Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 08:50:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93675 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold

Citat
Drugi je malo rigidniji, ali uspeva da progura, drzavu, naciju i sada se bori za ekonomiju. Oko njih se polako formiraju i drugi ljudi, u stanju da pored struke vode i politiku.
koji ti je taj rigidniji, stvarno me interesuje? u ovoj vladi nije bio ni jedan politicar koji se borio za ekonomiju! ili mozda ti znas..?

Citat
Jedan primer je kako se matorom fosilu Ahtisariju, uvrcu usi. Argumentima, tako da je on stigao da provocira i preti a Srbi da mu se smeju.
na trenutke se gubis toliko, da pocinjes da lupetas gluposti!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Covek koji se usudio da “zavrne” celu državu i celo društvo u intervjuu datom Plejboju – je izjavio da Karići vode poreklo direktno od Nemanjića i da su, štaviše, u srodstvu sa Svetim Savom!?
Na donjoj slici Dr Bogi prilikom izvodjenja pesme”Jebla Mara Sreskog Poglavara”, koju je sam i komponovao”

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bogi.jpg
(18.3 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Rigidniji je Kostunica. Nisam govorio o ekonomiji nego o politici odnosno o razlici izmedju biznisa i politike.
Mi zahvaljujuci takvima koji su srozali sve moguce u zemlji, promovisali recimo takve kao Karice, nemamo skolovane politicare.
Prihvatili su se toga, dosta neuki ljudi u politici, ali strucni u svojim oblastima. Nisu uspeli. Od svih su se izdvojili Djindjic i Kostunica. Djindjic kao dobar poznavalac zapada a Kostunica kao dosledan borac za pravnu drzavu. Jednog si ubio dakle. Treci koji se pomalo istice je Dinkic, vas omiljeni ministar.
I to je sve sto imamo u srpskoj politici.
Razocaranje? Pa nema Dacica, Seselja, Tome, Vucica, Draskovica, Canka i ostale bede, koja hoce da se bavim necim sto ne zna. Na moju grbacu. I tvoju budi uveren.

A gde su gluposti sa Ahtisarijem? Po ne znam koji put su hteli da nas izbace iz takta a nisu uspeli.
Covek seta nekim skrivenim papirom od kontakt grupe do ujedinjenih nacija. Svuda ga salju nazad: Idi malo jos pricaj sa tim Srbima.
Vidis da su postali parlamentarni. Smile Smile Smile A Djuric, Kostunica i ostali vade papire o stavovima UJ, medjunarodnom pravu i kazu: Hajde da pricamo. To su ljudi koji znaju materiju, znaju o cemu konkretno govore. Matori je sve pokusao: Te Srbi ponovo zveckaju oruzjem, te imaju neprihvatljive stavove i opet se vracamo na staro: Reci matori sta je sta. U stilu, mi bi, ali ne daje medjunarodno pravo. Niko do sada nije tako dobro sve vodio. I ne zaboravi da je Kostunicin doktorat iz ustavnog prava. Razmisli malo da li su to gluposti, ili bi dao tvom doktoru da to vodi.Shvati da ne zna da se izrazava a ne da o tome raspravlja. Ili mislis da si ti tu da mu pomognes? Necemo vise eksperimentisati.

E sada se moram ponovo javiti. Jel ste pogledali dragi Bogijevi fanovi na sta mu lici predizborna kampanja? Pojavljuje se potpredsednik, vrli mu brat Dragomir i kaze tamo nekima (desetak njih): Ja, pa ja, sada sa Abramovicem, znate onaj.... pa znate multimilijarder sa 42, pa dobro ako ga ne znate onda ga znate kao vlasnika Chelsea. E pa dobro moj brasa i ja i onaj Abramovic gradimo veeeeliku fabriku tamo u Kanadi na granici sa Amerikom.

Evo vam Kariceve predizborne.Pa zar smo toliko niski da se odusevljavamo sa tim nebulozama?
I koga nadje? Drugara po poternici. I Rusi traze Abramovica od Engleza.
Dajte ljudi lepse je zvucao Draskovic 90-e kada je obecavao da ce Svajcarci da cuvaju krave po Sumadiji.
Ili Seceroski je svakako imao harizmu kada je rekao da ce zabraniti razvod braka i abortuse. A tek ako ga izaberu za predesednika, pronasao lek protiv raka, pa ce se rak iskoreniti samo u Srbiji.

[Edit by Coolrunner: Nemojte slati vise komentara za redom. Koristite opciju Izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte Pravilnik Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 18:23:23 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat
Djindjic kao dobar poznavalac zapada a Kostunica kao dosledan borac za pravnu drzavu. Jednog si ubio dakle. Treci koji se pomalo istice je Dinkic, vas omiljeni ministar.

pored vica o kostunici i dinkicu i pravnoj drzavi, pomenuo si neko ubijanje! zamolicu te da mi to pojasnis!
obrati paznju na neke stvari koje izgovaras, mogu pogresno da te shvatim!

p.s. ti i dalje Kill do te mere da uporedjujes djindjica sa Kill! ne mesaj babe i zabe, Kill!

[Edit by Coolrunner: Svaka poruka koja sadrzi elemente vredjanja bice cenzurisana. Vredjanje je zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. ]
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 03:44:34 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@Kamaro24, mozda to vredjanje prolazi kod Bogija, ali ovde ne moze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Izvod iz Pravilnika Politickog foruma

[Edit by Coolrunner: 6) Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, sve replike se upucuju iskljucivo moderatorima preko Privatnih poruka. ]
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 04:00:17 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
Djindjic kao dobar poznavalac zapada a Kostunica kao dosledan borac za pravnu drzavu. Jednog si ubio dakle. Treci koji se pomalo istice je Dinkic, vas omiljeni ministar.

pored vica o kostunici i dinkicu i pravnoj drzavi, pomenuo si neko ubijanje! zamolicu te da mi to pojasnis!
obrati paznju na neke stvari koje izgovaras, mogu pogresno da te shvatim!

p.s. ti i dalje Kill do te mere da uporedjujes djindjica sa Kill! ne mesaj babe i zabe, Kill!

[Edit by Coolrunner: Svaka poruka koja sadrzi elemente vredjanja bice cenzurisana. Vredjanje je zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. ]
To je ocaj Bogijevih fanova.
Kamaro, evo ti i dalje malo vickastog teksta:
Posle monstruoznih poteza Milosevica (upad u platni sistem, kupovina deviza od strane njegovih izabranika, deviza je bilo oko 12 milijardi,prihvatanje konflikta kao nacin resenja, totalna destruktivnost u svim privrednim aktivnostima,smrt mladih ljudi kao politcka opcija, pendrek kao nacin vladanja), na nasoj politickoj sceni su se pojavila dva najveca Srbina koji su konkretno mogli nesto da urade. To su bili Kostunica i Djindjic.Njih dvojica, iako su se razdvojili, radili su na izvlacenje Srba i Srbije iz blata u kom su ih uveli ubice i lopovi.
U  uzasnim uslovima propagande protiv njih, istrajali su svak na svoj nacin i uspeli da sruse mrak u Srbiji. To 'jednog si ubio', odnosi se na Djindjica.
Ovaj drugi, u teskim parlamentarnim uslovima destrukcije, stvara drzavu, evolucijom a ne ustancima i revolucijama.
U nedostatku profesionalnih politicara, polako se pojavljuju ljudi koji ce moci da pomognu dalje (Dinkic, Djilas, Vlahovic a ima ih jos).
Drugi su tonovi sa medjunarodnom zajednicom.
vama ce se ovo ciniti cudnim, jer lik Srbina u vasim ocima je: brada (po mogucnosti masna), kama, pendrek, subara i ostali arsenal.
Srozavanje javne scene Srbije je jos na maksimumu.
 Samozvani rektori, koji govore sa dva padezi, hoce VLAST u Srbiji.
Vidi ko se nudio za ministra kulture.Djindjic je to hteo malo brze da strpa u tor, Kostunica ide malo sporije.
Pogledaj malo nacini razgovora na javnoj sceni. Dok jedni govore o napretku, trzistu, potezima za razvoj i uposljavanje kapaciteta Srbije, drugi idu po zemlji Srbiji i koriste arsenale kao: lopovi, strani mentori, kominterne i sta sve ne jos. (govorim o vasim bracama po destruktivnosti, radikalima).

Znam da ti smeta ono najveca dva Srbina u zadnje vreme, ali ima nas takvih koji zelimo da dokazemo da smo pametniji od drugih, da mozemo da se nadmecemo u bilo kom trzistu. Ako neko to koci, to ste vi ovde.
Srbi nisu ubice i pljackasi. Imamo mi i svoju istoriju, postenja, slobodarstva, bistre pameti.
Pogledaj samo u kojim surovim uslovima rade mladi ljudi (nekima je kompjuter san). A vec su u red sa svetom. Stvaraj im opste uslove, daj im sansu da se razmahnu pa ces videti koliko ce brzo Srbija da bude ispred mnogih u Evropi.

Dakle mozes dalje samnom kao navijac, Bogijev fan, ne smeta mi, niti osecam to nekom uvredom. Ni najmanje a moras mi verovati.
A mozes i da razgovaras, pa da kazes zasto se ne slazes samnom.
Razumem ove koje ste se skupili da nesto od njega ucarite. Ali znaj da je svaki glas njemu i drugima kao on prava destrukcija Srbije.
Imas toliko razlicitih demokratskih opcija.
I sada, da ubijes takvog coveka u takvim trenucima, mislim da je vise nego grozno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lider PSS Bogoljub Karić pojaviće se u Srbiji u finišu predizborne kampanje, čak i po cenu da ga uhapse. Da je odbegli tvorac imperije BK čvrsto odlučio da dođe u zemlju, "Novostima" je potvrdio njegov brat i zemenik u partiji - Dragomir Karić.

Ovo je stvarno dobra vest i moze samo da obraduje glasace na izborima u Srbiji.
A sto se mene tice, bilo bi mi samo interesantno da vidim da li je opet pustio brkove, ili ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Pa sta eka, lisice vec zardjale koliko ga cekaju. U zadnje vreme svi misle da mogu da se igraju zakona, Seselj strajkuje (kao i Glavas u komsiluku), Mihajlov se ne odaziva pozivima pa dodje kad odluce da ga privedu (kao i Ceda ranije)...primera koliko hoces.

A sada Bogi odlucio da glumi narodnog heroja. Pa neka on samo nama lepo dodje, a kada bude krecio celiju, neka razmislja kako nije "narodni heroj" sa ordenom salate, kakvu je sebi samom sliku stvori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
shkorpion,
ti stvarno mislis da ja podrzavam karica u politickom smislu?
daleko je ta opcija od mene, naprotiv, ja se zalazem za ideje coveka koga tvrdis da sam ubio! pogledaj sve moje postove i videces o cemu govorim! ja nemam nista protiv da se tom coveku uzme preko 20000000 eura i da ode u zatvor, vec sam protiv svih onih koji tvrde da je ovim slucajem zavrsena borba protiv tajkuna i kriminalaca (kao nemaju dokaza ili ostali su prihvatili nova pravila igre,...) sto pre 2000. sto posle 2000.god.! a ako nema politicke volje da se stvar principijalno istera do kraja, onda je ne treba ni zapocinjati, jer nas to kao drustvo cini smesnim!
dakle, neko je kriminalc ne zato sto je krim. vec zato sto nekom na vlasti nije odgovarao! to je opasna zamena teza!
slozices se sa mnom ako si pristalica pravne drzave!
drugo, ja vrlo dobro uvidjam opasnost od karicevog ulaska u politiku! a pogledaj sad situaciju i zamisli da ne daj boze, onako funjarski upadne u parlament, i postane neki politicki faktor! to bi nas tek upropastilo!
sledece, svaki pravnik ce potvrditi da je kariceva optuznica mogla brzo da se podigne(kad je rec o mobtelu, za ostalo verujem da je trebalo vremena) i da odmah ode u zatvor! a kostunica to nije uradio! djindjicu se to ne moze zameriti, s obzirom na okolnosti-pre svega, u onom trenutku nije bila mala stvar poslati milosevica u zatvor i udariti na legiju! tako bi imao vec previse neprijatelja i rizikovao povratak komunista na vlast).
medjutim, ono sto me najvise zabrinjava jeste da ako kazes bilo sta drugo, a pri tom to nesto ima precizno znacenje, ljudi ce te odmah, kao i ti,svrstati u kariceve fanove ili ne znam cije vec! a to mi vec lici na ono milosevicevo-"izdajnik je svako ko kaze nesto drugacije"! i reci mi hiljadu puta da sam izdajnik, ja cu ti na kraju to potvrditi, kao sto sam napisao da radim za karica politicki marketing!
na ovoj temi sam iskljucivo zbog razmene misljenja oko velikog problema koji ima srbija, a to su tajkuni!
sta sa njima?
pohapsiti sve i konfiskovati imovinu koja je realno drzavna?
ili ih sve amnestirati? ili ovaj scenario, neke da, neke ne?

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 08:50:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.