Predpostavljm da je Seselj ilirskog porekla,a znamo da se njegov deo familije nije pounijatio kao mnogi danasnji hrvati.Bolje od toga Seselji ne pripadaju poturicama koje su se preko noci posrbile u 19 i 20 veku kad je biti Srbin bilo IN.Toliko znam o njemu mada on nije moja politicka opcija.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 00:49:56 od ficko011 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Imajuci u vidu sve to,bolje bilo koji sumadinac da nam dodje za predsednika ili gradonacelnika nego oni koji su se namenjali vera i karijera a po novom imaju jak brend i vrlo su strucni za marketing i ispunjavanje naloga za necijeg maloga Djilasa
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 00:57:43 od ficko011 »
Jebote,ne mogu da verujem sta cujem od nekih od vas.Zagovarate da se pobiju ljudi,samo zato sto nisu za zute i Tadica.Pa to je isto kao i devedesetih kada su neki okoreli espeesovci zagovarali da treba pobiti i tuci tadasnje demostrante(secate se sta je tih godina bilo demonstracija po b.g.d),sada vi koji ste i verovatno bili na tim demonstracijama zalazete se za isto protiv cega ste se borili.Pobijmo govna ali demokratski.Stvarno sramota.I tada sam isao na demonstracije,zbog jednoumlja ali danas nije nista bolje,ako mogu i danas cu.Tada protiv crvenih a danas protiv zutih(a bogami i opet protiv crvenih).BIce ponovo bando crvena,a bogami i zuta.Sramite se svi ucesnici demonstracija tokom devedesetih,koji danas tako misle.