Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svakodnevni protesti protiv tiranije Borisa Tadica  (Pročitano 23521 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sta se ovde dogadja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Nema kraja tvojim glupostima ti poredis zemlje koje su kolonizovane sa Srbijom koja je oduvek tu gde je bila i koja oduvek ima vecinski Srbski narod, kakva amerika i kanada o cemu pricas ti mi uopste nemamo potrebu da uvodimo 2 sluzbena jezika kao oni sto imaju!!!
I ostavi vise izbeglice i radikale na miru zasto izmedju njih stavljas znak jednakosti?!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5610
I ostavi vise izbeglice i radikale na miru zasto izmedju njih stavljas znak jednakosti?!
Зато што је он од оних џукела којима сметају људи које је мука натерала да дођу у Србију. Увек кад крене прича о прогнаницима Пица курир и њему слични, крену тираду о томе како су они дошли овде а ми смо морали да идемо тамо да ратујемо. Слажем се да је било и тих случајева, али такви су можда 3% међу популацијом прогнаних лица.
Сви они из ЛДП су лепи, паметни и образовани, док су њихови неистомишљеници ружни прљави и зли.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Joco, velike i razvijene zemlje mogu sebi da dopuste luxuz da svakog ko dodje sa strane asimiliraju kao svog.
Доста са тим фашизмом.Они су бољи и знад нас и они могу да раде свашата а ми не.То је брате мој фашиазам прве врсте

Citat
Zato svi zele da budu Ameri i da dobiju njihovo drzavljanstvo, a srpsko niko nece. Ti mesas pojmove nacionalne pripadnosti i drzavljanstva.

Citat
Nema kraja tvojim glupostima ti poredis zemlje koje su kolonizovane sa Srbijom koja je oduvek tu gde je bila i koja oduvek ima vecinski Srbski narod, kakva amerika i kanada o cemu pricas ti mi uopste nemamo potrebu da uvodimo 2 sluzbena jezika kao oni sto imaju!!!
Он поредо земље које су нападале и освајале друге територија са нама који се стално бранимо.
Не ја већ они.Они то изједначавају а ја не.Код њих ако си Америки државњнин то си по националаности.Али ти као фашиста не капираш то
Citat
Srbija nema metro ni na pocetku 21. veka, a Pariz je imao na pocetku 20.
Али та Србија има нешто што они немају и никад неће имати.И ми би га имали да нас нису упропастили и бомбардовали
Citat
Ne zavisi EU od Srbije, vec obrnuto, prihvati to.
Ти си бре луд ако мислиш да они нас зову због нас а не себе.Ми њима требамо а не они нама.Ништа ми нећемо добити већ они.Боли уво те фашисте за нас..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

10.У земљама еу не можеш добити држављанство ако не знаш њихов језик а код нас има оних који не знају Српски.У неким земљамо не знају за националне мањине...
I pored svih gluposti, ova mi je posebno zapala za oko, valjda zato sto je "posebna glupost"  Smile Smile To nema veze sa jezikom (naravno smatra se da ces posle odredjenog vremena koje provedes u toj stranoj zemlji, a koje je potrebno da bi postao drzavljanin te drave, shodno tome nauciti i osnove jezika koji se govori u toj zemlji. Znam da u Americi treba da provedes 5 god u braku sa drzavljaninom/kom Amerike, pa da steknes pravo da trazis americko drzavljanstvo. Uzmi primer Kanade. Sluzbeni jezici su engleski i francuski. Ali ti to naravno ne znas, jer si opsednut glupostima kojima ti ispiraju mozak). Zamisli da se u Srbiji govore dva jezika!?? Sta bi ti radio u takvoj situaciji? Organizovao teroristicki napad?
Ja tebe na ovom forumu stalno ne mogu da pohvatam o cemu pricas, jer ti pravopis i gramatika srpskog jezika bas i ne stoje.
Joco, velike i razvijene zemlje mogu sebi da dopuste luxuz da svakog ko dodje sa strane asimiliraju kao svog. Zamisli sta bi ostalo od Srbije, kada bi svako ko dodje dobio pravo glasa kao i rodjeni Srbi (vec smo imali takvu situaciju sa izbeglicama, pa ne mozemo da se otresemo radikala  Smile ). Zato svi zele da budu Ameri i da dobiju njihovo drzavljanstvo, a srpsko niko nece. Ti mesas pojmove nacionalne pripadnosti i drzavljanstva.

I jos nesto, ne mozes porediti Srbiju i EU, sto se tice prava. Jer, Srbija je sebi dopustila taj "luxuz" da bude bombardovana i da udje u rat sa tom istom EU, pred sam kraj 20. veka. Ekonomija diktira pravo, a ne obrnuto. Zbog svega ovoga ti ja kazem da si zaostao u vremenu i prostoru, ne pratis svet i dogadjaje na pravi nacin. Srbija nema metro ni na pocetku 21. veka, a Pariz je imao na pocetku 20. To je dokaz da se mi ne mozemo porediti sa njima, kada su pravo i mogunosti u pitanju. Mozemo u sportu, umetnosti itd Svidjalo se to nekom ili ne ... Dakle, izjednacavati zemlje na nacin na koji ti radis je nezrelo, prihvati to. Ne moze Srbija da trazi ulazak u EU i da Srbija namece pravila po kojim ce uci u EU, to je van svake pameti. Ne zavisi EU od Srbije, vec obrnuto, prihvati to.
pa nismo samo mi dozvolili da budemo bombardovani...evo ti jedna slika da se malo podsetis...

sigurn si bio mnogo potresen tog dana i verovatno si plakao...mama te tesila...ipak su to svemoguci amerikanci...nije to neka milica rakic koja je i trebala da bude ubijena,je li tako bednice?
zapitaj se skote zasto je 99,9% planete slavilo tog dana...u tom parkiranju aviona u americke simbole moci nije bilo nevinih...svi su pobijeni sa razlogom...zato sto su fasisti i zato jer podrzavaju vlast koja tlaci narode sirom sveta...sto se mene tice...sa nestrpljenjem ocekujem slicne dogadjaje po tvojoj americi...svaki mrtvi americki skot je jos jedna pobeda za slobodan svet Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Доста са тим фашизмом.Они су бољи и знад нас и они могу да раде свашата а ми не.То је брате мој фашиазам прве врсте

Joco, oni to dokazauju svakodnevno da si ti niko i nista i da si moneta za potkosurivanje izmedju velikih. To sto se ti koprcas, to je tvoje pravo, ali sve ima cenu. Bitno je samo kolioko si spreman da platis. Ja sam dovoljno placao 90-ih i ja sam lekciju naucio, a ti ako nisi, ne znam sta da ti kazem ... ne ucis dobro. Smile
Kakve to veze ima sa kolonizacijom? I Sloveni su dosli na Blakan nekada davno. Sta je to, ako ne kolonizacija? Pricam ti o tome da ti mislis da je Srbija dosta liberalna zemlja, ja te uverevam da nemamo ni "l" od liberalizma i demokratije Smile Kako zamisljas to da nateras jednog Madjara ili ALbanca da se izjasni kao Srbin? Ti mesas drzavljanstvo i nac. pripadnost. Ako si mislio da ce svi oni da prihvate pravoslavlje i srpske obicaje, onda je to zaista akt fasizma sa tvoje strane. Smile Nemas ti pravo da nikog primoravas da se izjasnjava kao Srbin, ako on to nece.

Он поредо земље које су нападале и освајале друге територија са нама који се стално бранимо.
Не ја већ они.Они то изједначавају а ја не.Код њих ако си Америки државњнин то си по националаности.Али ти као фашиста не капираш то
Nemoj meni pricati o AMerici, molim te Smile Rodjeni u AMerici su Amerikanci, oni koji dodju u AMeriku sa strane i prime njihovo drzavljanstvo su Amerikanci srpskog/nemackog/ruskog porekla.
Kazes, nismo napadali? A sta je bilo 90-ih? Cija je ideja bila Velika Srbija?

Али та Србија има нешто што они немају и никад неће имати.
Da pogodim!? Ponos? Smile Ma kakav bre ponos? Odrasti.
И ми би га имали да нас нису упропастили и бомбардовали
Bombe su pale, zato sto nismo ispostovali ultimatum. Na kraju se se zavrsilo tako sto smo dobili bombe, ispostovali ultimatum+jos neke zahteve pride, koje smo morali da ispunimo, kao povlacenje vojkse sa KiM. NATO je indirektni krivac, direktni krivac je rezim 90-ih, koji je svesno zrtvovao infrastrukturu ove zemlje, stanovnistvo (mrtve jos koriste za propagandu itd).
Ти си бре луд ако мислиш да они нас зову због нас а не себе.Ми њима требамо а не они нама.Ништа ми нећемо добити већ они.Боли уво те фашисте за нас..
Pazi, to kako ti zamisljas svet, je funkcionisalo pre jedno 500 god. Svako ima svoju despotovinu, svakih 6 meseci ratuju jedni sa drugima, ekonomija je na nivou naturalne razmene, seljaci gaje stoku po sumama i to tako funkcionise. Ovo je, ne znam da li si upucen 21. vek, nastupili su novi momenti. Jedna Kina je pustila zapadne firme na njihovu teritoriju. Jesi se zapitao zasto? Zato sto svi imaju koristi. Naravno, uvek neko prodje bolje, neko losije, ali to je tako, sve je rizik. Pa naravno da nas zovu zbog sebe, nista ti novo tu nisi rekao, razlika je u tome sto ce i Srbija da krene napred, jer je to logicno. Razmisljas, kao i vecina tvojih istomisljenika dosta nazadno i retrogradno, neozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Kako zamisljas to da nateras jednog Madjara ili ALbanca da se izjasni kao Srbin?

a kad si ti imbecilu video da bilo ko to trazi od madjara ili albanaca?

Citat
Pricam ti o tome da ti mislis da je Srbija dosta liberalna zemlja, ja te uverevam da nemamo ni "l" od liberalizma i demokratije
srbija je verovatno najliberalnija drzava u evropi...ociti primer si ti...odavno bi ti plesao sa decacima pod tusevima po zatvorima u francuskoj da pljujes francusku kao sto pljujes srbiju...

Citat
NATO je indirektni krivac, direktni krivac je rezim 90-ih,

aham...a da li ti pase ova logika:za 11.9. indirektni krivac je al kaida dok je direktni krivac americki fasisticki rezim Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ево једног скромног доприноса ширењу истине о Радовану Караџићу (а и због њега се протестује):

« Poslednja izmena: 02. Sep 2008, 16:45:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Prvo svi iskulirajte malo.. Bez tih imbecilu i ostalih primitivnih vredjanja..

Citat
Pricam ti o tome da ti mislis da je Srbija dosta liberalna zemlja, ja te uverevam da nemamo ni "l" od liberalizma i demokratije
srbija je verovatno najliberalnija drzava u evropi...ociti primer si ti...odavno bi ti plesao sa decacima pod tusevima po zatvorima u francuskoj da pljujes francusku kao sto pljujes srbiju...

Po tebi je pljuvanje kada neko govori realno, a ne iskljucivo u superlativima o necemu?

Citat
Imas diskoteke  i ostalo ali ja nemam gde da slusam tamburice jer Skadarlija radi do 12.Mozda nema protiv Srbije ali ima protiv njene omladine...

Skadarlija radi do 12, diskoteke do jedan.. Slazem se da bi "tamburice" mogle vise da budu zastupljene, pre svega jer je to nasa muzika, a i gostima iz inostranstva bi bilo zanimljivije da to cuju nego pesme koje slusaju kod kuce, ali problem je sto realno ljudi danas to ne slusaju, pa iz istog razloga ne mozes naci kafice gde se pustaju Bah, Betoven i Mocart. Danas klinci ili slusaju turbo-folk, ili nesto od preostalih zanrova.. Ponuda je shodna potraznji,nema tu nikakve opstrukcije od strane vlasti.

Citat
nisu

Slika dvojice likova sa dva crnca je dokaz? Smile

Citat
Koja organizacija?

Pa Obraz..

Citat
Ne treba ja da je pravim vec Drzava a i ako je ja napravim nece mi dati frekvenciju u tome je problem.Ajde neka dodje neka ruska tv ovde?

Lepo je to sto volis Rusiju, pravoslavna braca i taj fazon.. ali ruska kinematografija i televizija su daleko losije od americke, samim tim i manje interesantne za trziste..

Citat
Idi u Vojvodinu.KIM,pazar pa to kazi ili pokazi....

Ja zivim u Vojvodini i nijednog trenutka se nisam osetio ugrozenim. Drug nosi na skolskom rancu onaj bedz "Kosovo je Srbija" i nikada nije imao nikakav problem.. ne znam gde se to desava?

Citat
Brani eu....Koliko filmova o KiM se nije emitovalo a ja imam neke koje nece niko da pusti a ticu se dece koja su poginula u Goradevcu.Ja i da snimim osim interneta nemam gde da pustim

Nemas gde da pustis jer to niko nece gledati. Nece neka televizija emitovati tvoj filmic samo zato sto govori o KiM... na stotine filmova se snimi svake godine u Srbiji, desetak ode na male ekrane.. postoji selekcija... A ne mozes reci da na RTSu nije emitovana gomila dokumentaraca, emisija i zalopojki o KiM u prethodnih par godina.

Pozdrav.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Po tebi je pljuvanje kada neko govori realno, a ne iskljucivo u superlativima o necemu?

procitaj par izliva realnosti doticne hmmmm...pojave...mrzi me da trazim...imas u potpisu duha sekire...
ja sam uvek prvi kritikovao sve pogresne stvari u srbiji...naravno...tvoj i moj koncept pogresne stvari se verovatno razlikuje jer za tebe verovatno nije pogresna stvar lincovanje milanovica,ubijanje milice rakic i jos hiljade zrtava bombardovanja,ubijanje ranka panica....koliko vidim ti to pozdravljas i govoris da je to bilo neophodno...
za razliku od tebe ja cu reci da je bilo pogresno ubistvo curuvije,djindjica i svih onih koji su nastradali u bivsem rezimu jer sam se i sam borio protiv tog rezima(ti se naravno nisi borio...da li zelis da te podsecam zbog cega? :[115]Smiley

Citat
ali ruska kinematografija i televizija su daleko losije od americke
samo ovo: Smile Smile Smile

Citat
A ne mozes reci da na RTSu nije emitovana gomila dokumentaraca, emisija i zalopojki o KiM u prethodnih par godina.
zalopojki....hmm...bas lepo....suvise si mlad,ostrascen i...(necu reci trecu stvar Smile)
mada...ima vremena...shvatices kad ne budes dobijao dzeparac od tate Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.