Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Свесрпски сабор против издајника и диктатора Тадића  (Pročitano 48199 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
SonyEricsson K750i
malopre u vestima kaze tadic nesto kao u fazonu da ce (on  Smile ) svima omoguciti da iskazu svoje misljenje ...
aaajdeeeeeeeeee  Smile
on ce nekom da omoguci ili ne da se izjasnjava ?!?  Smile
eee svasta  Smile
izgleda jos nije dobio "njegovih" 5 kila banana  Smile (eto sta (malouman) "ozbiljan" politicar prica u isvojim ntervjuima)
aj' skupimo kintu pa da mu posaljemo tih 5 kila banana cisto da ne bruka srbiju vise kad daje intervjue ...  Smile
IP sačuvana
social share
djura mi je oprostio sto me tukao
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Ja mislim da je Glavna sestra najrealnija ovde na forumu. Ne samo to nego jednostavno pleni svojom inteligencijom, neprevazidjenom snagom uma matira u 2 poteza ove divljake sto ih neki nazivaju Srbi, mada moze da se odnosi na ceo ovaj prostor i sve zemlje seljaka na brdovitom Balkanu. Njenu potrebu za evropskim integracijama apsolutno shvatam, dosta joj je vise bolnica i bolesnika prljavih ne-urbanih gamadi, i ona kao i sav normalan gradjanin sveta ceka unapredjenje iz srpske glavne sestre u francusku sobaricu.............svaki re-post od strane iste bice smatran kao veoma stupidna izjava, apriori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Tadić: Protestuju jer Srbija poštuje zakon

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Evropa želi Srbiju u kojoj se poštuje zakon i da je za njega neverovatno da ljudi protestuju zbog poštovanja zakona.

"Svako ima pravo da protestuje, ali zakon mora da se poštuje. Podržavam pravo na demonstracije, ali će se znati red", rekao je Tadić novinarima obilazeći sa ministrom Milutinom Mrkonjićem i zamenikom premijera Ivicom Dačićem radove na izgradnji deonice auto puta od Niša prema makedonskoj granici.

Upitan o protestima nacionalističkih organizacija i Srpske radikalne stranke zbog hapšenja Radovana Karadžića, Tadić je istakao da Evropa želi Srbiju koja predstavlja faktor stabilnosti u regionu i u kojoj se poštuje zakon.

Tadić je na pitanje ko je uhapsio Radovana Karadžića odgovorio da to treba pitati nadležne institucije i da on ne želi da se meša u rad istražnih organa i da svako u zemlji treba da radi svoj posao.

Poručio je da će kao predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost obezbediti civilnu kontrolu službi bezbednosti.

Upitan da li strahuje zbog pretnji koje su mu upućene, Tadić je rekao da je to sastavni deo života i da je svako ko se bavi politikom, a ne računa na njih, pogrešio profesiju.

"Beskonačno je ružno što se u tim pretećim porukama pominju potomci, to je krah civilizacije", ocenio je Tadić i dodao da oni koji žele dobro Srbiji, ali možda ne i njemu i njegovoj porodici, "treba da vode računa da se svaka njihova poruka analizira u svetu".

On nije želeo da komentariše izjavu poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete da je izdajnik i da "neće imati sreće da završi kao Zoran Đinđić", ali je ukazao da takvi istupi stvaraju lošu sliku o Srbiji u inostranstvu i smanjuju mogućnost za privlačenje stranih investicija.

"Oni koji ne vole mene i moju porodicu moraju da shvate da strani investitori slušaju te loše poruke i da se zbog toga smanjuje mogućnost za privlačenje stranih investicija i otvaranje novih radnih mesta", rekao je Tadić.

Obilazeći radove na deonici auto-puta kod sela Levosoje u blizini Bujanovca, Tadić je istakao da Srbija podržava sve svoje susede na putu ka Evropskoj uniji i da želi da zajedno sa njima sarađuje radi ostvarenja tog cilja.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne brini ti za moje detinjstvo. Za razliku od vas radikala mi nismo frustrirani. Pobednici nemaju taj problem. Al obozavama da vas zajebavamo. Ako cemo iskreno, za drugo nista i niste. Smile
@ontopic
Valjda napunite Trg Republike Smile
А одакле ти да сам радикал?

Nema veze, bitno da Tadic ka.. radikale. Smile
А зашто је теби секс метафора за исказивање моћи? Непријатно детињство, а?
tražiš sebi slične?
За секс? Себи супротне. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

error

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG KS 20
OFF...

e decko daj nemoj molim te o ekonomiji....
Ajde da te pitam nesto...jel radis negde?Kolika ti je plata?A kolika ti je bila 2000. god ?
Ajde dalje...Jel znas u kakvom su stanju fabrike i preduzeca bile 2000. god ?Jel ti poznata stopa inflacije '93 ?Jel si cuo za termin sankcija i ekonomska blokada?
Ajde da vidimo sad tu izdaju.....Kazes da politicar posle vlasti treba da pogleda narod u oci? Meni nije jasno kako Tomislav NIkolic moze nekog da gleda u oci,kad je i on ucestvovao u vlasti '90-tih godina...Kad je i on dobijao stanove i ko zna sta jos u vreme kad mnogi nisu imali sta da jedu....?
U vlasti je ucestvovao i Djindjic, Vuk, Mihajlovic... a okosnica vlasti su bili SPS, a pricas o radikalima 90-tih, koji su samo 2 godine vladali. Radikali su dobili stanove koji vrede 100 - 200 000 evra, a toliko je samo kostala demokratska kasika u JAT-u.
Za 90-te je kriv SPS a ne SRS, a to su vasi koalicioni partneri.
IP sačuvana
social share
copyright 1977-2077, to mi je dovoljno.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
rekao je Tadić novinarima obilazeći sa ministrom Milutinom Mrkonjićem i zamenikom premijera Ivicom Dačićem radove na izgradnji deonice auto puta od Niša prema makedonskoj granici.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile tadic u odabranom proevropskom drustvu Smile Smile Smile

Citat
Podržavam pravo na demonstracije, ali će se znati red
ko bekne nesto protivu vrhovnog bozanstva ili vizionara iz aleje velikana-bez sudjenja streljati Smile

Citat
"Oni koji ne vole mene i moju porodicu moraju da shvate da strani investitori slušaju te loše poruke i da se zbog toga smanjuje mogućnost za privlačenje stranih investicija i otvaranje novih radnih mesta", rekao je Tadić.
i zato....zbog stranih investicija svi morate da volite borisa,jel jasno Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

slušaj ti pajsera šta je izjavio  Smile nabeđeno samoživo govno  Smile Smile
i još neko veruje u ovakve izjave,kažu da je to tačno,bože budala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Greska - neka modovi obrishu ovo.
zasto da obrisu.....da i mi tebe malo zajebavamo glupandere Smile Smile Smile Smile

btw...bice to malo posecen skup.....zadnjih dana se dosta preti ljudima koji su mislili da dodju a bogme se i policija naoruzava bojevom municijom...sto se mene tice,neka protestvuje ko god hoce...ako se nesto slomi i zapali u beogradu-zabole me Smile....bitno da se nasa vojvodina ne rusi a sta se desava preko pancevackog...nemam vremena da  razmisljam o tome Smile
Не знам да ли си мислио на мост краљ Петра Другог (такозвани ''панчевачки'' мост), али обе стране тог моста не припадају такозваној 'Војводини', већ Београду, а ускоро неће остати ни в од твоје ''Војводине''.
За сада можеш да кажеш :''не занима шта се дешава даље од Опова''.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Greska - neka modovi obrishu ovo.
zasto da obrisu.....da i mi tebe malo zajebavamo glupandere Smile Smile Smile Smile

btw...bice to malo posecen skup.....zadnjih dana se dosta preti ljudima koji su mislili da dodju a bogme se i policija naoruzava bojevom municijom...sto se mene tice,neka protestvuje ko god hoce...ako se nesto slomi i zapali u beogradu-zabole me Smile....bitno da se nasa vojvodina ne rusi a sta se desava preko pancevackog...nemam vremena da  razmisljam o tome Smile
Не знам да ли си мислио на мост краљ Петра Другог (такозвани ''панчевачки'' мост), али обе стране тог моста не припадају такозваној 'Војводини', већ Београду, а ускоро неће остати ни в од твоје ''Војводине''.
За сада можеш да кажеш :''не занима шта се дешава даље од Опова''.

sta se lozis,radikal Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Treba dopuniti naziv mitinga:

Свесрпски сабор против издајника и диктатора, legalno izabranog predsednika Srbije gospodina Тадића
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.