Boris Tadić je izborom naroda ove države po drugi put predsednik. To može da ti se politički dopada ili ne dopada, ali on je izbor većine u Srbiji. Za poređenje sa Hitlerom nemaš nikakve argumente i stoga su takve komparacije u najmanju ruku neukusne.
Što se tiče integracija, sadašnja vladajuća koalicija je za ulazak u EU i ratifikaciju SSPa. To je takođe stav većine u demokratski izabranoj Skupštini Srbije.
vecina sa 126 ili 127 glasova hahahhah 1 da ne dodje popusili ste hahahhahha koja bre vecina
Неко може поштено да дође на власт, па да се открије да је зликовац.
Хитлера сам убацио да би пример био пластичнији.
Ратификација ССП и улазак у ЕУ јесу његова предизборна обећања. Али не и предизборна обећања СПС, тако да може да се говори о злоупотреби бирача. Атлантске интеграције свакако нису обећали ни ДС ни СПС - за њих, дакле, нико није гласао.
Такође, било би добро поставити (референдумско?) питање: "Да ли сте за улазак у ЕУ уколико то подразумева признавање независности Косове?"
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
Ne brini ti za moje detinjstvo. Za razliku od vas radikala mi nismo frustrirani. Pobednici nemaju taj problem. Al obozavama da vas zajebavamo. Ako cemo iskreno, za drugo nista i niste. @ontopic Valjda napunite Trg Republike
zasto da obrisu.....da i mi tebe malo zajebavamo glupandere
btw...bice to malo posecen skup.....zadnjih dana se dosta preti ljudima koji su mislili da dodju a bogme se i policija naoruzava bojevom municijom...sto se mene tice,neka protestvuje ko god hoce...ako se nesto slomi i zapali u beogradu-zabole me ....bitno da se nasa vojvodina ne rusi a sta se desava preko pancevackog...nemam vremena da razmisljam o tome
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 13:31:53 od mrgec »