Svi ali svi su znali i ocekivali na Trgu da ce se odnekud napraviti provokacija.To je bio jedini nacin da se spreci setnja i da se tako izbegne da se prikaze koliko je naroda bilo.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 10:32:38 od ficko011 »
Mogu da se kladim da niko od nabildovanih momaka nece biti procesuiran,manguparija je odradila odlican posao za razbijanje demonstracija.Dobice stimulaciju na platu.
Ne znam sta se bunis... lepo sam rekla da SRS (clanovi, simpatizeri) nije izazvao nerede... vec oni koje su oni pozvali...
Да проблем је у позиву... Јер онај који је решио да се бије с пандурима и корњачама не би дошао да није позван...
Au-teško da se "napravi" provokacija koji organizujeu radikali... Najdestruktivnija stranka u Srpskoj istoriji je Srs,Jul i Sps i sve tri su donele horor pozivajući se na patriotizam.Dosta više,molim vas. Idite u vaše rupe i ispod kamenja iz kojih ste izmilelei poput zmija...
Mogu da se kladim da niko od nabildovanih momaka nece biti procesuiran,manguparija je odradila odlican posao za razbijanje demonstracija.Dobice stimulaciju na platu.
Ne znam sta se bunis... lepo sam rekla da SRS (clanovi, simpatizeri) nije izazvao nerede... vec oni koje su oni pozvali...
Да проблем је у позиву... Јер онај који је решио да се бије с пандурима и корњачама не би дошао да није позван...
Svi ali svi su znali i ocekivali na Trgu da ce se odnekud napraviti provokacija.To je bio jedini nacin da se spreci setnja i da se tako izbegne da se prikaze koliko je naroda bilo.
Tadic nije diktator , ali nisu ni radikali toliko losi . Nisu oni neandertalci i oni su ljudi i to vrlopametni , znate li da je Dr . Vojislav Seselj bio najbolji student u celoj bivsoj SFRJ .
A sta se onda desilo sa njim, kako je od najboljeg studenta u bivsoj SFRJ postao samoprozvani vojvoda i vodja jedne od najomrzenije stranke u Srbiji
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules." --Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pa, sta je bilo sa onih 2000 iz obezbedjenja?
Mislim da je realna brojka bila 200, a provokacija je izazvana iza ledja protesta izvuceno kod Doma Omladine.Rutina za razbijanje demonstracija je dugo uvezbavana jos tokom 90-ih.Tako da niko ko nije dosao nije video mnogobrojne normalne i mirne ljude , niti ce videti u mediskom sistemu danasnje Srbije.
Tako da niko ko nije dosao nije video mnogobrojne normalne i mirne ljude , niti ce videti u mediskom sistemu danasnje Srbije.
Ja sam cula na b92 sledecu vest... parafraziracu... Dok je Tomislav Nikolic drzao govor, iz mase se izdvojila grupica huligana (tj. "navijaca"), koji su provocirali i gadjali policiju. Tomislav Nikolic je pozvao da se smire, ali su oni odbili.
Ja mislim da je to veoma objektivno, jer nije receno da su sukobe izazvali radikali, ali je receno da su pozvali na smirivanje situacije i mirnu setnju...
Da li je sam protest bio miran, tj. da li su govori bili normalni... cisto sumnjam... jer je opste poznato kako pogan jezik imaju Todorovic i Vucic...