Нереди су могли бити заустављени а ментоли похапшени за највише 30-ак минута да је полиција имала намеру да то и уради. Затворили би 1-2 улице и похапсили 100-200 изгредника и крај приче. Уместо тога они су чекали да смрадикали позову у шетњу и онда су почели да потискују изгреднике према тргу ,а све из разлога да би разбили скуп. То је и слепцу јасно. А што се тиче вучића...ако ако и треба мало да га пендрече, толике године бију народ по улицама па време је било да и њега мало поткаче!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.
If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Koliko znam, to su oni isti koji su mahali zastavom sa Karadzicevim likom na utakmici Partizan - Lion... sta vise.. ista se zastava viorila... To sto ste vi, radikali, u svojoj megalomaniji... u svojoj zelji da bude sto vise sveta... pozvali najveci sljam... to je vas problem i vas krst... Vi ste krivi kao organizatori protesta...
Elem... da sam ja vlast... a na srecu nisam... ja bih kao 90-ih izvela transportere sa vodenim topovima da se "deca" malo okupaju.. ipak je jul mesec... A za svaki sledeci put kada se bilo koja grupacija... od levice do desnice... bude skupljala... lepo im dati dozvolu samo za Usce i ograditi zicom pod naponom... al' bi bilo peckanja...
Inace... juce je jedan lajavac iz SPO rekao nesto sto je apsolutno tacno: "Mi smo se na protestima 90-ih bojali policije." Ove materine maze ne znaju za strah...
Апсолутно нетачно, на демонстрацијама које је организовала бивша опозиција, страдао је један полицајац и неколико демонстраната. Упади у скупштину, упади у полицијске станице, демолирање града и пљачке су били саставни део тих демонстрација. Бивши се нису плашили ни војске...
Ja cenim da ti nisi isao na demonstracije, ne? Inace... ja ne bezim od toga da je 5.oktobra bilo bitangi koje su lupale grad... danas to cine njihova deca, ali pod drugom zastavom...
Ja cenim da ti nisi isao na demonstracije, ne? Inace... ja ne bezim od toga da je 5.oktobra bilo bitangi koje su lupale grad... danas to cine njihova deca, ali pod drugom zastavom...
То што се сећаш само 5.октобра , не значи да на демонстрацијама пре тога нису страдали демонстранти/хулигани и полицајци, да није уништаван град и да није било пљачкања. На сваком мало већем протесту је долазило до тога и режимски медији су то једва чекали да пренесу, док су сами протести остајали у сенци тога. Протест који би прошао без инцидената за РТС није ни постојао. Али за тадашњу опозицију хулиган који би био ухваћен у нереду је био свети мученик.