Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 01:10:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve je im'o nista im'o nije  (Pročitano 16629 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
slazem se sa poentom pesme
ali, ako dvoje ljudi nisu u stanju da svojoj zajednici pruze buducnost i srecno zive, tu nesto nije kako treba...
zamislite tu situaciju (i oblak je dala primer) da jedno od dvoje zakljuci da njihova veza ima jednu 'veliku' manu: siromastvo, besparicu ili sta vec
rekla bih da to onda nije jedina mana toj vezi i tim ljudima, i da, ako je tako i oni zaista tako misle, i bolje da se razidju...
jer ne cene ono sto imaju i sto mogu imati zajedno
ako neko sanja zivot u vili (koja ce mu pasti s neba)... neka slobodno ide za svojim snom
ne bi se taj ni trudio da neguje ljubav i srecu koju je imao: odrekao je se, nije bio zadovoljan, nije mu bila dovoljna, hteo je jos nesto a bez da zasuce rukave i molim lepo... i bolje sto je na vreme napravio takav izbor, jer je pitanje da li bi i ubuduce cenio i cuvao ono sto ima

slozicu se i sa paperom: nemoguce je podjednako snazno voleti vise osoba u isto vreme, uvek se postavlja pitanje prioriteta
ali je moguce voleti vise osoba kroz razlicite periode... svaki put je drugacije, izmedju ostalog i jer smo i mi drugaciji, menjamo se, sirimo, sa nama i nasi kriterijumi i svasta nesto

ako bih dosla u situaciju da za neku proslu ljubav mislim da je prava u odnosu na sadasnju, to samo govori da sadasnjom nisam zadovoljna... ili da je ona prosla ostala neostvarena pa sa njom ostale i neke iluzije i nadanja... sto bi sve zajedno govorilo o meni da ne znam gde mi je dupe a gde glava   Smile   Smile

« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 10:44:39 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
Citat
ako bih dosla u situaciju da za neku proslu ljubav mislim da je prava u odnosu na sadasnju, to samo govori da sadasnjom nisam zadovoljna... ili da je ona prosla ostala neostvarena pa sa njom ostale i neke iluzije i nadanja... sto bi sve zajedno govorilo o meni da ne znam gde mi je dupe a gde glava   Smile   Smile

jeste, tako je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Machax for President !

Vote for your future .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam sta reci, sem da svako gleda iz nekog svog ugla. Kako vreme odmice, ne dozvoljavam sebi da emocije, koje inace imam na pretek, upravljajaju mojom malenkoscu. Medjutim, kada se radi o ovoj temi, jednostavno ne zelim da prihvatim da ne postoji izlaz. Moj prijatelj, koji me je svojom pricom naveo da zapocnem ovu temu, jednostavno nije srecan, a zivela sam u ubedjenju da jeste, medjutim sa rezervom sam ostavila po strani pitanje: "a koliko si srecan u "novoj" ljubavi?" Veza koju je napustio je bila besprekorna, ali je ipak zeleo mnogo vise. Kada kazem mnogo vise, mislim na materijalnu situaciju. Sto je najgore, oni su zajednickim snagama bili na pravom putu da imaju/stvore to sto su oboje zeleli. Ipak, uradio je ono sto nikada u zivotu nije, niti bi: slusao je pogresne ljude i postao potpuno slep i gluv na sve ono sto ga je cinilo srecnim i nasmejanim. Zaista je ozenio jednicu, cerku nekog tamo gazde i dobio mnogo brze ono sto je zeleo. Materijalna situacija odlicna, ljubav samo prividna, on potpuno nesrecan i malerozan. Vise ne lici na sebe. Nekada je bio pun zivota, sada su retki momenti kada je u stanju da "otvori" svoju dusu... i to je veoma tuzno. Tuzno je i to sto je takav neko, potpuno izgubio volju da se makar uhvati za "neku slamku" i iskobelja iz svega, vec potpuno mirno posmatra svoj unutrasnji potop... ne preduzimajuci nikakav korak da makar ostane na povrsini... upravo "sve je i`mo, nista i`mo nije", jer je potpuno prazan i bezlican. Ljudi moji, ni pisljivu paru ne vredi sjaj, ni pisljivu paru ne vredi raskos... kada je dusa prazna.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 11:44:34 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Imala sam mogucnosti da biram,

ali bez preterivanja bilo je kao u pricama - jedan jakoooo bogat ( kuce , svoje restorane, firmu sve u inostranstvu....)

a drugi nije bio siromasan, ali je skromnije ziveo....

Ukratko, izabrala sam drugog zato sto su mu srce i dusa bili bogatiji,

i evo proslog meseca smo proslavili 14 godina zajednickog zivota, stekli smo ne puno ali dovoljno, a najvece bogatstvo su nam nasa tri sina.

... i prica jos traje.....
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E to je to.
Nale17  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fenomenalno.
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... bravo za naleta  Smile
lepo je cuti takvu pricu
kad covek izabere, treba bre da stoji iza svog izbora... u smislu da ga prihvati i radi na njemu  Smile
nece nista samo  Smile
a ne 'gde su mi bile oci, te pamet, te srce... sta bi bilo kad bi bilo...  Smile kuku meni sto nemam srece'  Smile

eto, i nale bi sigurno mogla da prica kako je tesko sa troje dece, pa sta im sve nedostaje, pa koja joj se ocekivanja nisu ispunila,
pa mozda nema para za frizera i taksi i letovanja/zimovanja i garderobu i sta ti ja znam onoliko cesto koliko bi 'tela... itd. 'bem ti zivot, samo se patis
  Smile
ziveti nije lako, ali je lepo
a kad imas s kim da ga podelis, i lakse je i lepse  Smile   Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 11:49:39 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
 Smile Smile

Delimo bas sve, cak i konto u banci  Smile

Jedino sto ne delimo je burek-forum, i moje traceve sa drugaricama  Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ovaj moj obozava traceve  Smile
a posecuje i burek, tacnije stariji je clan od mene...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 01:10:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.