Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve više žena ne ume da obavlja kućne poslove  (Pročitano 16327 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

o zenama koje ne kuvaju ... mislim sve najgore  Smile

Svaka cast, moj covek, ups, zena  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ah taj feminizam i njegova dela (mislim na tekst ne na necije postove, da ne bude zabune  Smile ). Jbt, ne zna da kuva. Pa sta zna da uradi po kuci ako to ne zna  Smile

Inace, znam da kuvam pa ne bih umro gladan ali meni je veliki minus za zenu ako ne ume da kuva. Volim da perem sudove pa i cistim i izbacujem djubre tako da mi nije problem da pomognem sa time ali mrzim da peglam, to bi morala ona  Smile Sve je na podeli poslova i vremena. Nije isto ako jedno od ljudi radi po ceo dan a drugo sedi kuci i skoro jedini zadatak mu je da poradi nesto po istoj. Sve je na dobrom dogovore jer kako kazu nasi stari: "Dogovor kucu gradi"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Mislim da je poenta Sandrinog ekspozea ( a zapetljala je k'o Đelić) da muškarci nemaju prava da očekuju i insistiraju od žena da budu super žene i rade sve ženske poslove, plus da obavljaju profesionalne obaveze i brinu  o deci, dok pritom muškarci jedino što treba da rade je da donesu novac u kuću.

moja poenta jeda cujem sta to nude, kad znaju sta traze. Smile
Nude ljubav!  Smile
Svako bi trebalo da zna da obavlja kucne poslove.
Ja licno pola toga ne znam,ali naucicu vremenom...
A za zene je stvarno sramota da ne umeju(pogotovo se akcenat baca na kuvanje)  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
znam  da zamenim gumu na autu iako ne vozim ...

е подсети ме ово кад Земунка написа ... с обзиром да је девојка јелте

Једном сам срео лика како се враћа кући пешке и питам га шта му је са колима пошто сам знао да се обично вози ... каже пукла му гума па их је оставио на станици. Има дизалицу, има резервну гуму и кључ и опет лакше му је да пола сата пешачи до куће и да тражи неког ко ''зна да промени гуму'' па да се враћа назад ... све у свему губљење сат времена

Е то ми иде на живце ... мислим нереално је очекивати и од мушкараца и од жена да умеју и стижу све ... али бем му матер ако си толико лењ/лења да натераш себе и научиш нешто што би и тренирана шимпанза научила да ради везаних очију само једном да јој се покаже ... треба те прегазити шлепером и оверити рикверцом
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Amas al' ste smesni....koja to ne zna da kuva? Je l to neko sveto pismo...aj ne zamajavajte se glupostima i ne dozvolite da vas lazu ....

Sto se tice muskaraca......gore ste tracare od zena, eto bar jedan posao koji mi odradjujemo vrhunski, ste oduzeli zenama i sad imate vodece mesto. Svaka cast muskarci, ono ...bar nesto  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Dobro, istina, danas je tračarenje među muškarcima daleko rasprostranjenije. Zapravo mislim da je jedina promena između danas i nekad to što danas svi nešto pričaju ili se hvale. Nekada nije čudno videti devojčicu od 14 - 15 godina kako prepričava svoje seksualne avanture na sred jebenog autobusa!

Back to tema Smile Ako moja (buduća) žena ne ume da radi makar neki kućni posao, tako će da dobije šut u dupe, da će da se puši.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 11:59:21 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Pa recimo slazem se...i ja da sam musko ne bih na grbaci tolerisala kobilu koja po ceo dan lakira nokte. I da radi do 5 moze u 8 da usisa. I jos pride i da skuva. I moze da ima malu pomoc. I moz sve kad su ljudi normalni.
Kad sam radila do 7 ili do 8 desilo mi se da sam u 10 uvece prala prozore jer mi je rodbina dolazila sutra. I muz mi je pomagao. Sve se moze kad hoce.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Pa recimo slazem se...i ja da sam musko ne bih na grbaci tolerisala kobilu koja po ceo dan lakira nokte. I da radi do 5 moze u 8 da usisa. I jos pride i da skuva. I moze da ima malu pomoc. I moz sve kad su ljudi normalni.
Kad sam radila do 7 ili do 8 desilo mi se da sam u 10 uvece prala prozore jer mi je rodbina dolazila sutra. I muz mi je pomagao. Sve se moze kad hoce.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ali zasto bi to zena radila sama mrtva umorna ako ima ko da joj pomogne, ili zasto bi to ona sve radila ako vec radi a na primer muz bleji u kuci ili otkud ja znam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Rekoh Osma ako je normalan brak i normalan covek pored zene pomocice joj. Da muz ne radi i glumi ponosnog Srbina a ona da radi po ceo dan i jos robuje po kuci- tu treba da padne razvod. Jer se to prenosi na mnogo drugih nivoa u braku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.