Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve shto ste zeleli da znate o S-300/400 a niste imali gde da prochitate.  (Pročitano 63152 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Russian Air Force preparing to deploy second S-400 regiment

04/04/2008 19:24 MOSCOW, April 4 (RIA Novosti) - Russia's Air Force is preparing to deploy a second regiment equipped with new S-400 air defense systems, the Air Force commander said on Friday.

"A second S-400 regiment will soon be deployed," Colonel General Alexander Zelin told journalists.

The new systems will protect the air space around Moscow and industrial zones in the center of Russia's European territory. The S-400 Triumf (SA-21 Growler) air defense system is expected to form the new cornerstone of Russia's theater air and missile defenses up to 2020 or even 2025.

Russia successfully conducted last year live firing tests of the S-400 air defense complex at the Kapustin Yar firing range in south Russia's Astrakhan Region, and deployed a battalion of the first missile regiment equipped with the new system to protect the airspace surrounding Moscow.

The S-400 is designed to intercept and destroy airborne targets at a distance of up to 400 kilometers (250 miles), twice the range of the U.S. MIM-104 Patriot, and 2.5 times that of the S-300PMU-2.

The system is also believed to be able to destroy stealth aircraft, cruise missiles, and ballistic missiles, with an effective range of up to 3,500 kilometers (2,200 miles) and a speed of up to 4.8 kilometers (3 miles) per second.

A regular S-400 battalion comprises at least eight launchers with 32 missiles and a mobile command post, according to various sources. The new state arms procurement program until 2015 stipulates the purchase of enough S-400 air defense systems to arm 18 battalions during this period.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ma skoro je isto, uz to da propeler stvara doplerov efekat, vidljiv na radaru, samo, kad ocekujes lovce i bombardere, zna te elisni avion iznenaditi. A moguce je sa Kosova poletjeti sa nekim klipnim avionom kao npr: Brazislka Puccara i napraviti nered po juznoj Srbiji jer su razdaljine isuvise male da bi se moglo pravovrijemeno reagirati, samo, na tome se ne bi zavrsilo a mislim da to nikome ni ne pada na pamet.
Можда ако би вршили редовне патроле авионима (нпр. Миг-21 или Ј-22, оба могу да носе ракете ваздух-ваздух(неморамо користити миг-29)) или бар ојачали ПВО код КПЗ.
Или направити мање аеродроме код КПЗ где би имали четири авиона спремна за scramble и када се нешто примети дићи их да га отера или натера да слети или у крањем случају обори.

Само износим неке идеје.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 20:56:00 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Odakle ti podatak da Orao nosi rakete V-V? Jedina vodjena raketa koju sam video podvesenu na Orla je raketa V-Z AGM-65 Maverick
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Odakle ti podatak da Orao nosi rakete V-V? Jedina vodjena raketa koju sam video podvesenu na Orla je raketa V-Z AGM-65 Maverick

Колико сам видео на википедији може носити R-60. Мислим није неки ловац, али је ипак ловац-бомбардер.

Иначе сам видео на пар места да има секундарну ловачко-пресретачку улогу, тако да је вероватно ово тачно.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 22:45:29 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ma skoro je isto, uz to da propeler stvara doplerov efekat, vidljiv na radaru, samo, kad ocekujes lovce i bombardere, zna te elisni avion iznenaditi. A moguce je sa Kosova poletjeti sa nekim klipnim avionom kao npr: Brazislka Puccara i napraviti nered po juznoj Srbiji jer su razdaljine isuvise male da bi se moglo pravovrijemeno reagirati, samo, na tome se ne bi zavrsilo a mislim da to nikome ni ne pada na pamet.
Можда ако би вршили редовне патроле авионима (нпр. Миг-21 или Ј-22, оба могу да носе ракете ваздух-ваздух(неморамо користити миг-29)) или бар ојачали ПВО код КПЗ.
Или направити мање аеродроме код КПЗ где би имали четири авиона спремна за scramble и када се нешто примети дићи их да га отера или натера да слети или у крањем случају обори.

Само износим неке идеје.
Vrijeme je isuvise kratko, jedino ako ne zelis stalno imati po dva aviona gore
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@Ghost
Mislim da taj podatak na Wikipediji nije tacan. Pogledaj ovaj topic na ASF gde imas i komentare pilota Orla: http://forum.airserbia.com/viewtopic.php?f=2&t=539&start=0
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 23:04:54 od 211 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Mislim da su Rumunski Orlovi nosili rakete v-v,dok nasi nisu.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Могуће. Свеједно закључак је да наши немају.

Citat
Vrijeme je isuvise kratko, jedino ako ne zelis stalno imati po dva aviona gore

Не знам колико би могли да их редовно држимо горе, све зависи да ли би их могли редовно снабдевати горивом. Односно да ли би имали довољно горива за такву акцију.
Изгледа боље да ојачамо ПВО у КЗБ-у.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2008, 11:23:06 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Jutros sam gledo interviju sa penzionisanim pukovnikom Zoltanom cija je jedinica oborila dve letelice tokom 1999.Izno je veoma interesantan podatak da je u rakete ugradio svoje izmene na kojima je radio dosta dugo.Zna li neko nesto vise o pomenutim patentima. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i
Čitao sam njegov intervju u NINu od prošlog petka, kaže da nije nikome rekao niti namjerava da kaže šta je tačno radio. Inače, smjenjen je zbog toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.706 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.