Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svedocenje Seselja u Hagu i vecite teme: Kosovo, Srbija, rat...  (Pročitano 15711 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Niko ne žali za tim parama i to je sigurno, ali da ih nema nebi bilo ni plata i to je fakat. To je više od moralne podrške koja ništa ne košta, a ja imam i 6 meseci na kosovu pa šta. Što se tiče krađe nemojte vi o tome, mogu da ti pišem o tome koliko hoćeš ali nije za javnu upotrebu. Poenta je da ste u većini prodavali svoju zemlju za dobre pare i nekretnine kupovali ovde.. Penzioni fond je sjebao sloba koji vas je do jaja branio da niko ne sme da vas bije, ali ne i da vas ubije, tako da ih tražite od njega i sina mu marka koji se obogfatio noseći gajbice. Sramota! Penzije dobijate jer vam ih daje srpska privtreda i to je ok ali nemojte da se serete po nama! Fatalizam je čudo i znjte samo jedno - nas ima bez vas a obrnuto ne važi i pošto sam magistar ali ne sa navodnicima kako reče onaj nesrećnik to je relacija antisimetrije. Ja sam ranjen na košarama što jr prva linija a ne priština u kojoj si bio. Vaša lokalna murija se odvaljivala i to 99% je opako kralo. Vi nećete propasti samo ako se srbija digne na noge i to ti je ispravan stav, pa i jevreji su dugo čekali... Samo jaka srbija čuva vas na kosovu i samo sa prtijateljima može da spase staus pokrajne, ratom i inaćenjem nikako. Imače ja ti ne svojatam kosovo ali nisam kriv što sam ovde rođen a ipak sam se i tu borio a mogao sam i da se ne borim... i onda se taj tvoj paćenik se sere po meni što je ružno i to mnogo.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Видим да и даље дајете прилику "магистру" да лечи своје комплексе...пустите га, видите да га је неко повредио па овде покушава да свој сломљени его стави на ноге... ПубликЕнеми, мислим да ти треба њега да сажаљеваш...тако усамљеног...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Ajmo ajde al sad neku pametnu! Smile Ma opusti se evo karić javlja da od sutra popravljaju crkve koje su šiptari spalili u martu prošle godine. Pitam se koliko je on dao para Smile
Ajde bre nešto piši ali bez floskula, da neku pametnu ugledaj se na državnog neprijatelja!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Купи маче , човече бре...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
Zastava
netreba nam puno da shvatimo da ponasanje seseljuge
koristi samo nepismenim ljudima,jer na taj nacin radikali
na nasu nesrecu dobijaju vise glasova Smile
IP sačuvana
social share
ako vam je dobro,
onda nista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
E vidis sebe nesmatram za nepismenog i kada budem imo pravo glasa moj glas ide Velji Ilicu ili Radikalima....

Rabelis - brate podrzavam te donekle ali vidis samo zbog par stvari smo mi sada gde smo. E sad izvinite zbog duzine posta ali mislim da vredi procitati.

Ropstvo pod turcima, siptari muslimani iz bosne raske oblasti vrse najvece zulume,posle 500 god. srbi pobedjuju i sta nikom nista vi ste nasa braca niste vi krivi. Tada je lepo trebalo krst ili kolac. Ajde tada nista.

Oslobodili smo se balkanskim ratovima ali prelazimo na 1ww opet isto srbi protiv svih u okruzenju madjari(ugari) muslimani  hrvati albanci(vec su ih tako poceli zvati), bugari. SVI BAS SVI opet Srbi pobedjuju sta cemo sad e lepo je to sto ste vi klali i silovali nase majke i cerke zene sestre morali ste tako, mi smo samo bili tu oko 1000 km na Krfu. Opet nikom nista.

2ww svi protiv sada i Rumuni svi bas svi- a pametni srbi se dele na cetnike i partizane, opet pobedjuju samo da kazem nesto da nije bilo tih koljaca bradatih masnih cetnika sada nebi bilo srba po bosni i hercegovini jer su oni ``saradjivali`` sa svabama i ostalim kvislinzima al su opet branili srbe kolko su mogli. Ustase jedno selo srba ovi jedno selo hrvata ili muslimana jer su i muslimani bili ustase(to da znate).Tako je trebalo. Opet srbi pobedjuju ali ne dobre su ustase jer je nas predsednik jebem mu majku ustasa dobro, dobri su madjari,dobri i siptari rusi dolaze da pobiju celu hrvatsku ustasa tito ne necete proci kroz nasu teritoriju. i sta se desava rusi nasim gestom gube primat u evropi.(rusi su to radili zbog ucestvovanja 15 000 ustaske crne divizije na Staljingradu), srbi opet nista ajmo mi pobiti nase cetnike ajmo nama zabraniti crkvu a nek papa proglasava ustase za svece nek se balije kote nikom nista. A ti milose ne pali svecu za krsno ime. STO ????  E sad moze da kaze neko ja sam vasista nisam, nisam hrvatomrzac....

Siptari pocinju da se bude na kosovu 80 godina sta se desava JNA dolazi vojna akcija sve pobijeno na ulicama posle 8 sati.Tako i treba

91 - rat u bosni srbi i dalje podeljeni na cetnike demokrate komunista picke materine.
E kad smo mogli 4 puta pobedjivati i ne ciniti nista protiv onih koji nas celu istoriju gaze i kolju tako nam i  treba, e sad ajde ti bezi iz svoje kuce pred nozem sada se okreni tom bogu koji je bio snaga nama izgubio si ponos, pobedjen si mozda cak prvi put u istoriji. I tako dalje. Za sve je kriv Tito.

Nemam nista ni protiv slobe ni protiv seselja ni protiv djindjica bilo koga, da smo mi svi bili za rat opet smo mogli zgaziti ceo balkan za mesec dana. ali nismo sada ti kosovo otima alkaida, madjari opet prave haos po vojvodini, srbi opet u hrvatskoj kao u NDH.    Nece vise tako ako bog da. Bog cuva srbe samo ako mi verujemo u njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
         ako je neko uhvatio sebe u onome sto sam rekao
         tu mu nemogu pomoci.ali fakat je da smournisani
         crveno crnom koalicijom....
         nevidim ni sada neku razliku sa onim vremenom.
         svako ima pravo da da glas kome hoce,ali.....
         veruj mi da demagogija nekih politicara prolazi samo kod prostih ljudi,
         i ljudi koji neznaju gde je izlaz iz ove tmine...pozdrav
IP sačuvana
social share
ako vam je dobro,
onda nista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Fakat su nas crveno crni razvalili, ali ovo danas je ipak mnogo drugačije od onog tada, ipak treba biti pošten!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam da ce mi sad mnogi mater spomenuti, jer sam s "one strane Drine", ali po meni svi ratni zlocinci moraju se suociti s licem pravde, a Seselj svakako spada u gore pomenuta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Живим за фајт

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 725
Zastava Chubura Republic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e51
Niko ne žali za tim parama i to je sigurno, ali da ih nema nebi bilo ni plata i to je fakat. To je više od moralne podrške koja ništa ne košta, a ja imam i 6 meseci na kosovu pa šta. Što se tiče krađe nemojte vi o tome, mogu da ti pišem o tome koliko hoćeš ali nije za javnu upotrebu. Poenta je da ste u većini prodavali svoju zemlju za dobre pare i nekretnine kupovali ovde.. Penzioni fond je sjebao sloba koji vas je do jaja branio da niko ne sme da vas bije, ali ne i da vas ubije, tako da ih tražite od njega i sina mu marka koji se obogfatio noseći gajbice. Sramota! Penzije dobijate jer vam ih daje srpska privtreda i to je ok ali nemojte da se serete po nama! Fatalizam je čudo i znjte samo jedno - nas ima bez vas a obrnuto ne važi i pošto sam magistar ali ne sa navodnicima kako reče onaj nesrećnik to je relacija antisimetrije. Ja sam ranjen na košarama što jr prva linija a ne priština u kojoj si bio. Vaša lokalna murija se odvaljivala i to 99% je opako kralo. Vi nećete propasti samo ako se srbija digne na noge i to ti je ispravan stav, pa i jevreji su dugo čekali... Samo jaka srbija čuva vas na kosovu i samo sa prtijateljima može da spase staus pokrajne, ratom i inaćenjem nikako. Imače ja ti ne svojatam kosovo ali nisam kriv što sam ovde rođen a ipak sam se i tu borio a mogao sam i da se ne borim... i onda se taj tvoj paćenik se sere po meni što je ružno i to mnogo.

Нит шта одузети, нит шта додати.

Кад људи науче да је прагматизам оружје, а инат по сваку цену одраз тупавости, могу да очекују позитиван помак. Капорова, Бећковићева и посебно Црнчевићева патетика можда привремено лече душу али дугорочно наносе тешке последице менталном склопу ставрајући непокретне, огорчене и за било шта друго осим аутодеструкције неспособне људе.
IP sačuvana
social share
Боље тисућу година милијунаш него један дан сиромах
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.