Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:41:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93788 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat
pa i on je valjda neki doktor. Ne znam samo iz koje oblasti nauke - zavisno koju je diplomu kupio.
verovao ili ne, magistrirao je ekon. fak. u beogradu i sad sprema dokt. disert.

shkorpion,
a on u politici... to je vec posebna stvar! da si procitao ranije moje postove video bi da sam i ja protiv toga!
a to je posledica loseg pristupa problemu! da je uradjeno ono sto je jedino moguce, i sto nece vise dovoditi u pitanje, bar ne po ovom pitanju, pravni sistem ove zemlje kao i njegovu zloupotrebu, ovo se ne bi desilo!
mozda je tesko za shvatanje, cak i neprihvatljivo, ali tu je putin izabrao odlicno resenje-sta ste radili, radili ste, ali od danas postoji zakon, i zlatno pravilo-niko od vas ni u politici, ni uz nju!
sto se tice bk univ., to ti ne stoji! to se isto radilo i radi na pravnom faksu, tamo cak sta vise postoji antihasko udruzenje, a da ne pominjem da su radikali vrlo omiljeni tamo!
tako da te to ne cudi, jer je nazalost to realnost i na mnogim drzav. fak. naravno mozemo da govorimo o srozavanju celokupnog visokog obrazovanja, sistema vrednosti, samog drustva! ali ne moramo opet kao i u slucaju svega karicevog, opaliti jedino po bk uni.. jer nije realno! inace sto se tice samog faksa, veruj mi da je vrhunski kad je u pitanju program studiranja! znam po nekim drugarima koji su preko i ovde, svi fenomenalno poznaju nauku i vrhunski su strucnjaci! naravno, i oni su mi potvrdili da i tamo ima skarta, ali ruku na srce koliko ga tek ima na drzavnim. drugo taj univ. proizvodi strucnjake koji su ovom drustvu deficitarni! od kad je faks otvoren do danas diplomu je steklo samo 2500 stud. od kojih pola radi preko! pa i u tom primeru opasniji je recimo megatrend koji trenutno ima 20000 stud. koji se skoluju za profile koji i nemaju veze sa privredom koliko za drzavnom administracijom!
« Poslednja izmena: 28. Nov 2006, 22:33:00 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
To sto je iskoristio tranziciju i bio pored ostalih destruktivaca moze da prodje. Ali da ulazi u skupstinu, da raspravlja o zakonima kada se drzava tek formira, a tek da bude i predsednik to je ponizavajuce za svakog iole nacitanog.Nijednom tajkunu ne odgovara pravna drzava, ali on hoce iznutra da vrsi destrukciju, koristeci bogatsvo koje je nakalemio. Toliko da se izgubimo kao narod, posle 200 godina mora prolivene krvi bilo bi strasno.
Sto se doktorata tice, moze imati dvadeset, kao i titulu rektora (kladim se da i ne zna sta to u pravom smislu znaci, ali lepo zvuci), ali je dvoljno da kaze dve recenice i eno ga u red sa onim ciganima sto uveseljavaju, adhok po kafanama vesele pijance.
A dize kao 'treci srpski ustanak'. Hajde razmislite malo gde to vodi.
Za utehu njegovim simpatizerima, isto sam mislio i mislim za onog Panica sto je dosao da nas spasava. Razlika je samo sto je taj vozio bicikl a ovaj tamburao po kafanama. Ne bas velika.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta ako narod izabere dr Bogija? Necemo valjda protiv demokratije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
to se nece desiti! pa on nema sanse da predje cenzus! mozda dobije 1-2% glasova!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
A sta ako narod izabere dr Bogija? Necemo valjda protiv demokratije?

Citat
to se nece desiti! pa on nema sanse da predje cenzus! mozda dobije 1-2% glasova!

Zalazite na teren vec postojece teme o izborima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Svakako da necemo protiv demokratije! Pa neka ga izaberu.
Problem je sto takvi dobijaju po neko mesto u skupstini i onda razvlace dragoceno vreme za stvaranje istitucija, promovisanje zakona itd. A nama su svi vozovi prosli. Vadimo kola iz blata da bi stigli kolima tamo gde zelimo.
Zamislite raspravu o zakonu o porezima a dodje jedan takav, vadi salatu iz djepa i pocinje 'lament' oko salate. I drzi to dok se salata ne osusi. I tako svaki zakon. Demokratski, raspravlja svako, koji nema 'chuke' o tom zakonu. I vreme, meseci prolazi.
Tako da bi mogli da se stvarno uverimo, da izaberemo 'Bogija' pa da izgubimo jos desetak godina da se uverimo da nije u pravu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ma bogi je ispusena mustikla u politici! propali eksperiment nekoga koje hteo da potisne radikale iz poltike!
verujem da ako bi mu ponudili da se vrati u srb. ali da izadje iz politike da bi on to rado prihvatio! mnogo je on izgubio do sada, ako nastavi ostace i bez univerziteta i euneta, a mozda ce i to da zatvore bez obzira na sve!
ali najpametnije bi bilo da mu dopuste da se vrati i da investira u privredu ali da izadje iz politike! to bi bilo najbolje resenje za sve nas i samu drzavu! sto da dozvolimo da te milione oplodjuje u rusiji, emiratima i britaniji kad bi ovde mnogo dobro dosli!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kamaro, shvati da pare nisu njegove!!!A ni ideja za kandidovanje ne mislim da je njegova.Pusten je niz vodu od strane njegovih to budi siguran.
Tek kada su socijalisti i julovci aminovali Dinkicu: skidaj to djubre ili necemo imati vise glasaca. A bili su u poziciji da to aminuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kamaro, shvati da pare nisu njegove!!!A ni ideja za kandidovanje ne mislim da je njegova.Pusten je niz vodu od strane njegovih to budi siguran.
Tek kada su socijalisti i julovci aminovali Dinkicu: skidaj to djubre ili necemo imati vise glasaca. A bili su u poziciji da to aminuju.

Potpuno se slazem s tobom. Ali bih dodao da je dr Bogi jedan od retkih, da kazem politicara, cije se ime ne spominje u vezi mafije. Svi ostali nasi bajni politicari se manje ili vise dovode u vezu sa razbojnicima, ubicama i kriminalcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stvarno dirljivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:41:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.