Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svedocenje Seselja u Hagu i vecite teme: Kosovo, Srbija, rat...  (Pročitano 15715 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Na ovom forum svako ima pravo na svoje misljenje... Onos to je po tvom misljenju dobro za Srbiju, ne mora da bude i za druge...
I stvarno.. smirite se i  svako u svoj cosak...  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 16:10:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Ma немам ја ништа против човека али када те неко без ратлога напдне ти њега по брњици зар не?

П.С.

То је апсолутно мој став и подржавам да свако има право на своје мишљење...али да неко ту кретенира тек тако јер је успео да се конектује на нет а бацио пастирски штап...то не може...
« Poslednja izmena: 20. Nov 2005, 12:19:28 od rebelis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
ok. rekao si svoje misljenje..pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
za moje kosovo sam ranjen bitango a ne za tvoje. Obicno ne trosim vreme tako ali morao sam. Po brnjici daj tati koji te je tako vaspitao. Zaposlen sam i odavno zaradjujem za penzije,prosuetu i dr i na kosovu. Opet nisi izbrojao rodjake. Vrati ih nazad i ja dolazim. Ajd sad u cosak pada noc a šiptari su budni, doduše sloba je pobedio nato. Odoh i ja na preferans. Razmisli o onom eksplozivu,tako su i oni nas iskarali. Povedi i karica. Neka ti bog pomogne ne znas sta cinis!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Blizi je Karic tebi no meni...veruj mi...

a buduci da ne znas , edukovacu te oko dve stvari...

prva...ljudi koji zive na istom geografskom polozaju NE MORAJU biti rodjaci...po tvome ispada da svi u kaludjerici gde zivis su tvoji rodjaci..priznaces, smesno...

druga...svako zaradjuje za svoju penziju...to bi trebalo da si shvatio do sada...ne zaradjujes ti ni za ciju...

A sto se tice brnjice, zatvorio bih je da sam na tvom mestu veruj mi...

mada , sta ja to tebi pricam..iskompleksirani likovi koji su hrabri na forumima na ovaj nacin degenski, usudio bih se da kazem, su "ribicice" na suvom...

Zato ako imas ista da mi kazes, ako mogu d apomognem lecenju tvog kompleksa, obrati mi se na pp, ne maltretiraj i ne smaraj i na ovom postu ljude kao i na nekim drugim...Toliko od mene...mislim da je fer...

A ja cu ovde da te ignorisem..."magistre"!Pametniji popusta zar ne?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 20:30:33 od rebelis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
1. mentalno ti je sigurno bliži a geografski bez dileme, kulturološki sa sve salatom u ruci svakako!
2. Ili si glup ilil bezobrazan. Ne shvataj sve bukvalno. Pitanje je koliko je likova iz tvog okruženja otišlo u Srbiju. Priština je do pre 30 godina bila većinski srpska aonda su srbi negde otišli!
3. Brnjicu treba da nosiš jer da ste je nosili, onda ne bi tvoje kosovarske pičke izrovile leševe u bataji, tj. sve ocinkali mrskom zapadu!
4. U penzioni fond firme sa kosova ne uplaćuju pare, kao ni bilo koji drugi doprinos. Tvoj Sloba je potrošio sve pare iz svih fondova, pa se penzije isplaćuju iz budžeta srbije, koji se da te podsetim u svojih 10% puni iz donacije EU koju ti pljuješ i opet se sereš na ruku koja te hrani, a to nije hrišćanski
5. Kad dođeš u BGD i ako preskočiš sve šine javi se iz nekog Internet kafea i da ti pokažem kolko si u zabludi
6. kome, kada i kako se obraćam u forumu, odlučujem samo ja i naravno administrator, ti svakao ne!
7. Prso si to je sigurno, a preko pp se obraćam samo dobronamernim ljudima i naravno normalnim
8. Što se tiče smaranja po postovima ono sa grobarima je naravno samo mentalna onanija i zezanje, ali opet ne kapiraš jer si....
9. oni navodnici na magistre ti stvarno ne trebaju, svega mi na svetu, uzgred, dođi na forum mobilne, možda nešto naučiš od mene, ipak mi je to fah
10. Pamet u glavu i dupe uza zid, uz prst na čelo i stalno postavljanje pitanja samom sebi zašto si tu gde si... Ja ti nisam kriv, stvarno sam popio geler na mom a ne tvom Kosovu.
11. E sada je za mene dosta, sada te tek kuliram jer se takvima nikada ne povlačim. I onom ludaku smo se povukli pa nas je skroz sjebao. Sada brate nema više nazad, nema više kud, i od sada ti više ne odgovaram ni na jedno pitanje. Ugasi svetlo i ćuti. Da bog da vam opet svane, razmisli zašto vam se kao i nama sve ovo dešava?
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
molim vas, smirite se ili cu morati da zakljucam temu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
хахахааха Јадник... Будала наваљује а паметнији попушта као што рекох... а оволики текст говори колико си се примио, као млади мајмун на банану...а оно ѕа пп...прпа а? Smiley e тако треба.... хахаха
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
ajde malo da spustimo loptu. Daleko su mi blizi stavovi StevieG od Rebelisovih. Ja licno poznajem Rebelisa i znam u kakvom se teskom okruzenju  nalazi. Veruj mi Stevie on je nazalost preziveo toliko traumaticnih stvari da je nekim ljudima potrebno i dva zivota za tako nesto. Ja se sa njime ne slazem nikako. Jedino se kao ljudi postujemo. I njemu se kao i tebi istorija prelomila preko ledja. Ti si primio geler a njemu je prijatelj umro na rukama (Izvini Rebelis zbog ovoga) i ja donekle razumem njegov bes iako ga ne opravdavam. Rebelis, nemoj dalje, na ovaj nacin siris animozitet prema Srbima sa Kosova koji je ionako vec dovoljno izrazen kod znacajnog dela srbijanske populacije.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2005, 07:18:35 od cenimirius »
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Kao prvo ovo nije tema u kojoj mozemo raspravljati o ovome! Ako zelite mozemo otvoriti posebnu temu za ovo!
2. Osecam se ovde prozvanim kao Rebelis ali da unapred kazem da se u globali ne slazem ni sa jednim od vas trojicom.
Nikom ja ne trazim da me sazeljava sto zivim ovde na Kosovu i u ovakvim uslovima, ama bas nikom. To sam ja sam odabrao gde da zivim tj ili me je zivot naterao da zivim ovde!
Takodje nikom nisam ja naredio da uplacuje za radnike na Kosovu koji su zaposleni u prosveti i zdravstvu odredjeni iznos od svoje plate ( cifra je izmedju 5,00 do 20 dinara po mesecnoj plati svakog zaposlenog u Srbiji)! To nismo naredili mi vec Vlada Srbije i sadasnja a i prosla, i nemoj te okrivljavati nas!
Za penzije da i ne govorim ljudi koji su celog zivota radili moraju primati penzije pa dal su radili i uplacivali u penzioni fond na Kosovu ili centralnoj Srbiji ili Vojvodini to je sve isto. Posteno su radili i kad su usli u penziju sledi im svima penzijska novcana naknada.Drzava to treba da im obezbedi.
3. Za vreme rata na Kosovu 70 % pripadnici Vojske i Policije na Kosovu iz centralne Srbije i Vojvodine je kralo po Kosovu i to debelo a onih 30 posto je ratovalo i to stvarno muski , oni koji su bili na prvoj liniji vatre! To znam iz licnog iskustva jer sam bio u svakodnevnom kontaktu sa njima dok sam ziveo u Pristini.
4. Niko nema pravo da kaze da je njegovo vise Kosovo nego onog koji je ziveo celog zivota i ostao da zivi na njemu, ama bas niko. Sta sad treba da deca mog strica kazu da je njihova Slavonija vise (zbog toga sto im je poginuo otac u Slavoniji a pre toga nikad nije bio tamo) u odnosu na ljude koji i dalje tamo zive. Cist apsurd!
5. Moja tvrdnja, realno gledano, je da ce Srbija najvise napredovati ako se odrekne Kosova, velike muke, i u integracijama u Eu i u zivotnom standardu ljudi i da ce ljudi ziveti mnogo bolje! Za to se i zalazem, da barem mi ako smo osudjeni na propast i muku da vi Srbi u Srbiji  zivite bolje.
 6. Hteo bi reci da svako ko misli da smo mi povlasceni deo naroda tj sto neki od nas ovde (zaposleni u prosveti i zdravstvu, a njih je nekih 2.000 radnika koji  primaju duplu platu) nek dodju na Kosovu da zive i da primaju te plate uz to da mi za uzvrat preuzmemo  njihova radna  mesta po Srbiji i da radimo za tih nekoliko desetina dinara koji cemo odvajati za radnike na Kosovu. Ukratko da menjamo svoje zivote, glavu za glavu, bas bi me interesovalo koliko bi ljudi na to pristali. 
I na kraju zelim da ponovo kazem: Ne treba da nas vi sazaljevate sto smo na Kosovu, mi trazimo da nam (posto smo isti narod) date samo moralnu podrsku da izdrzimo i opstanemo ovde na Kosovu! Nista vise!
« Poslednja izmena: 10. Okt 2005, 00:30:41 od Pubic_Enemy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.