Najsmesniji su ovi sto kao nesto osudjuju proteste ili slomljen izlog, ali su cutali i i podrzavali paljnje skupstine, televizije prebijanje policajaca, upadanje u policijske stanice i sl. 5 oktobra...... nedoslednost? licemerje? dvostruki standardi?...izaberite sami koji vam opis najbolje stoji
Peti oktobar je kulminacija narodnog nezadovoljstva a ti si kakio u gaće i jeo na cuclu kad je narod umirao od gladi za vreme crno-crvene koalicije. Molim te,pusti...
Peti oktobar je kulminacija narodnog nezadovoljstva a ti si kakio u gaće i jeo na cuclu kad je narod umirao od gladi za vreme crno-crvene koalicije. Molim te,pusti...
pogotovo za vreme snkcija koje su nam uveli naši prijatelji
Ja sam 5 oktobra bio u BG za tvoju informaciju, a u kojoj rupi si ti tad bio i sta si jeo a sta kakio (verovatno kombinovao ) ne znam, niti me zanima! A ko odredjuje sta je kulminacija narodnog nezadovoljstva i kad je dozvoljeno rusiti grad i paliti zgrade?? Ti? LDP? DS? Mnogo vi sebi dajete za pravo...pa kad dobijete po picki onda kukate i zovete policiju da vas brani i to pod vodjstvom SPSovca Smesni ste
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 19:30:02 od I Posle Mene JAA »
ja sam kao i vecina Beogradjana zloupotrbljen 5-og oktobra da bi na vlast dosla okupatorska kamarila.Jedino sto tada nisam zeleo da verujem da Srbija nema alternativu,a sada verujem da ima ali ne u Tadicu i hobitima.
pogotovo za vreme snkcija koje su nam uveli naši prijatelji
Ne nego zbog maltretiranja nabedjenih patriota.
Vrlo ste politički nepismeni tako da ovaj razgovor nema smisla.
Ja sam 5 oktobra bio u BG za tvoju informaciju, a u kojoj rupi si ti tad bio i sta si jeo a sta kakio (verovatno kombinovao ) ne znam, niti me zanima! A ko odredjuje sta je kulminacija narodnog nezadovoljstva i kad je dozvoljeno rusiti grad i paliti zgrade?? Ti? LDP? DS? Mnogo vi sebi dajete za pravo...pa kad dobijete po picki onda kukate i zovete policiju da vas brani i to pod vodjstvom SPSovca Smesni ste
Eto vidiš care kako LUPETAŠ!
Citat
Smesni ste
Koji to "MI"? Mi-Vi? Ja sam čovek za sebe a po tebi se vidi da si u čoporu.