Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:59:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve je im'o nista im'o nije  (Pročitano 16805 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia the best
@ oblacak i ja to govorim iz iskustva mog prijatelja. to su danas retki slucajevi. ko zna mozda mislimo na istu osobu  Smile

@ arlekin - da, moze i tako.

@ nele - to je tako sweet

je ne volim da hvalim svoju vezu po forumima. da je lose ne bi trajalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
moja tetka dan danas pati za nekim za koga se nije udala..ima decu, ima novac ima sve sto pozeleti moze..ali nema onaj osecaj....dzabe je...i dan danas kad ga sretne tacno vidis da bi zaplakala...jer nije razmisljala na vreme..jer nije umela da stane cvrsto na zemlju i suprodstavi se nekim stvarima sa kojima danas zna da izadje na kraj..sudbina...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia the best
hm...verujem da bi takve ljubavi prestale da su ostali zajedno. Smile
sve prolazi, osim ceznje za nikad ostvarenom ljubavi.
znate ono prva ljubav zaborava nema- osim ako ti je zena-muz. Smile

dokazano je da u porodicama u kojima ima finansiskuh problema ima vise svadja i nervoze i td.e sad, znam sta ce te reci ( ima svuda svadja i nervoze  Smile).

mada, mozda je resenje ziveti prosecno, mozda i manje od toga ali taman toliko,da je dovoljno,da stvari super funkcionisu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
glviki nije ista prica, procitala sam pricu tvog prijatelja koju si navela. Moj prijatelj je sa svojom bivsom devojkom lagano stvarao to sto im je nedostajalo, daleko od toga da su ziveli u potpunoj neimastini. Imali su dovoljno mada ne preterano, ali su oboje odlucili da stvore jos vise... i sto je najinteresantnije ona je bila zaista najsvetla tacka u njegovom zivotu. Pored predivne ljubavi, imali su sve ostalo sto jednu vezu usrecuje i ucvrscuje. Ona mu je bila najveca podrska i najveci pokretac... medjutim, ipak je napravio korak koji je napravio, ali ne zato sto je mislio da ona zasluzuje bolje, vec zato sto je kod sebe otkrio neku vrstu pohlepnosti, otvoreno sam mu upravo to rekla, pozeleo je da sve mnogo brze ostvari, misleci da ce prvu da preboli i zaboravi, a drugu zavoli i uziva do kraja zivota u izobilju svega. Sta da se radi... "ukoliko ne platis na mostu, platices na cupriji".

Kao... dokazano je da "kada nema para, ljubav iskoci kroz prozor"... ali, zaboravljamo da "kada celjad nije besna, kuca nije tesna...". Ipak, novac ne moze da kupi mnoge "sitnice" koje su bitne u zivotu.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 12:39:37 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
eh...tacno jeste da u porodicama gde ima finasijskih problema ima svadja i nesporazuma..ali ima i one prisnosti koju novac ne moze da kupi..sad govorim o porodici u kojoj nema para ali ima ljubavi..onda ih ta nemastina jos vise poveze...kuju se planovi kako presuti iz supljeg u prazno...kako stvoriti nesto iz nicega..i svakoj se sitnici umeju obradovati....i malo im znaci mnogo..u porodici gde ima vise novca jako je tesko udovoljiti i obradovati...tu vec ima svega...i osecanja se nekako cini mi se materijalizuju....sve se gleda kroz prizmu zvanu novac...Svaki i najmanji finansijski krah izazove porodicno neslaganje..a oni sto nemaju navikli su da nemaju, i vole jedno drugog tako u nemastini...e to je prava ljubav..ona cista...neiskvarena, neuprljana....ljubav radi ljubavi Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile pinki nam je opasno romanticna  Smile  Smile

... meni se ipak vise svidja da imaju dovoljno, a to nije ni tako tesko ostvariti... ili mi se tako cini   Smile

ima i ona izreka 'kad siromastvo udje na vrata, ljubav iskace kroz prozor'
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia the best
lepo receno pinkie  Smile  mada... aj necu vise da budem Mile kontras  Smile

oblachak e ovo me vec dirnulo. ova recenica ''Ona mu je bila najveca podrska i najveci pokretac'' taj osecaj najbolje poznajem. Smile

da machak da... to i ja zelim reci, al ti to nekako bolje skockala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile pinki nam je opasno romanticna Smile Smile

... meni se ipak vise svidja da imaju dovoljno, a to nije ni tako tesko ostvariti... ili mi se tako cini Smile

ima i ona izreka 'kad siromastvo udje na vrata, ljubav iskace kroz prozor'
hehehehe a sta cu naislo mi  Smile  Smile zlatna sredina je svakako najbolja, tu se slazem sa tobom...definitivno..ali kako rece i oblachak...upravo to nemanje vrlo cesto bude glavna pokretacka snaga..jer sve dok su dvoje..nekako se i moze preziveti...ali ako se to vec oduzi...i ode dalje..pa dodju deca...svaki normalan par ce pokusati sve da tu decu usreci..i dace sve od sebe da postigne sto vise...e tu jedan drugome uskacu u pomoc i "cuvaju ledja"..siromasni su oni koji nemaju snage da krenu dalje..siromasni su oni koji nemaju volje niti ambicija..kod takvih ljubav iskace kroz prozor..a oni koji znaju da mogu, i zele, i trude s, oni umeju da i u najvecoj nemastini sacuvaju ljubav i uz podrsku partnera postignu taj srednji nivo o kojem smo govorili.Poznajem parove koji su jedva prezivljavali..ali godinama(kad kazem godinama mislim na desetine godina) podstanari, firme pod stecajem, oboje pod nekim lekovima, ma beda..ali su ostali zajedno..i jedan drugome bili podrska u svemu sto su radili...istrajali..i sada kupili supu od koje ce napraviti kucu...jopj ljudi da samo mozete videti njihovu srecu..ej nekome to sluzi kao supa..oni ce imati svoj dom..svoje gnezdo.... Smile vi ne znate sa kojim su zarom oni meni pricali o tome kako on radi privatno, od 7 do 7 pa je prvu platu vec ulozio da se renovira kupatilo, a ona cisti neku kucu nekoj zeni kojoj deca zive u inostranstvu pa cuva pare da nekako skupe za nov krevet jer se stari vec raspada..i kad ih pogledas kako se vole tacno da te dusa zaboli...i cene svaki svakcati dinar koji imaju..e toga kod bogatasa nema....taj se osecaj izgubi sa novcem...bar je to moje misljenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Novac dodje i ode..... je moja omiljena recenica

i ponekad zvucim kao moja mama i baba

ali ljubav i zdravlje su najvazniji
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia the best
pinkie konacno se realno raspisala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:59:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.