bio na oko 6-7 metara od njega, samo sam uzdahnuo i tek onda pogledao zenu, dete i devojku. Momak se polagano pridigao i s bombom u ruci krenuo ulicom. Neko je u medjuvremenu prijavio policiji, pa su ga skembali kojih stotinu metara dalje.

Sta reci, osim jednog, da opet vidim nekog bespomocnog, ili u opasnost prici cu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne mislim ja da ne treba pomagati ja se trudim svima pomoci, ali nisu svi Ti i ja, dosta ljudi ne veruje u neke stvari, neki se plase, luda vremena sta ti ja znam!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Citat
dosta ljudi ne veruje u neke stvari, neki se plase, luda vremena sta ti ja znam!

Pdrzavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ali to je stvar vaspitanja ,ti si vaspitan da pomognes i prosto bi ti bilo protiv prirodno da samo prodjes a nekom e drugom je jednpostavno to gubljenje vremena.Cesto ti postave pitanje "A sta ti imas od toga"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Citat
Cesto ti postave pitanje "A sta ti imas od toga"

I ne brojim koliko puta sam za razlicite stvari u zivotu cuo to pitanje. Kao da uvek moras imati nesto zauzvrat, pa u bilo kom obliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Slazem se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
svi hriscani zive u svetu djavola jer im se cela religija zasniva na panichnom strahu od demona i moljakanja boga da ih spase . Smile

Postoji ona narodna - bezi ko djavo od krsta.
Ko tu ima panican strah, sam zakljuci.
Ti ustvari imas " panican strah ", ali od Boga, zato tako i pises.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
svi hriscani zive u svetu djavola jer im se cela religija zasniva na panichnom strahu od demona i moljakanja boga da ih spase . Smile

Postoji ona narodna - bezi ko djavo od krsta.
Ko tu ima panican strah, sam zakljuci.
Ti ustvari imas " panican strah ", ali od Boga, zato tako i pises.

Smile
zar stari svetac u svojoj shumi nije chuo da je bog mrtav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.