Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 11:52:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 94440 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
ne redi se  o tome da li ce neko da glasa za njega ili ne, sta vise ja mislim da bi njegov izbor i nastetio srbiji! problem je u tome sto je u 21.veku moguce da koristis institucije vlasti za rad lecenja kompleksa ili zarad sopstvenog interesa. jedno od ta dvoje je dinkicev pokretac kad je u pitanju njegov odnos prema karicu!! karicu treba dopustiti da se vrati u srbiju i da slobodno investira. pitajte nezaposlene  ljude koji ne mogu da plate skolovanje svojoj deci da li bi imali ista protiv da im karic sutra bude poslodavac!!!!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Sa cijim parama, i na kojim nacin stecenim da se vrati da "legalno" investira? Ja ne bih prihvatio kod njega nikakav posao, jer bih pljunuo samog sebe. Ako dogori do nokata, lopatu u ruke pa kopas kanale, a ne kamioni, avioni...Osim ako nisu stvarno legalno steceni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sa cijim parama, i na kojim nacin stecenim da se vrati da "legalno" investira? Ja ne bih prihvatio kod njega nikakav posao, jer bih pljunuo samog sebe. Ako dogori do nokata, lopatu u ruke pa kopas kanale, a ne kamioni, avioni...Osim ako nisu stvarno legalno steceni. Smile

Mislim da si u potpunosti u pravu, ali i Dinkic je brate teski lopov, sto jest, jest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Naravno da jeste, i da ce kad-tad doci na tapet, ali posto je tema samo i iskljucivo Karic, nisam zeleo da idem u off.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
Sa cijim parama, i na kojim nacin stecenim da se vrati da "legalno" investira? Ja ne bih prihvatio kod njega nikakav posao, jer bih pljunuo samog sebe. Ako dogori do nokata, lopatu u ruke pa kopas kanale, a ne kamioni, avioni...Osim ako nisu stvarno legalno steceni. Smile

ok. to je tvoj izbor, samo ne bih voleo da dodjes u situaciju da ti dogori do nokata,jer bi pogazio svoju rec. ocigledno je da nisi nikada drzao lopatu!
po toj logici u ovoj drzavi ti i ne mozes da nadjes posao, jer ko se to nije ukaljao za onih 10.god.
a da miskovic, beko, hamovic... oni su se legalno obogatili ili su bar tako rekli dinkic i kostunica!
nisam karicev advokat ni pristalica vec pokusavam da realno sagledam  stvari. polako se ljudi u ovom drustvu pretvaraju u lesinare, a cela stvar sa karicem u linc disciplinovane gomile.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Izvini, o drski covece, ali po cemu ti zakljucujes da li sam ja drzao lopatu ili nisam? Realno sagledavanje stvari nije da im svima treba oprostiti, vec da ne treba zaboraviti, pa ako jednog dana dodje neko posten na vlast (a nadam se da ce doci jednom u nasoj istoriji bar na 4 godine), da naplati i njima sve sto su duzni.

Ali sam zato ja idealista, a ti si realista koji bi se rado prodao za pare (samo citam tvoje komentare). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ja i ti se stvarno ne kapiramo! ja sam se prodao ako radim za nekog, i taj mi za to daje platu od koje ja zivim?
interesantno!

ja ne podrzavam ovo sto se desava sa karicem zato sto se isto to ne desava i ostatku ekipe ekstra profitera, koja je podjednako kriva. ja ne podrzava jurnjavu za karicem, dok miskovic i beko sede kod kostunice u kabinetu,da bi ih on toboz podrzao da ulazu u inostranstvo.

tu nesto nije normalno. tu nema zakona i pravde vec ostvarivanja odredjenih interesa! u takvom drustvu ja ne zelim da zivim, jer se sutra i meni moze desiti ista stvar ako zasmetam odredjenim ljudima.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A dr Karic, jedini ima viziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
oni su legende    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 11:52:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.