Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svakodnevni protesti protiv tiranije Borisa Tadica  (Pročitano 23375 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Више стотина грађана по 28. пут се окупило да искаже протест због хапшења Радована Караџића и против режима Радић-Дачић. И ово окупљање протекло је у жалости за Ранком Панићем који је преминуо од последица полицијске тортуре на митингу СРС 29. јула. После митинга уследила је протесна шетња до зграде Министарства унутрашњих полова у улици Кнеза Милоша 101 где је предат захтев за покретање исраге против полицајаца који су учествовали у убиству Панића. МУП су предате и фотографије са митинга од 29. јула које доказују да је полиција користила прекомерну силу ради разбијања мирних демонстрација.

Министар Ивица Дачић и директор полиције Милорад Вељовић којима је овај захтев био упућен нису се удостојили да дочекају делегацију протеста. Иместо њих слике и захтев преузео је комдант обезбеђења зграде што доказује незаинтересовност МУП да се разреши убиство Панића. Полиција чак није дозволила да сви чланови делегације и новинари уђу у зграду а покушаи су да спрече и уношење фотографија-доказа.

Председник Покрета 1389 Раде Љубичић обавестио је окупјене да је више особа које учествују у протесту добило претње смрћу а да и полиција врши притисак на учеснике протеста.

За 19. август планирано је ново окупљање у 17 сати после чега ће уследити протесна шетња до зграде Скупштин града како би се исказао протест због формирања мафијашко-издајничке коалиције ЛДП-СПС-ДС у Београду.

http://protestbg.blog.co.yu/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА ЗБОГ ХАПШЕЊА КАРАЏИЋА ЗАХТЕВАЈУ:

Ивица Дачић и Милорад Вељовић морају да покрену истрагу и открију полицајце криве за смрт Ранка Панића
Да се утврди ко је наредио полицији да брутално пребија грађане, да испаљује огромне количине сузавца и гумених метака

Организатори протеста због хапшења Радована Караџића траже од Ивице Дачића, министра полиције и доказаног лажова, и од Милорада Вељовића, директора полиције, да открију ко је убио Ранка Панића.
- Као грађани ове земље изузетно смо погођени смрћу Ранка Панића, човека кога је полиција брутално претукла 29. јула ове године на митингу Српске радикалне странке и који је од последица добијених батина преминуо 15. августа. Полиција би, по свим законима који се односе на њен рад, али и по правилима саме службе, требало да буде у служби заштите грађана. Међутим, на поменутом митингу, полиција је била та која је све учинила да безбедност грађана буде угрожена. Резултат таквог деловања полиције су брутално пребијени грађани и, на крају, смрт Ранка Панића, човека који је очигледно био крив само зато што је дошао да изрази незадовољство због срамног хапшења, а потом и изручења некадашњег председника Републике Српске, Радована Караџића - наводи се у захтеву организатора протеста који се свакодневно одржавају у центру Београда.
Они апелују на Дачића и Вељовића да покрену истрагу и да у најхитнијем року утврде следеће:
1. Ко је одговоран за убиство Ранка Панића на митингу Српске радикалне странке. Желимо да знамо ко су полицајци који су тако брутално претукли Ранка Панића, толико брутално да је од последица пребијања на крају и преминуо. Захтевамо да починиоци овог гнусног кривичног дела у најхитнијем року буду приведени правди.
2. Да се утврди ко је наредио полицији да брутално пребија грађане, да испаљује огромне количине сузавца, гумених метака и осталих средстава на мирне грађане који су дошли да изразе незадовољство због хапшења Радована Караџића.
- Ова два захтева су услов да би грађани могли да стекну било какво поверење у полицију које је одавно пољуљано, јер нико не може да има поверење у институцију која је једина задужена за хапшење у Србији, а поред ње ипак хапсе и неки други, као што нам је саопштено у случају Радована Караџића. Убиство Ранка Панића је трагедија која је до крајњих граница пољуљала углед институције у коју би сви требало да имамо поверење - наводи се у саопштењу организатора протеста.
М. Н.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
За 19. август планирано је ново окупљање у 17 сати после чега ће уследити протесна шетња до зграде Скупштин града како би се исказао протест због формирања мафијашко-издајничке коалиције ЛДП-СПС-ДС у Београду.
"Mafijaško-izdajničke"?Jole,nemo' zezaš majke ti  Smile Smile
 Vučić je prso od muke što nije gradonačelnik,joj što mu je lošeee  Smile
 Ds ima većinu u Beogradu.Jedino je bedak u ovoj priči što se udružuje sa sps-om  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Citat
Samo mi reci gde da radimo i sta?

Ako treba... bilo sta da se prezivi..
Tako su mene moji vaspitali, nisu me vaspitali da budem socijalni slucaj

Citat
A onaj ko radi nema pare i zasta onda radi...

Onaj ko radi, zaradi.. bar za osnovne stvari...
Najlakse je biti na jaslama drzave...

Citat
A devojke ne mogu da rade jer niko nece da zaposli devojku koja ce da radja.Ili dete ili posao,ne moze jedno i drugo.

Ima i toga... jako mnogo, ali ipak rade...
Ja radim, skoro sve moje drugarice rade... tek treba da radjamo decu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ako treba... bilo sta da se prezivi..
Tako su mene moji vaspitali, nisu me vaspitali da budem socijalni slucaj
Ja radim pa ne mpgu da naplatim to sto sam uradio.Ni ja necu da budem socialni lucaj zato i protestvjuem  Smile

Citat
Onaj ko radi, zaradi.. bar za osnovne stvari...
Najlakse je biti na jaslama drzave...
A zato nemamo deci zasto se ne zenimo?

Citat
Ja radim, skoro sve moje drugarice rade... tek treba da radjamo decu...
Znam, i moja je sestra radila dok nije zatrudenela.Cim mu spomenes trudnocu nema nista od posla
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
САХРАЊЕН РАНКО ПАНИЋ, ЈОШ НИЈЕ ОТКРИВЕНО КОЈИ ПОЛИЦАЈЦИ СУ ГА НА СМРТ ПРЕТУКЛИ, А РОДБИНА И ПРИЈАТЕЉИ ОПТУЖУЈУ ВРХ ВЛАСТИ
Мајка: Ранко, ко те убио, немао ни рода ни порода!

Многобројна родбина, пријатељи, колеге као и представници СРС, дошли су да се последњи пут поздраве од Панића и да са његовом мајком и супругом поделе бол
Мајка: Јој, Ранко, једино моје, зашто мајку остави, зашто ми не рече ко те је убио да ми буде лакше...
Ранкова супруга Мирјана, сломљена тугом, покушавала је нешто да каже над његовом телом, али снаге није било
Вучић: Ранко није умро, он је положио живот на олтар Србије и то ће од нас свако знати да запамти

Ранко Панић (41), који је 15. августа преминуо од последица бруталног премлаћивања полиције на митингу подршке Радовану Караџићу, сахрањен је јуче у 14 часова на гробљу у Рајковцу код Младеновца.
Многобројна родбина, пријатељи, колеге као и велики број функционера СРС, предвођених Александром Вучићем, дошли су да се последњи пут поздраве од Панића и да са његовом мајком и супругом поделе бол.
Неутешна, болом скрхана, мајка Смиља Панић нарицала је поред синовљевог ковчега у капели на гробљу.

Криви су Тадић и Дачић

Ранков рођени ујак, Раде Дозет, сломљен тугом, процедио је кроз зубе да за смрт свог чеда криви искључиво Бориса Тадића и Ивицу Дачића.
    - Јебем матер и Тадићу и Дачићу, и они имају своју децу, што своју децу нису тукли. Не плашим се никога! Ево, нека и мене хапсе ако хоће. Све ово око мог Ранка ме је страшно погодило, осећам да нећу још дуго.

- Јој, Ранко, једино моје, зашто мајку остави, зашто ми не рече ко те је убио да ми буде лакше... Дабогда немао ни рода, ни порода... Устани, Ранко, и реци својој мајци... - кукала је унесрећена Смиља Панић.
Ранкова невенчана супруга Мирјана Вујичић, сломљена тугом, лица испијеног од суза, покушавала је нешто да каже над његовим телом, али снаге није било.
Капелом се ширио јецај очајних, немоћних жена које су изгубиле свог љубљеног сина и супруга. На лицима присутних неверица и туга.
- Сад си ми ти јединац, мој млађи син, кад ми убише мог Ранка - рекла је Смиља дрхтавим гласом Александру Вучићу када је пришао да је утеши.
Када је опело завршено, на платоу испред капеле говор су одржали Мирјана Лалић, Ранкова пријатељица и комшиница, Никола Симић, Панићев колега у име колектива млекаре „Рајковац", као и генерални секретар радикала Александар Вучић.
- У име Војислава Шешеља, чију заставу је држао у кући у Крајини, док је тамо живео, у име свих нас који смо искрено ожалошћени, желим да изразим саучешће његовој дивној породици али и целој Србији која данас пати за истинским српским јунаком какав је био Ранко Панић. Није, мајко Смиљо, он само ваш, он припада целој слободарској Србији. Он није умро, он је положио живот на олтар Србије и то ће од нас свако знати да запамти. Ваше речи, да пронађемо његове убице, нису само запамћене већ ће бити и спроведене у дело - рекао је Вучић испред капеле окупљенима.
Он је Ранковој мајци и жени, али и свим грађанима Србије обећао да ће његове убице и налагодавци бити ухваћени.
- Обећавам да Србија, коју је толико волео, никада неће моћи да заборави његову жртву и храброст. Убили су га они који су говорили да смо тобоже ми криви, ми који смо само трпели њихове батине - казао је Вучић.
Када је дошло време да се сандук спусти у раку, неутешна мајка је последњи пут, преко сандука, загрлила свог сина јединца.
Родбина, која ју је све време придржавала, у једном тренутку морала је да је полије водом јер је готово остала без свести.
Супруга Мирјана од свог вољеног опростила се речима: „Једини мој Ранко, врати ми се".
Последњу пошту Ранку Панићу одао је велики број функционера СРС међу којима су били Небојша Стефановић, Сулејман Спахо, Владан Јеремић као и неколицина одборника Скупштине града. Сахрани су присуствовали и Лука Караџић, брат Радована Караџића, присталице НВО „1389" и „Образа".
П. Јеремић
_____________________________________________________________________________________________
Sramota da nijedan mediji nije nista preneo o sahrani Panica.Da je u pitanju bio neko drugi to bi trubili na sav glas ali posto je to u pitanju clan SRS toga nema nigde.Neka mi sad neko kaze da nismo u medijskom mraku.Niko nigde ne spominje da je on ubijen.Niko i ne znam da je neko ubijen od strane policije.To je sramota
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
ISTINA O PANIĆU TEK ZA PETNAEST DANA

BEOGRAD,  19.08.2008

PRESS

Dobio unutrašnje krvarenje posle bliskog susreta sa policijom na mitingu SRS... Žrtva Ranko Panić

Istina o uzroku smrti Ranka Panića iz Mladenovca, koji je prošle nedelje preminuo u Urgentnom centru, biće poznata za dve nedelje, kada Okružnom sudu budu poslati rezultati obdukcije.

SRS je saopštio da je Panić preminuo od posledica policijskog prebijanja na mitingu SRS-a 29. jula u Beogradu, dok lekari tvrde da je on, dan posle protesta, primljen sa povredama unutrašnjih organa, od kojih je i preminuo, ali ne mogu da navedu uzrok povreda.
Dr Dragan Ječmenica objasnio je da se rezultati obdukcije mogu očekivati za 15 dana, pošto ispitivanje tkiva, makroskopske, histološke, toksikološke i ostale analize zahtevaju vreme. Formirana je i posebna komisija, koja treba da utvrdi da li je bilo propusta u njegovom lečenju.
Panićev prijatelj (ime poznato redakciji) ispričao je policiji šta je Ranko rekao lekarima kada ga je prevezao iz Hitne pomoći u Mladenovcu u Urgentni centar u Beograd.
- Po završetku snimanja otišli smo u hiruršku ambulantu, gde je dežurni hirurg pitao šta se desilo. Ranko mu je odgovorio da je na protestu zadobio udarac nogom od jednog policajca u stomak, a od drugog penderekom u levu ruku. Hirurg je pogledao snimke, pregledao stomak i rekao da je nešto puklo u trbušnoj duplji i da mora hitno na operaciju - ispričao je Rankov prijatelj policiji.
Da su Panića tukli policajci na mitingu SRS-a tvrdi i njegova prijateljica Mirjana Lalić. Ona kaže da se Ranko odmah po povratku sa mitinga požalio da ga je policija napala.
- Odmah u autobusu, kada smo se vraćali iz Beograda za Mladenovac, videla sam da ima krv i ogrebotine po ruci. Pitala sam ga ko ga je tukao, a on je rekao „murija" i pitao gde može da opere ruke. Pokazao nam je i masnicu od pendreka na ruci ispod ramena - priča Lalićeva.
U policiji nisu hteli da komentarišu slučaj Ranka Panića i da li će zbog njegove smrti biti vođena istraga, jer žele da sačekaju rezultate obdukcije.
Ranko Panić biće sahranjen danas u 14 sati na lokalnom groblju u mestu Rajkovac kod Mladenovca.
Rođen je 1967. godine u Korenici u Hrvatskoj. Pet godina je učestvovao u ratu, da bi 1995. posle akcije „Oluja" izbegao u Mladenovac. Panić je jedinac, oženjen je, ali nema dece. Radio je u mlekari u Mladenovcu.

(S. V. - I. M.)

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
  BEOGRAD,  20.08.2008

PRESS

Rodbina Ranka Panića, koji je posle policijskog prebijanja na mitingu SRS-a umro u Urgentnom centru, traži odgovornost ministra policije

Mirio huligane i policiju... Pokojni Ranko Panić (u krugu) sprečavao sukobe na mitingu radikala
Ranko Panić, koji je, prema tvrdnjama porodice i SRS-a, preminuo u Urgentnom centru od posledica policijskog prebijanja na mitingu radikala 29. jula u Beogradu, sahranjen je juče na lokalnom groblju u Rajkovcu kod Mladenovca. Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina građana, među kojima i Aleksandar Vučić, zajedno sa gradskim odbornicima SRS-a i nekoliko poslanika, ali i Luka Karadžić.

- Ranko Panić položio je svoju žrtvu na oltar otadžbine. Obećavam da njegova žrtva neće biti zaboravljena. Ranko je voleo Srbiju i srpski narod i položio je život za njega. Obećavam njegovoj majci Smilji i supruzi Miri da će ubice Ranka Panića kad-tad biti pronađene, a pravda zadovoljena - rekao je Vučić u govoru ispred kapele.
Porodica Panića traži odgovornost ministra policije Ivice Dačića. Rade Dozet, ujak Ranka Panića, kaže da će porodica zahtevati da se krivci za ubistvo Panića pronađu i kazne, ali da se mora utvrditi i Dačićeva krivica.
- Insistiramo da policija otkrije ko je od njihovih pripadnika i po čijem naređenju prebio Ranka i da se ubice kazne. Tražimo i odgovornost ministra policije Ivice Dačića jer Ranko je žrtva vladajućeg režima Tadić-Dačić. Ministar mora da odgovara jer je tokom njegovog mandata policija ubila nedužnog čoveka. Nećemo odustati od potrage za istinom, a njih se ne bojimo - kaže Dozet.
Goran Tađan, poznanik pokojnog Panića, kaže da mu je Ranko posle mitinga SRS-a ispričao da su ga tukli policajci sa maskama na licu.
- Kada smo stigli u Mladenovac, pitao sam Ranka šta mu se dogodilo i on mi je ispričao da su policajci koji su ga tukli imali maske na licu i da su nosili štitove. Rekao mi je i da je, dok su ga udarali, vikao: „Skini masku da ti vidim lice" - kaže Tađan.
U MUP-u ni juče nisu želeli da komentarišu slučaj Ranka Panića, uz obrazloženje da žele da sačekaju obdukcioni nalaz, koji bi trebalo da bude gotov u roku od dve nedelje.
Panić se dan posle mitinga radikala požalio lekarima na jake bolove u stomaku, a potom je iz Mladenovca prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde su lekari utvrdili da ima teške povrede unutrašnjih organa, nakon čega je odmah operisan. Lekarima je ispričao da ga je jedan policajac na mitingu nogom šutnuo u stomak, a drugi udario pendrekom po ruci! U Urgentnom centru preminuo je 15. avgusta.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
ВИЦА ДАЧИЋ, МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ И ЗАМЕНИК ПРЕМИЈЕРА, ЗА „ПРАВДУ“ КАЖЕ
Спровешћемо истрагу о Ранку Панићу!

Министарство унутрашњих послова неће, не сме и не може да заштити ниједног свог припадника, уколико се докаже да је на било који начин угрозио безбедност грађана

Полиција ће спровести истрагу о дешавањима током и после митинга СРС, кад је дошло до сукоба са навијачима.
- Морамо да утврдимо одговорност сваког појединца који је учествовао у нередима 29. јула, без обзира да ли се ради о полицајцима, демонстрантима, навијачима или новинарима. Утврдићемо да ли је било прекорачења употребе средстава силе. Министарство унутрашњих послова неће, не сме и не може да заштити ниједног свог припадника, уколико се докаже да је на било који начин угрозио безбедност грађана - каже Ивица Дачић, министар полиције за „Правду".
Да ли то важи и за случај пребијања Ранка Панића, који је преминуо од последица пребијања?
- Истрага ће утврдити детаље сваког примера употребе средстава силе. Наравно, то важи и за случај Ранка Панића. Колико сам обавештен, чекају се налази обдукције, који би требало да открију праве узроке његове смрти.
Зар његова смрт није проузрокована полицијским батинањем?
- Само опсежна истрага може да утврди праве узроке. Истрага ће утврдити шта се дешавало оне ноћи кад је дошло до сукоба у центру Београда, после митинга СРС, али, исто тако, морамо да сачекамо резултате обдукције, да видимо да ли је прави узрок сепса. Уколико се утврди да је до његове смрти дошло због инфекције, одговорност морају да преузму припадници здравствених служби, а не полиције. Да би се утврдила истина, потребно је да спроведемо комплетну истрагу, за шта се отворено залажем.
Да ли сте изразили саучешће породици Ранка Панића?
- Одмах после нереда на београдским улицама, рекао сам да ми је жао због свега што се догодило. Тада сам истакао потребу за спровођењем истраге о дешавањима која су довела до насиља. Губитак једног младог живота представља тешко бреме за све нас који се бавимо политиком. Породицу Ранка Панића не може да утеши ничије формално саучешће. Са разумевањем за њихову бол и тугу, могу да им обећам истину о његовој погибији. Они имају право на то, баш као и сви други грађани Србије.
П. Поповић

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.