Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:19:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93912 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uspece da se vrati, triumfalno! Nije sve u parama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ja mislim da nema sanse! stranke koje danas vladaju bice i u novoj vlasti. pa zamisli dinkica i kostunicu kako bi se osecali da karic posle svega dodje i krene da im nabija na nas kako je on moralni pobednik i kako je nepravedno optuzen. to ova dvojca nece dopustiti a ostatak stranaka koje ce sacinjavati novu vlast morace tome da se povinuju jer ce to kao biti stvar tuzilastva i nadleznih institucija.
karic je ovde zavrsio, nazalost. a mogao je pasti i neki dil, tipa on da ulozi neke milione ovde, izadje is politike, a ovi ga puste na miru!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dr karic nace zaliti pare da uzvrati udarac ovima sto su ga popljuvali. svi smo svesni da su i drgi krali (npr. dr Miskovic i kompanija, Dr. Dinkic ) a zasto da samo on jadan ispasta i njegova mlogobrojna familija. ima li pravde na ovome svetu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ako radis za nekoga cije su pare "prljave" i znas da se nakrao, onda se jesi prodao (ne ti licno, nego takva osoba). To je isto kao da kazes dilovao sam drogu jer mi treba da prehranim porodicu, a diler je fin covek koji mi je omogucio posao. Jedina je razlika izmedju dilera i Karica je to sto ovaj prvi nema veze da ga cupaju iz murije, a ovaj se obogatio preko veza i vezica, i probao je da legalizuje svoje posleove. Ali mu to, srecom, nije uspelo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dr Karicu je sve uspelo, i on je pun ko brod. Stvar je u tome sto mu je to malo, i od svoje "bolesti" ne moze da se oslobodi kao narkoman od droge.
Da bi ludnica bila jos veca, krenuo je da fura politiku, da "pomogne svome narodu". Kome on zeli da pripomogne to znaju i vrapci na grani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
coolrunneru, reci mi gde ja da nadjem posao u ovoj zemlji osim u drzavnom sektoru(za ovo nemam nikakvu vezu), a da poslodavac nije neko ko je radio slicne stvari kao karic u manjoj ili vecoj meri.
ja te razumem, ti bi resavao situaciju po principu pravde a za nju ce ti sami pravnici reci da ne postoji. mislim da je nazalost jedino moguce preseci i reci od danas zakon vazi i vi ste od danas isto sto i svi ostali ljudi. ako se to primenjuje selektivno, onda sam ja kao obican gradjanin pored toga sto su me svojevremeno pokrali i na najgori moguci nacin uvredjen> kao dinkic je sproveo pravdu i pohvatao lopove a ja treba da poverujem u to i dam svoj glas njemu i njemu slicnim. pitam se da je taj karic davao i njemu kes kao sto je i drugima da li bi danas ja i ti pricali o ovome?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ja sam vec jednom rekao da ne da ne treba oprostiti Karicu, vec treba sve koji su uzimali od njega zatvoriti. Nije bitno sta je izvodljivo, bitno je da ja licno (svako za sebe) nikada ne bih prihvatio takav posao. I to nije prica "pa kad nisi imao sansu", imao sam razne slicne mogucnosti ali sam ostao dosledan sebi (neki bi rekli budala) i ostao pri svom stavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam vec jednom rekao da ne da ne treba oprostiti Karicu, vec treba sve koji su uzimali od njega zatvoriti. Nije bitno sta je izvodljivo, bitno je da ja licno (svako za sebe) nikada ne bih prihvatio takav posao. I to nije prica "pa kad nisi imao sansu", imao sam razne slicne mogucnosti ali sam ostao dosledan sebi (neki bi rekli budala) i ostao pri svom stavu.

Velika je sreca kada u Srbiji ima ljudi koji imaju takvo misljenje. I daj Bog da svakim danom takvih ljudi bude sve vise i vise. Treba biti optimista. I bez razlike, sve redom lopove treba motikom po glavi. I to je u stvari put kojim treba ici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svima Dr Bogi porucuje: "Dolazim uskoro! Štaviše, vrlo brzo! Srbija je sve siromašnija, a oni na vlasti sve bogatiji, milion građana ne radi."
Valjda je sada svima jasno da on samo zeli pomoci svome narodu u ovome teskom trenutku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@Gonzales, ajde lepo produzi da "palis vatru" na nekom drugom mestu. A ako si ozbiljan (sto ce tesko ko ozbiljno da prihvati), docekaj Bogija, uzmi mu pare i pravac Laza Lazarevic - privatni pansion.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:19:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.699 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.