Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:45:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93838 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Kada ce Karic da preda izbornu listu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
vidi ga sad...
pa ne kazem ja da cu za njega da glasam i da to iko treba da uradi!
naprotiv on je u politici ne samo nepozeljan vec je tako nepismen i opasan!
samo tvrdim ono sto mozes da procitas iz postova!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo sad je na Insajderu onaj maloumnik Vucic ispricao kako je DR Bogi dolazio kod radikala i nudio Dr Sekiju pare. Ovaj je to, naravno odbio.
Na Dr Bogijevo navaljivanje Seki je uzeo neku sicu, ali je prethodno pozvao blagajnicu i sve to proveo kroz papire.
to vam je najbolji dokaz da je dr Bogi radio sve posteno i sa papirima. Sta vam treba vise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
on nema kome nije davao kes! a jebu ga svi ko konja! znas da mi ga i zao, sav ovaj picvajz u zemlji a samo je on najebao!
i sad tamo u peci sedi u nekoj hladnoj sobici, sam, promrzo, bez vunenih carapa!
sta ti je zivot! covek zapuca na premijersko mesto a zavrsi u nekoj vukojebini!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta reci o dr Karicu? Kad vidim ovakve politicare kao sto su Vucic (Dr Seki) i Covic shvatam na kakve smo niske grane mi Srbi spali.
Takve idiote, maloumnike i bandite treba samo toljagom po glavi, a ne dovoditi ih u studio i dokazivati im da je mleko bele boje.

Po meni, Dr Covic je zreo za robiju (zajedno sa Dr Sekijem), al eto - nema dokaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Prica o Karicima nije ni najmanje naivna. On je specifican tajkun. Preko njega je SPS i JUL odrao bivsu nam. To je bila tranzicija na socijalisticki nacin.
U Rusiji je preuzimao sve poslove koje su imali Trudbenik Rad, Energoinvest. To nije mogao samo ciganski tamburas da radi, vec su to radili ljudi is SPS-a.
Prvo se obradi tender. Gde? Ko? Pa strucnjaci iz gore pomenutih preduzeca. Obrade tender za 'Karicevu' firmu. Ide ponuda izgradnje banke, hotela, gradio je cak i zelezare (naucio pored gitare u Peci sta je Zelezara). Dobije se posao. Treba uloziti garanciju od recimo milion $.
Niko nema sem Karica. Niko nema jer kada traze Minel, Rad ili drugi za njih nema jer 'ne posluju dobro'.
Startuju se poslovi. Raznorazni nasi direktorcici, cujes: otvorio firmu u Rusiji. Jeste i radi za Karica. Uzima iste nase radnike, placa ih upola od maticne firme, a ovaj kud ce? I isti ljudi izvode i zavrsavaju poslove koji su i godinama radili ali sada za podizvodjace podizvodjaca.
Zasto tako? Jer su se glomazne gore pomenute firme nisu mogle snalaziti sa tolikim viskom kancelarijskih 'mladjih referanata' i 'inokorespondenata' kojih je bilo na hiljade. Reci djabalebarosi.
Njih su slali na prinudne itd itd. Stvarni radnici su radili ali za mnogo manje pare. I morali da cute, jer onih 700 evra u uslovima plate od 20 evra, je lako mogao da izgubi ako nije cutao.
Dakle koriscenje nasih dugogodisnjih kapaciteta, veza, image-a, radne snage itd unistavale su se postepeno nase firme i bogatili drugi, koji su bili pored 'familije'.
Svakako nije to bio samo Karic ima ih dosta, uzmite Mirka Marjanovica.
To sve sto ima nije njegovo, ali se dosta omrsio. Ulazak u politicki zivot isto nije njegova odluka, vec verovatno drugih. Verovatno je pitao: Kako da gi se kandidujem, kada gi ne znam ni da gi govorim. Neko mu je rekao: Blebeci to kod stoke pali, samo nemoj reci stoka jer se to tepa 'naaaaaarod'.Vadi salate iz djepa, to jos niko nije radio.
Markovicka, pa sin Marko pa mnogi drugi od cega zive tamo?
Posto je verno igrao svoju igru, Sloba mu je dao i mobtel i ostalo. Ne budite naivni da su ti tamburasi, svirajuci stekli znanja iz Tehnologije gvozdja. A moras bar par reci znati o toj problematici da bi se uopste upustao u tako nesto. Bar da gvozdje nije grozdje.
Setite se da je sama politika Slobodana bila ponizavanje javnog mnjenja do te mere, da su svi posle gledali u njemu spas.
I svakako uspeli su da nas ponize do te mere da, tamburas, koji ni ne zna da govori srpski, dodje na trece mesto u predsednickim izborima.
To je samo nekoliko 'hintova' to se tice Karicevih a ima ih ohohohohoho.
Gde je Milosevicev upad u platni sitem, stampanje para, kupovina deviza i naravno ulaganje istih. Gde je zajam za preporod. a ima jos.
Tako je steceno to stanje u Rusiji, a i drugde.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dr Bogi je veliki politicar i veliki biznismen. On je gromada u ljuskom obliku.
On ce da se vrati i da svima pokaze ko je on u stvari. Meni se posebno svideo kad je nosio brkove, i nadam se da ce ponovo da ih pusti.
On je voleo Milosevica kao druga i saborca i pomagao mu u njegovoj nadljudskoj borbi.
Dr Bogi je covek legenda. Prije svega je posten i obrazovan i nije bio harmonikas iliti muzikant.
On je osnovao Univerzitet za odgajanje buducih generacija u Srbiji. Posebno je razvio odelenje za proizvodnju salate i kospica.
Poznato je da su se Siptari na kospicama obogatili. Zasto mu zavidite? Kako cete mu pogledati u oci kada se vrati?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bogi.jpg
(12.64 KB, 440x310)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
shkorpion,
to sto ti pricas je vise nego poznato! da nije bio karic bio bi neko drugi! da bi se shvatilo nastajanje i postojanje karica vrlo je bitno obratiti paznju i na istorijski trenutak! tu mislim na sam izlazak iz socijalizma i pocetak tranzicije! neka mi da neko primer da se taj prelaz desio u bilo kojoj slicnoj drzavi a da on nije bio propracen ovakvim lopovlukom! to je potpuno normalno jer je to odnos koji proizilazi iz same prirode stvari,dakle,ako imas bogatstvo koje je nicije i svacije, a pritom dolazi do pocetka tranzicije logicno je ocekivati da svaka privilegovana osoba to bogatstvo prisvoji za sebe! jer razmislja, ako to ja ne odradim neko ce drugi! tako da ako neko trazi krivca za stanje, koliko god da zvuci stereotipno, moze jedino da ga nadje u pokretu koji je 1945 promenio uredjenje iz kapitalizma u utopizam. pa cu da citiram jednog velikog coveka:"od akvarijuma sa ribicama lako mozete napraviti riblju corbu, a od riblje corbe nikada akvarijum sa ribicama"! tako je sa tranzicijama,ne trazi krivca u posledicama vec svoje mesto u novom sistemu! tu je nemoguce pravedno resenje! i zato ne treba srljati u dalju nepravdu koja se zove selektivna pravda-karaj karica,kola itd. slavi miskovica, beka itd.
a ova hajka na karica veze nema sa mozgom! ko kod da je osnovao mobtel desilo bi se isto, a da se osnivanje nije desilo danas drzava ne bi imala 1,5milijardi vec 250miliona!
sto se ljudi ne brinu sto se danas u satro pravnoj drzavi desava sofisticirana pljacka koju vode gazda misko i taska-maske iz kruga dvojke? ko to zaradjuje na apresijaciji dinara i kursnim razlikama? ko to odredjuje ko ce da zaradi a ko ce da dobije ponudjenu cifru da izadje iz posla?
ja necu da budem ispran mozak jer mi inteligencija to ne dozvoljava! puca meni kurac sta kaze iskopleksirani blagajnik dinkic i njegov ujak miskovic! mene interesuje sadasnjost i buducnost, a ne proslost!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
OK, slazem se. Cak i to da to  da ne sme da lici na osvetu, niti ce ista ovim putem bilo vraceno. Hteo sam da istaknem drugo nesto ili i drugo nesto: Koja je ta bestidnost da se upletes u politicke igre svim tim parama a da i dalje samo cinis zlo, sve vecem broju ljudi,  a da si svetan da to ne mozes uciniti.
Ja sam dotakao samo jedan deo, a gde je urushavanje akademskog nivoa, pogledajte njegove programe (naravno ne njegove nego na njegovom univerzitetu). Zar nismo otisli predaleko sa ponizavanjem ljudi koji hoce da uce i da sticu akademska zvanja.
Gledao sam tribine gde su ti mladi 'manageri' ili buduci 'manageri' uchestvovali. Na njima se aplaudiralo svakome ko je dizao neku zastavu,konkretno Bakiju Andjelkovicu iliti Seselju. Jasan ti je odmah bio akademski nivo tih ljudi, kada pogledas sta je Baki dreknuo i cemu su oni tapsali.
Shvatam sta si hteo reci, ali moras priznati, da je otisao predaleko.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa i on je valjda neki doktor. Ne znam samo iz koje oblasti nauke - zavisno koju je diplomu kupio.
Ali sta se tu moze, i sami znate da se sve danas moze kupiti kad si pun kao brod.
Na kraju krajeva on ima Univerziteti i uvek mu mogu odstampati neku novu Doktorsku diplomu, ako to kome zatreba?
E sad sto se tice politike, i tu je super. Program PSS su mu takodzer odstampali na Univerzitetu.
Sad se ceka samo da se vrati. Videcete, Srbi su ludi, masovno ce glasati za njega.
Zivi bili pa videli!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:45:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.366 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.