Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:12:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o mačkama  (Pročitano 83099 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson K610i
a ovu kad sam videla nisam mogla da verujem da je tako opusteno usetala u dvoriste i ostala tu  Smile

Rekla si da si je nahranila, to je jedan od odgovora zašto je ona ostala u tvom dvorištu, mačke će ostati tamo gde znaju da će dobiti hranu i pruža im sigurnost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Prelepa je! Ja bih volela da nabavim jednu takvu Smile
Nije otišla zbog toga što je bila mala, a i kao što je Utopia napisao-pošto si je nahranila ona te je zavolela i oseća se tu sigurnom. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
Ja obozavam macke ... imam u selo jednog velikog,crnog,debelog macora sa kojim se igram do besvesti ....    Smile Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Postavi slikice  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
Postavi slikice Smile
    Ako mene pitas , ja nemam nijednu ali naj naj macor ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 190
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N 95
Meni je pre par dana uginuo macak star 4 ipo meseca i ne mogu da vam opisem kako mi je tesko Smile
A tako je bio pun zivota i bio je pun energije mislila sam da ce ziveti 100 god
Mislim da mi u zivotu nikad nije bilo teze,ali sta da se radi zivot ide dalje
Planiram da uzmem opet macu,mada znam da ni jedna nece biti kao on Smile
p.s. lolice moj je bio iste te boje,samo malo drugaciji oblik glave
nije ruska plava macka,
ja cu sad uzeti tu rusku njima je dlaka modrije siva i namju sare sem kad su mali Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

200820081436.jpg
(38.64 KB, 429x633)
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 15:19:00 od nata_bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Govorim tiho i nosim psa sa sobom..

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 4370
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Shvatam te, vezu se ljudi za njih strasno.  Smile
Pomislila sam da jeste posto nisam jos videla takvu macku sa tamno sivom dlakom, ali i da nije ne menja nista  Smile  Sve je deblji, cim budu neke nove slikice stavljam ih.
IP sačuvana
social share
Sve sto pozelis pazljivo biraj, to se moze i dogoditi..
Neki putevi kojima teska sudbina hoda su nevidljivi..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Pa ovako: Macka moze da se koti na svaka 3-4 meseca i to je za nju mucenje moze i da ugine od toga. Taman prestanu da joj sisaju macici i odmah par dana nakon toga omaci nove i tako sve u krug dok ne ugine. Tako da je steralizacija obavezna ako imate puno machora u komsiluku Smiley
21 aprila ove godine macka mi omacila 4 macica od kojih su se 2 ziva rodila i 2 mrtva. Nakon manje od 3 ipo meseca, tacnije 3 avgusta macka se ponovo koti i ovoga puta 5 zivih macica! To je bio haos 8 macaka u kuci. Dve nedelje nakon sto je omacila tu drugu turu od 5 macica zgazila je kola i ostavila 5 macica sirorcica Smile Male macice hranio sam ih spricom stavio sam gumicu na spric i tako su sisali, u pocetku sam im davao 2/3 mleka sa razblazenom 1/3 vodom. Tako mi je veterinar rekao. Kasnije mi je dao drugi recept 2/3 mleko sa 1/3 vode (500ml ukupno), 1 zumance, 2 kasike slatke pavlake, kasika meda i nekoliko kapi limuna. I to izmutim i taj sastav sam stavljao u spric i hranio ih. Jedno mace je uginulo sa 3 nedelje, bilo mu je nesto kao urodjeno kao da nije moglo da mokri naduo mu se jajnik i uginulo je. Par dana nakon toga jos jedno mace se razbolelo, veterinar je rekao da je dehidriralo i dao mu je inekciju. Odmah sledeceg dana mace se oporavilo i kao novo je. Kada su macici napunili nesto vise od mesec dana, poceo sam da im dajem pilecu pastetui svi su jeli. Ali od tih 5 macica, svi su bili muzijaci samo jedno je bilo zenka. I ta zenka je oduvek slabije jela, pocela je da jede sve manje probao sam i na silu da joj dajem mleko ali nije htela da guta, odneo sam je kod veterinara dali joj inekciju kao i proslom macetu i kao oporavila se. Medjutim nedelju dana nakon toga opet joj nije bilo dobro i nisam ni stigao da je odvedem kod veterianra bila je uginula preko noci Smile. Nedelju dana nakon toga macici su vec napunili mesec ipo. Jedan od njih zvao sam ga Chupko bio je najveci i mao je najvecu dlaku bio mi je omiljeni ali i on je poceo slabo da jede veterinar mu je dao inekciju i rekao da su macici prerano ostali bez majke i nisu stekli imunitet zato je tesko da prezive Smile Par dana nakon veterinarske intervencije i ono je uginulo Smile Od tih 5 macica ostala su mi samo jos 2 Smile Sada imaju nesto vise od 2 meseca, ono prvo sto je primilo inekciju je ogromno debelo veselo napreduje, dok drugo mace nije puno poraslo i slabo jede ne igra se uopste, jako je mirno i oko usta mu se kao zakorelo nesto, jako je slabo plasim se da mi i ono ne ugine Smile Pored ova dva mala maceta, ostala su mi i ona 2 iz prosle ture koji su sada vec veliki mackovi od 5 ipo meseci i oba machora. Znaci imam 2 velika macka i 2 mala macka Smiley Nadam se da ce ostati na ovom broju. I ja sam na pocetku kukao sta da radim sa ovolikim macicima i trazio unapred kome da ih poklonim, ali eto sad na kraju ostalo da nemam sta da poklonim Smile Barem su ona 3 zivela srecno koliko toliko. Da sam ih poklonio nekom drugom brinuo bih kako ce ta osoba da ih cuva. Zato sto danas retko ko zna da cuva macke kako treba. Roditelji uzimaju za decu malo mace kao igracku, da ga dete gnjavi kao da to nije zivo bice, drugi kazu "mackama ne treba da se daje da jede, one se same snadju". Uzas, kod mene komsijske macke su sve zgoljave i dolaze kod mene u dvoriste da jedu ostatke od ovih mojih macica zato sto ih niko ne hrani dovoljno.
Ovo je samo deo iskustva koje imam sa mackama. Imam ih ceo zivot preko 10 macaka mi nastradalo od udara automobila i drugih stvari ne racunajuci ove macke koje sada imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia the best
zoki hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Nema na cemu! Sinoc dok sam ono pisao uginulo mi je i to cetvrto mace Smile Uzas! Od 5 macica sirocica uspelo samo jedno da mi prezivi, a vodio sam ih kod veterinara sto puta i uradio sam sve sto je u mojoj moci i jedva sam uspeo jedno od njih sacuvam :S Sinoc sam bas citao jos jedan slican forum o mackama sirocicima i jedan lik je tako detaljno opisivao iz dana u dan kako mu se ponasali ti macici bez majke i njemu isto samo jedno je jedva prezivelo svi ostali uginuli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:12:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.581 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.