Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svakodnevni protesti protiv tiranije Borisa Tadica  (Pročitano 23430 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joco, a ko se na tim vasim orgijama posebno istakao? Ko je nabolji govornik i ko najbolje lozi masu? Jel imate nekog predvodnika?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Joco, a ko se na tim vasim orgijama posebno istakao? Ko je nabolji govornik i ko najbolje lozi masu? Jel imate nekog predvodnika?  Smile Smile
Kao prvo nemoj da vredajas a kao drugo nismo mi ovce pa da imamo predvodnika.Nas vodi brate moj ljubav prema ovoj zemlji.Zbog toga smo mi tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8gb
Drzite se teme !
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Око 650 људи окупило се на Тргу Републике у Београду 30. дана протеста "Стоп тиранији" како би изразило своје незадовољство режимом Тадић-Дачић. Они су носили транспаренте "Радован Караџић", "Ранко Панић" и "Еулекс=Окупација".

На Тргу је настављено прикупљање петиције за смену Ивице Дачића коју после убиства Ранка Панића свакодневно потписује све већи број грађана.

Окупљенима се обратио књижевник Момир Лазић који је рекао да је Радован Караџић херој који није заслужио да га власт у Србији прода Хашком трибуналу. Он је рекао да се протести морају наставити и као вид притиска на полицију и режим да полицајци-убице Ранка Панића буду ухапшени и кажњени.

Демонстранти су тада прошетали до канцеларије Владе Србије за придруживање ЕУ у Немањиној улици где су им предали фотомонтажу мачке којој је за реп закачен Споразум о стабилизацији и придруживању.

Новинар Владимир Ђукановић рекао је да директорка канцеларије Танја Мишчевић може да план о уласку Србије у ЕУ да окачи "мачку о реп" и да канцеларију треба затворити.

-Успостављањем мисије Еулекс на Косову и Метохији ЕУ је извршила окупацију дела територије Србије и ту свака прича о нашој сарадњи престаје. Тражимо од посланика у Скупштини Србије да одбаце ССП - објаснио је Ђукановић.

Демонстранти су се затим вратили на Трг Републике.

За 21. август планиран је одлазак до београдске канцеларије Хашког трибунала.

Neka oni sve to okace macku o rep

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I koliko ce jos protesti da traju?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
I koliko ce jos protesti da traju?  Smile
Neki su rekli da necemo ni par dana da izdrzimo a mi evo slavimo mesec dana.Trajace dokle se neke stavri u ovoj zemlji ne rese.Dok ne vratimo moral u politiku i dok se ne odgovri ko je uhapsio i kako Radovana i ko je ubio Ranka Panica....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa dobro, imate pravo, niko vam ne brani Smile Nego, da li vas tamo zanima ko je ubio i Slavka Curuviju, ko je bacio bombu pod prozor Dejanu Anastasijevicu? Ili su ti Srbi manje vredni od vasih Srba?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Pa dobro, imate pravo, niko vam ne brani Smile Nego, da li vas tamo zanima ko je ubio i Slavka Curuviju, ko je bacio bombu pod prozor Dejanu Anastasijevicu? Ili su ti Srbi manje vredni od vasih Srba?  Smile
Izmedju ostalog i to.Kao i ko je ubo Buhu i mnoge druge.Znas li ti koliko ima ne rasvetljenih ubistava?18 godina je na vlasi ds pa se nista nije uradilo.Zasto?Ja sam iskreno verovao u promene 5 oktobra ali mislim da je 18 godina dovoljno da se nesto promeni ali se nista nije promenilo.Srbija je u gorem polozaju samo se kupuje socialni mir.Svi smo u nekim dugovima ali kao svi lepo zivimo... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Znaci sad se moze slobodno reci da je vladala u zadnje dve sedmice povodom smrti ovog covjeka prava medijska cenzura !
A zasto ?
Zato sto to vlasti nije odgovaralo, jer reci kako i demokratsak policija moze nekoga da ubije nije bas pozeljno
Sramota za sve nas zajedno da se ovako sto desava
Naravno postojace i dalje TV kuca koja ce da prica o polupanim prozorima i prevrnutim saksijama za cvece umjesto o pravom problemu ali to  i jeste cilj dezinformacija, skretanje paznje javnosti sa bitnih na prividno odnosno bolje reci nametnuto bitne stvari  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Znaci sad se moze slobodno reci da je vladala u zadnje dve sedmice povodom smrti ovog covjeka prava medijska cenzura !
Iskern da budem i ja kad sam cuo da je neko na protestu zadobio takve povrede da lezi u bolnici nisam verovao.Mislio sam da su sve naduvali.Znam da je policija tukal i te kako.Tukli su sve redmo,cak i fotoreportere ali da su toliko tukli da nekog ubiju nisam mogao ni da posumljam.Situacija u zemlji je mnogo losa i ne stabilna i ne sigurna....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.