LJudi moji pa SRS nikada od kada postoji nije zelela da prihvati odgovornost da bude stranka na vlasti. Stalno su -iako su nekoliko puta bili u mogucnosti da formiraju vecinsku koaliciju na republickom nivou-opzicija. Postali su sami sebi najevca opozicija. Da su stvarno hteli da formiraju vecinu u Skupstini Srbije dogovorili bi se ocas posla sa Socijalistima, Palmom i penzionerima. Manite se vise corava posla. Pa ne treba nam svake godine razbijanje Beograda i poravke na trosak gradjana. Dosta vec jednom. Nek iskazu svoje nezadovolstvo na mnogo drugih nacina ali ovo je vise suludo i neodgovorno-fotelje, fotelje, fotelje - zabole veci nu njih za Karadzica, Mladica,.....ma manite se corava posla- miting za Kosovo a onda razbijanje izloga i cuveni spot kradja garederobe i patika 2 plavuse, protesti 9 marta i totalno unistenje Beograda - od strane hrvata i bosanca pod Vukovim vodjstvom,.....ma koliko demonmstracija i koliko stete nanete Beogradu u "demokratskim " protestima. D O S T A B R E E E E E E E E E E E E E E E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tadica neka sjebu na legalne nacine borbe korz institucije -skupstina, odbori, referenduni,.. ma manite me svi vise corava posla. Zar je u zemlji Srbiji najavaznije protestvovati a ne dobiti nista ili da nam nakon toga bude gore jos. Hocu vecu platu. bolji zivotni standarad, da putujem po svetu, H O CU N O R M A L A N ZI V O T - zar je to mnogo stoa trazim od svoje zemlje i svojih politicara-manite me zamajavanja i uzimanja silne lovve za popravku necega sta neko drugi unisti. Svi su mi se popeli na vrh q.....a !!!!!!!!!!!!!!!!
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
I ja bi opet da pitam.....ko je taj (pojedinac, grupa, partija, ustanova, sta god) koja odredjuje ko je primitivac i prostak za koga ne vaze ista pravila kao i za druge? Sta ako si ti taj prostak i primitivac......za neke jesi.....za neke nisi.....u svakom slucaju pazi sta zelis, mozda ti se zelje ostvare
Peti oktobar je kulminacija narodnog nezadovoljstva a ti si kakio u gaće i jeo na cuclu kad je narod umirao od gladi za vreme crno-crvene koalicije. Molim te,pusti...
50 000 ne zaposlenih u Nisu, svake godine nestaje po nekoliko hiljada grla stoke sto je za vreme milosevica bilo duplo vise tako da je logicnije da niko nije bio gladan nego ste gladni pohlepe jbeno, prodaja svih drustvenih preduzeca stranim kompanijama, izgradnja autoputeva stranih kopanija koji ce uzimati putarine, izgradjuje se samo BG i NS, pola vojvodine je pod hipotekom, dovodjenje stranih banaka, drzava se zaduzuje na racun naroda koji ce otplacivati narednih 100 godina, prodaja zastave a do pre pola godine su govorili kako ce doci mercedes da pocne proizvdinju sve lazi, da ne duzim srbija je propala zemlja nije kao sto govore za vreme milosevica tada smo bili siromasni sada smo robovi koji ce ceo zivot otplacivati dugove a ima dost odraslih forumasa koji su se zaduzili i imaju sigurno prijatelje duznike koji se pate da vrate duplo vise od onog sto su uzeli to nije demokratija to je FASIZAM svidelo se vama to ili ne to je cinjenica. Ali bice bolje, koliko god da sam sumnjiv u boga i veru jedino nam ostaje a i logicno je 2000 godina stara vera Pravoslavna koju su vekovima pokusali da uniste optsala je i to je nasa jedna velika pobeda, jeste da su pokusali da je iskorene za vreme komunizma ali nisu uspeli i dobro je sto se tako brzo raspala. Jaka Rusija je oslonac nasoj zemlj i nasoj veri. Uzivajte i vidimo se 29 u Beogradu. http://www.youtube.com/watch?v=Hfaodr61Kfg&feature=related
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
LJudi moji pa SRS nikada od kada postoji nije zelela da prihvati odgovornost da bude stranka na vlasti.
Tacno... u Beogradu nisu mogli da skupe vise od 200 ljudi po kisi, a 400 po suncanom vremenu sa sve navijacima Partizana koji su isli na tekmu... Ali.. zato vole mnooogo da se deru..
BTW. Zasto se skupljaju na Trgu? Sto lepo ne odu na Usce (a to se odnosi i na sve pametnjakovice iz ostalih stranaka).. Cobi nista nije falilo... skupio je milon ljudi
Ја немам намеру да вас ДС-овце потсећам да је и велики европски лидер Хитлер дошао легално на власт демократским путем. Ја разумем да је он један од ваших европских идеолога, али био је диктатор.
Ma, nije valjda... pre sest meseci je bio njanja, a sad je diktator... Tako su orcnili i Nerona... koji je btw. pomagao u gasenju velikog pozara i prvi put sproveo uredjenje Rima...