Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svakodnevni protesti protiv tiranije Borisa Tadica  (Pročitano 23546 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Kako nismo.Pokazali smo kako ova vlast vunkcionise.Ako se to nekome dopada nema veze ali mislim da ima vise onih koji zele pravnu i uredjenu zemlju...

Da se ne lazemo, ovo nije stvar vlasti vec glupavih novina koje se hvataju za svaku vest za koju misle da ce prodati novine...Vecina novinara u ovoj zemlji je low-life form koji se hrani zaradjujuci ili na tudjoj nesreci ili na lazima.. A ovo je proslo potpuno nezapazeno inace.

Citat
Pa kad moze tridest pedera i lezbejki da trazi svoja prava mozemo i mi.Mi smo stanovnici ove zemlje kao i svi drugi..

A sta vi ustvari trazite? Kakva prava za sebe trazite?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joco, problem je u tome sto se previse lozis. Ponesu te indijanci i ti ko blazen  Smile
5. oktobar je bio potpuno opravdan, jer smo ziveli u anarhiji, dakle drzava nije ni postojala, samo na papiru. Ja ne vidim razlog zbog kojeg bi neko obracao paznju zato sto 200 ljudi protestuje protiv postovanja zakona ove zemlje? Stvarno ste apsurdni. Kada vlast pocne da radi kako zakon kaze, to vam se ne svidja, kada ne postuje zakon, opet vam se ne svidja. E, zato bi raznosac (tj JA  Smile ... dobre cvike, a? ) da se nesto pita u vezi vlasti i Vlade Srbije, takvima kao ti zabranio svaki vid okupljanja, jer ne znate ni sami sta radite? Da bi protestvovao protiv necega, treba da znas sta hoces?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Просто само да будем Србин ништа више
Citat
takvima kao ti zabranio svaki vid okupljanja, jer ne znate ni sami sta radite? Da bi protestvovao protiv necega, treba da znas sta hoces?
А какав сам ја то?Знам ја шта хоћу.Хоћу да ме не називате фашистом ако пишем ћирлицом и слушам народну музику и ако истакнем своју заставу...Хоћу једноставно да будем Србин а Тадић ми то брани.Не можда он лично али овај систем како земља вункционише.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Na koji nacin si u tome sprecen? Ajde konkretno molim te, bez patetike.. Mislim.. i ja sam Srbin, pa se ne osecam ugrozenim na bilo koji nacin..
« Poslednja izmena: 01. Sep 2008, 23:33:46 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Citat
takvima kao ti zabranio svaki vid okupljanja, jer ne znate ni sami sta radite? Da bi protestvovao protiv necega, treba da znas sta hoces?
А какав сам ја то?Знам ја шта хоћу.Хоћу да ме не називате фашистом ако пишем ћирлицом и слушам народну музику и ако истакнем своју заставу...Хоћу једноставно да будем Србин а Тадић ми то брани.Не можда он лично али овај систем како земља вункционише.
Joco, ne moramo cak ni da pikamo basket. Evo ti dijagnoza "manija gonjenja". Nisi jedini, 95% Srba po zanimanju ima tu dijagnozu. Ne znam ko ti brani da slusas "narodnjake" (nadam se da pravis razliku izmedju narodnjaka i turbo-folka Smile ). Imas Guchu, ima Exit ... biraj brate Joco. Ko ti brani da budes Srbin? Kako ti zamisljas to tvoje "zelim da budem Srbin?". Mozda ja ne kapiram sta ti zelis da kazes!?
Ne nazivam te ja fasistom zato sto pises cirilicom  Smile I ja se potpisujem cirilicom  Smile nego zato sto ste extremisti.
Molim te objasni mi, kako tebi Tadic brani da budes Srbin? Ovo me posebno zanima?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i

Citat
Na koji nacin si u tome sprecen? Ajde konkretno molim te, bez patetike.. Mislim.. i ja sam Srbin, pa se ne osecam ugrozenim na bilo koji nacin..
Говорим у своје име
1.Угашен је радио глас Цркве и ако по закону о верским заједницама Црква има право да има свој медији.
2.Забрањена су организована путовања на КиМ од стране неких из тог Министрастав
3.И ако није забрањено ја се не могу слободно шетати по КиМ као Србин као ни у Пазару.У Пазару су одузимане заставе Србије навијачима Рада док су мугле да се виде заставе Турске
4.Ниједна радио станица као ни телевизија не емитује српску музику(ту не мислим на турско фолк)
5.Ако пишем Ћилицом које је сванично писмо Србије називам се свакавим именом као и што идем у Цркву и верујем у Бога
6.Онај ко верује у Бога мора да ради недељом и ако му вера то забрањује док суботар не мора да ради суботом
7.Пост такође не може да се пости у војци или било где друго док муслиман може да не једе месо
8.Нисам Радикал,нациста,клерофашиста и сл а тако ме називају
9.Телевизија коју и ја плаћам не емитује емисије верског каарктера и ако би требала чак је укинула и саборник
10.У земљама еу не можеш добити држављанство ако не знаш њихов језик а код нас има оних који не знају Српски.У неким земљамо не знају за националне мањине...
11.Школски ситем да не причам какав нам је по питању Српства
12.Нема ни једног филма у којем се пропагира Српство
13.Ако и споменеш нешто што има везе са Србијом то се окаратерише као говор мржње
14.Хашки рибунал је доказано да није суд и да ту нема праде тако да је не би ни најгорег непријатља послао тамо.
14.Нека се изда потерница за Тачијем и оссталим крвницима и нека им се суди у Србији
15.такође и онима који су порушили мостове и бомбардовали Србију
16...........

Списак је подугачак.Али сама реч бити Србин требало би да ти говори све али броблем је што ми не знамо шта то значи бити Србин  

Citat
nego zato sto ste extremisti.
Нисам ја екстремиста већ се угледам на ту Европу.А нећу у њу јер ми не да будем свој већ њихов.Нека они мени дају да се ми као земља понашамо као и они и немамништа против.

Imas Guchu, ima Exit ... biraj brate Joco.
Citat
Говорим у своје име
1.Угашен је радио глас Цркве и ако по закону о верским заједницама Црква има право да има свој медији.
3.И ако није забрањено ја се не могу слободно шетати по КиМ као Србин као ни у Пазару.У Пазару су одузимане заставе Србије навијачима Рада док су мугле да се виде заставе Турске
4.Ниједна радио станица као ни телевизија не емитује српску музику(ту не мислим на турско фолк)
5.Ако пишем Ћилицом које је сванично писмо Србије називам се свакавим именом као и што идем у Цркву и верујем у Бога
6.Онај ко верује у Бога мора да ради недељом и ако му вера то забрањује док суботар не мора да ради суботом
7.Пост такође не може да се пости у војци или било где друго док муслиман може да не једе месо
9.Телевизија коју и ја плаћам не емитује емисије верског каарктера и ако би требала чак је укинула и саборник
10.У земљама еу не можеш добити држављанство ако не знаш њихов језик а код нас има оних који не знају Српски.У неким земљамо не знају за националне мањине...
13.Ако и споменеш нешто што има везе са Србијом то се окаратерише као говор мржње
14.Хашки рибунал је доказано да није суд и да ту нема праде тако да је не би ни најгорег непријатља послао тамо.
14.Нека се изда потерница за Тачијем и оссталим крвницима и нека им се суди у Србији
15.такође и онима који су порушили мостове и бомбардовали Србију
16...........

Списак је подугачак.Али сама реч бити Србин требало би да ти говори све али броблем је што ми не знамо шта то значи бити Србин  

Citat
nego zato sto ste extremisti.
Нисам ја екстремиста већ се угледам на ту Европу.А нећу у њу јер ми не да будем свој већ њихов.Нека они мени дају да се ми као земља понашамо као и они и немамништа против.
Citat
Imas Guchu, ima Exit ... biraj brate Joco.
А шта је ту српско  Smile
Citat
nadam se da pravis razliku izmedju narodnjaka i turbo-folka
Ја је правим али многи је не праве па кажу имаш Пинк Smile То није народна музика
За викенд је угашен још један радио који је пуштао народну музику.Коме то смета?Дај је могуће да нема баш ни један да је остао.У Француској је законом прописамо да 60% мора да буде емитована њихова музика а код нас нема ни 1%
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

Verovatno iz bezbednosnih razloga, u sopstvenoj reziji mozes otici, kao sto i sam znas..

Citat

Ne emituje nijedna radio stanica punk muziku. Kome ja da se zalim? Jednostavno, ono sto ti slusas, ili sto ja slusam trenutno nije aktuelno, aktuelne su razne Cece, Goge i ostala plasticna stvorenja... to je sad "u modi", jbg, nema tu nicega protiv Srbije..

Citat

Ocekujes od Tadica da menja svest ljudi? Realno, oni koji nekoga vredjaju zbog toga u koju Crkvu ide i kojim slovom pise su jos gori od onoga protiv cega misle da se bore.

Citat

Odakle ti ova informacija? Mozda u privatnim firmama.. A i ne znam da li ima bas toliko subotara da firma ne moze da opstane bez njih, verovatno ih zato pustaju, da ne bi imali probleme.. Zamisli kada bi svi Hriscani bili oslobodjeni posla? Ko bi radio?

Citat

Niko nije prisiljen da ide u redovnu vojsku. Niko u vojsci ne tera vojnike da jedu na silu. Sta ce pravoslavac u vojsci uopste?

Citat

Velika vecina onih sa kojima protestvujes jesu.  A i organizacija ti je tako okarakterisana od strane policije..

Citat

Pitas se zasto te nazivaju fasistom,a u sledecem redu ispoljavas netrpeljivost prema nacionalnim manjinama...

Citat

Kakav? Imas veronauku.  Uce se srpske pesme. Uci se srpska istorija. Sta bi jos?

Citat

Niko ti ne brani da snimis jedan.

Citat

Ma da... gde to?

Dakle, vi Tadica krivite za sopstvenu nemogucnost organizovanja i stvaranja televizije i radija po vasem ukusu, za to sto vas politicki neistomisljenici vredjaju (dok vi njih ni slucajno ne nazivate kvislinzima, izdajnicima i slicno), za to sto je Srbija multikulturalna sredina...  Opet ponavljam, ja sam Srbin, tako se izjasnjavam i nikada nisam osetio ni najmanju diskriminaciju zbog toga od strane mojih sunarodnika ili ljudi u drzavi.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ево ја ћу да наведем само јесдну и основну ствар... поред свих ових ствари које је навео Јокс. Тражимо да неко одговара за убиство Ранка Панића! Убили на протесту, а ви као велике демократе то занемарујете зато што је човек подржавао Радована Караџића. Али сте сви грлати кад треба да тражите кривце за нереде који су се догодили на протестима за време Милошевића!
Дакле ко ће да одговара за убиство Ранка Панића?
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Verovatno iz bezbednosnih razloga, u sopstvenoj reziji mozes otici, kao sto i sam znas..
a kao je do sad moglo i zasto nije bezbedno.Sta rade okupatori dole?
Citat
Ne emituje nijedna radio stanica punk muziku. Kome ja da se zalim? Jednostavno, ono sto ti slusas, ili sto ja slusam trenutno nije aktuelno, aktuelne su razne Cece, Goge i ostala plasticna stvorenja... to je sad "u modi", jbg, nema tu nicega protiv Srbije..
Imas diskoteke  i ostalo ali ja nemam gde da slusam tamburice jer Skadarlija radi do 12.Mozda nema protiv Srbije ali ima protiv njene omladine...

Citat
Velika vecina onih sa kojima protestvujes jesu
.
nisu

A i organizacija ti je tako okarakterisana od strane policije.

Koja organizacija?

Citat
Pitas se zastrpeljivost prema nacionalnim manjinama...o te nazivaju fasistom,a u sledecem redu ispoljavas netrpeljivost prema nacionalnim manjinama...
Da li ti znas sta to znaci uopste?Ne radim ja to vec Francuzi i zemlje eu....

Dakle, vi Tadica krivite za sopstvenu nemogucnost organizovanja i stvaranja televizije i radija po vasem ukusu

Citat
Kakav? Imas veronauku.  Uce se srpske pesme. Uci se srpska istorija. Sta bi jos?
O toj istori i o tim pesma bi mogli da pricamo

Citat
Dakle, vi Tadica krivite za sopstvenu nemogucnost organizovanja i stvaranja televizije i radija po vasem ukusu
Ne treba ja da je pravim vec Drzava a i ako je ja napravim nece mi dati frekvenciju u tome je problem.Ajde neka dodje neka ruska tv ovde?
Citat
Opet ponavljam, ja sam Srbin, tako se izjasnjavam i nikada nisam osetio ni najmanju diskriminaciju zbog toga od strane mojih sunarodnika ili ljudi u drzavi.
Idi u Vojvodinu.KIM,pazar pa to kazi ili pokazi....

Citat
Niko ti ne brani da snimis jedan.
Brani eu....Koliko filmova o KiM se nije emitovalo a ja imam neke koje nece niko da pusti a ticu se dece koja su poginula u Goradevcu.Ja i da snimim osim interneta nemam gde da pustim
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

I pored svih gluposti, ova mi je posebno zapala za oko, valjda zato sto je "posebna glupost"  Smile Smile To nema veze sa jezikom (naravno smatra se da ces posle odredjenog vremena koje provedes u toj stranoj zemlji, a koje je potrebno da bi postao drzavljanin te drave, shodno tome nauciti i osnove jezika koji se govori u toj zemlji. Znam da u Americi treba da provedes 5 god u braku sa drzavljaninom/kom Amerike, pa da steknes pravo da trazis americko drzavljanstvo. Uzmi primer Kanade. Sluzbeni jezici su engleski i francuski. Ali ti to naravno ne znas, jer si opsednut glupostima kojima ti ispiraju mozak). Zamisli da se u Srbiji govore dva jezika!?? Sta bi ti radio u takvoj situaciji? Organizovao teroristicki napad?
Ja tebe na ovom forumu stalno ne mogu da pohvatam o cemu pricas, jer ti pravopis i gramatika srpskog jezika bas i ne stoje.
Joco, velike i razvijene zemlje mogu sebi da dopuste luxuz da svakog ko dodje sa strane asimiliraju kao svog. Zamisli sta bi ostalo od Srbije, kada bi svako ko dodje dobio pravo glasa kao i rodjeni Srbi (vec smo imali takvu situaciju sa izbeglicama, pa ne mozemo da se otresemo radikala  Smile ). Zato svi zele da budu Ameri i da dobiju njihovo drzavljanstvo, a srpsko niko nece. Ti mesas pojmove nacionalne pripadnosti i drzavljanstva.

I jos nesto, ne mozes porediti Srbiju i EU, sto se tice prava. Jer, Srbija je sebi dopustila taj "luxuz" da bude bombardovana i da udje u rat sa tom istom EU, pred sam kraj 20. veka. Ekonomija diktira pravo, a ne obrnuto. Zbog svega ovoga ti ja kazem da si zaostao u vremenu i prostoru, ne pratis svet i dogadjaje na pravi nacin. Srbija nema metro ni na pocetku 21. veka, a Pariz je imao na pocetku 20. To je dokaz da se mi ne mozemo porediti sa njima, kada su pravo i mogunosti u pitanju. Mozemo u sportu, umetnosti itd Svidjalo se to nekom ili ne ... Dakle, izjednacavati zemlje na nacin na koji ti radis je nezrelo, prihvati to. Ne moze Srbija da trazi ulazak u EU i da Srbija namece pravila po kojim ce uci u EU, to je van svake pameti. Ne zavisi EU od Srbije, vec obrnuto, prihvati to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.