Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Свесрпски сабор против издајника и диктатора Тадића  (Pročitano 48512 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
Au-teško da se "napravi" provokacija koji organizujeu radikali... Smile
 Najdestruktivnija stranka u Srpskoj istoriji je Srs,Jul i Sps i sve tri su donele horor pozivajući se na patriotizam.Dosta više,molim vas.
 Idite u vaše rupe i ispod kamenja iz kojih ste izmilelei poput zmija... Smile
a ostale su napravile sranje pozivajuci se na demokratiju, koja je razlika Smile i sam sam bio ucesnik pizdarija koje su pravljenje za vreme rusenja slobe i "uvodjenja" demokratije tad je to bilo OK ali sada nije Smile ponekad me je stvarno sramota jer sam se tukao i gutao suzavac da ovaj olos dodje na vlast!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N96c
Јеино што замерам медијима јесто то што нико није обраћао претерано пажњу на скуп све док нису почели нереди, е кад су почели нереди онда су сви директно се укључили. Ако до тада нису директно преносили, нису морали ни нереде Smile
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
normalni i mirni ljudi su bil kod kuće. ne može biti mirna masa kad sa bine odjekuju kletve, pretnje i mržnja

Vama nema pomoci.Za vas je i srpska zastava predmet mrznje.Sto se ne odselite odavde kada vam je tesko sa domorocima,sektasite svoj narod.
Jedini element patriotizma kod vecine podrzavaoca trenutnog rezima je cinjenica da mnogi lepo zive iz budzeta gradjana Republike Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Oduvek sam sumnjao da je Vjeko Šešelj šiptar.

Аха, сад су и шиптари Илири, што би се рекло староседеоци Балкана... А Срби су генетска депонија која је дошла са Месеца да отме вековну земљу шиптара?!
Колико ти јадно убацујеш ове констатације. Онако, узгред...
Колико ти мрзиш свој народ и своју историју!

Све у свему, не могу да верујем колико има острашћених људи овде... Што би рекао шкорпи све је то балванија само је питање за које балване навијају... Све је исти принип острашћених поклоника и навијача странака... Јадно... Одосмо у три лепе...

А за ову стоку која је нападала полицију треба увести закон да је напад на полицију напад и на државу Србију... Е онда судити багру да чами по затворима! И десетковати хулиганска удружења (тзв. навијаче) хапшењима и забранама...

To je bila ironična konstatacija. Šiptari su iliri isto koliko su i makedonci srbi. Opšte je poznata činjenica da je Vjeko Šešelj pravoslavni Hrvat, dok su mu svi ostali krvni srodnici katolički Hrvati.

Btw. ne znam odakle ti ideja da ja mrzim svoj narod i istoriju. Zato što ne pristajem da mi laž, falsifikat i demagogija budu osnov nacionalnog identiteta i zato što srpstvo ne vidim očima Slavenka Terzića ili Raše Karadžića i silnih "srba" sa turskim prezimenima.

Već sam ti rekao da ja ne podnosim demagogiju i laž, a gubitnička radikalska ideologija je zasnovana na laži i obmanama, sinoćni događaji su samo još jedna potvrda toga. Demagozi su hteli da profitiraju na Radovanovoj nesreći.

Iskoristili su hapšenje Radovana da organizuju miting protiv "izdajnika i diktatora Tadića" i niti su spasili Karadžića, a nisu ni srušili diktatora.

Večiti gubitnici, možda nije loše da se podsetimo hronologije sinoćnih događaja.

Politički porazi SRS

Predsednički izbori jun 2004.
Lokalni izbori u Beogradu septembar 2004.
Parlamentarni izbori* januar 2007.
Predsednički izbori januar 2008.
Lokalni izbori Beogradu maj 2008.
Parlamentarni izbori* maj 2008.
Pokrajinski izbori u Vojvodini maj 2008.
*ostali u opoziciji

Još jedna stvar, kao zaključak, ako i sad sve svale na običan narod tj. huligane i navijače, i ako se hohštapleri Nikolić, Vučić, Radeta i ostala menažerija iz COU jeftino izvuku, onda je Tadić zaista izdajnik, ali izdajnik principa pravne države i civilizovanog društva.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
Tako da niko ko nije dosao nije video mnogobrojne normalne i mirne ljude , niti ce videti u mediskom sistemu danasnje Srbije.

Ja sam cula na b92 sledecu vest... parafraziracu...
Dok je Tomislav Nikolic drzao govor, iz mase se izdvojila grupica huligana (tj. "navijaca"), koji su provocirali i gadjali policiju.
Tomislav Nikolic je pozvao da se smire, ali su oni odbili.

Ja mislim da je to veoma objektivno, jer nije receno da su sukobe izazvali radikali, ali je receno da su pozvali na smirivanje situacije i mirnu setnju...

Da li je sam protest bio miran, tj. da li su govori bili normalni... cisto sumnjam... jer je opste poznato kako pogan jezik imaju Todorovic i Vucic...

To nije istina.Istina je da je vremenski tempirano da dodje do razbijanja demonstracija za vreme govora T.Nikolica,provokacije i sukobi su poceli 8-10minuta ranije dok je jos govorio V.Ilic. Inace posle govora T.Nikolica trebalo se ici u setnju.Istina je da je Nikolic pozivao da se strasti smire ,ali to je bilo vec kada je bilo ocigledno da ce se narod razici usled jakog suzavca,mnogi su se saplitali i padali.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 10:56:21 od ficko011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Извини земунац нисам видео иронију у изједначавању Илира са шиптарима...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
normalni i mirni ljudi su bil kod kuće. ne može biti mirna masa kad sa bine odjekuju kletve, pretnje i mržnja

Vama nema pomoci.Za vas je i srpska zastava predmet mrznje.Sto se ne odselite odavde kada vam je tesko sa domorocima,sektasite svoj narod.
Jedini element patriotizma kod vecine podrzavaoca trenutnog rezima je cinjenica da mnogi lepo zive iz budzeta gradjana Republike Srbije.

Da , ja cu da se odselim iz grada u kome sam rodjen i ja i moji roditelji , zato sto si ti stigao iz pecine i hoces da uvedes stil zivota iz prasume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N96c
Citat
Oduvek sam sumnjao da je Vjeko Šešelj šiptar.

Аха, сад су и шиптари Илири, што би се рекло староседеоци Балкана... А Срби су генетска депонија која је дошла са Месеца да отме вековну земљу шиптара?!
Колико ти јадно убацујеш ове констатације. Онако, узгред...
Колико ти мрзиш свој народ и своју историју!

Све у свему, не могу да верујем колико има острашћених људи овде... Што би рекао шкорпи све је то балванија само је питање за које балване навијају... Све је исти принип острашћених поклоника и навијача странака... Јадно... Одосмо у три лепе...

А за ову стоку која је нападала полицију треба увести закон да је напад на полицију напад и на државу Србију... Е онда судити багру да чами по затворима! И десетковати хулиганска удружења (тзв. навијаче) хапшењима и забранама...

To je bila ironična konstatacija. Šiptari su iliri isto koliko su i makedonci srbi. Opšte je poznata činjenica da je Vjeko Šešelj pravoslavni Hrvat, dok su mu svi ostali krvni srodnici katolički Hrvati.

Btw. ne znam odakle ti ideja da ja mrzim svoj narod i istoriju. Zato što ne pristajem da mi laž, falsifikat i demagogija budu osnov nacionalnog identiteta i zato što srpstvo ne vidim očima Slavenka Terzića ili Raše Karadžića i silnih "srba" sa turskim prezimenima.

Već sam ti rekao da ja ne podnosim demagogiju i laž, a gubitnička radikalska ideologija je zasnovana na laži i obmanama, sinoćni događaji su samo još jedna potvrda toga. Demagozi su hteli da profitiraju na Radovanovoj nesreći.

Iskoristili su hapšenje Radovana da organizuju miting protiv "izdajnika i diktatora Tadića" i niti su spasili Karadžića, a nisu ni srušili diktatora.

Večiti gubitnici, možda nije loše da se podsetimo hronologije sinoćnih događaja.

Politički porazi SRS

Predsednički izbori jun 2004.
Lokalni izbori u Beogradu septembar 2004.
Parlamentarni izbori* januar 2007.
Predsednički izbori januar 2008.
Lokalni izbori Beogradu maj 2008.
Parlamentarni izbori* maj 2008.
Pokrajinski izbori u Vojvodini maj 2008.
*ostali u opoziciji

Još jedna stvar, kao zaključak, ako i sad sve svale na običan narod tj. huligane i navijače, i ako se hohštapleri Nikolić, Vučić, Radeta i ostala menažerija iz COU jeftino izvuku, onda je Tadić zaista izdajnik, ali izdajnik principa pravne države i civilizovanog društva.
Непросипај памет без потребе треба ће ти  Smile
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kasper, ne prosipaj se piše odvojeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
Јеино што замерам медијима јесто то што нико није обраћао претерано пажњу на скуп све док нису почели нереди, е кад су почели нереди онда су сви директно се укључили. Ако до тада нису директно преносили, нису морали ни нереде Smile
U92 je jedva docekao da baci drvlje i kamenje ne sve eventualno proSrbsko sto se pricalo tamo a jos vise im je odgovaralo sranje koje se napravilo jer su vec imali spremne politicke analiticare, novinare, dopisnike, NVOvce, i ostale anti Srbske anti nacionalne anti radikalske anti DSSovske persone da im upodpune vec dobro poznatu njihovu antiSrbsku kampanju!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.348 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.