Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svakodnevni protesti protiv tiranije Borisa Tadica  (Pročitano 23367 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
НАСТАВЉЕНИ МИРНИ ПРОТЕСТИ ЗБОГ ХАПШЕЊА РАТНОГ ЛИДЕРА БОСАНСКИХ СРБА
Фашистичка обележја на дар Наташи Кандић

Делегација организатора протеста предала директорки Фонда за хуманитарно право Наташи Кандић велики кукасти крст и фотографију на којој је представљена као официр Гестапоа
Због смрти Ранка Панића - који се јуче подлегао повредама задобијеним од полиције после Свесрпског сабора - данашња шетња до Студија Б биће без музике док ће окупљени грађани носити свеће и велики транспарент са његовим именом

Више стотина грађана и синоћ је протествовало због хапшења ратног лидера Босанских Срба Радована Караџића и неслагања с режимом председника Србије Бориса Тадића.
Делегација организатора протеста - који је синоћ држан 25. пут - посетила је седиште Фонда за хуманитарно право и директорки те невладине организације Наташи Кандић предала симболичне поклоне.
- Лично нас је примила. Мало смо попричали и поклонили јој велики кукасти крст који симболише њен рад и фотографију на којој је представљена као официр Гестапоа. Тврдила је да нисмо довољно информисани и да није било толико злочина над Србима колико се пропагира - рекао је портпарол покрета "1389." Миша Вацић.
Носећи пароле "Радован Караџић" и "Стоп тиранији" односно слике председника и премијера Русије Дмитрија Медведева и Владимира Путина колона грађана прошетала је центром града. Окупљенима се обратио и некадашњи дипломата Владимир Кршљанин.
Покрет "1389." - који је организатор протеста - за данас је најавио шетњу до Телевизије Студио Б како би тој редакцији биле предате батеријске лампе да "осветли" медијски мрак.
Због смрти Ранка Панића - који се јуче подлегао повредама задобијеним од полиције после Свесрпског сабора - данашња шетња према речима организатора биће без музике док ће окупљени грађани носити свеће и велики транспарент са његовим именом.
БРАНКУ СТОЈАНОВИЋ ПОЛИЦИЈА СУМЊИЧИ ЗА УГРОЖАВАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ
ТАДИЋ СЕ И СУКЊЕ ПЛАШИ

Бранка Стојановић (40), незапослени новинар из Београда и мајка троје деце, одазвала се јуче позиву Министарства унутрашњих послова од 13. августа 2008. у СБПОК, Михаила Пупина 2, соба 21, као осумњичена због „кривичног дела угрожавања сигурности из чл. 138 став 2, а у вези става 1 Кривичног законика РС.
Бранка, међутим, полицији није желела да да било какав исказ, осим да против ње подигну оптужницу ако за то имају елемената.
- Знам да нисам урадила ништа због чега бих требала да се плашим. Само сам на форуму интернет кафеа писала текстове политичке садржине, посебно после хапшења Радована Караџића, али никоме нисам претила нити било кога угрожавала. Истина, понављала сам упозорења која је Вјерица Радета изрекла јавно, да ће издајници српског народа бити кажњени кад-тад, али то свако зна. И не могу да верујем да се Борис Тадић сад и сукње плаши - изјавила је Бранка за „Правду" пошто се после три сата проведена у полицији на Новом Београду вратила својој деци.
Полицајци су, каже Бранка, били коректни у покушају да је саслушају. Али, пошто је одбила да да било какав исказ, сматрајући да низашта није крива, и потписала записник у коме је то констатовано, Бранка је на своју личну карту морала да чека два сата.
- Када сам интервенисала код портира, саветовао ми је да је „боље да седим и ћутим, јер имају они право и да ме задрже од 24 до 48 сати". Исто ми је рекао и полицајац који је изашао да ми врати личну карту, код кога сам протестовала због толиког задржавања док ме кући чекају деца. Шта ће даље бити видећемо, али ја нисам повела са собом браниоца - адвоката, што ми је у позиву понуђено као могућност, јер сматрам да немам од чега да се браним - наглашава Бранка Стојановић.
Она каже да већ две године пише текстове политичке садржине на форуму интернет кафеа, али да је полицијски позив за саслушање уследио пошто је, највероватније, полицијском камером забележено њено свакодневно присусутво са децом на протестима поводом хапшења Радована Караџића.
Н.С.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Види како је само направила глупаву фацу.... Smile
Ово боље да сте послали Бисерко,то је део њене породичне традиције...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N96c
Да ли ће комадант Дачић одговарати за погибију члана СРС, пошто га је народна милиција претукла  Smile
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Да ли ће комадант Дачић одговарати за погибију члана СРС, пошто га је народна милиција претукла  Smile
Nece.On kaze da je plicija dobro odradila posao.To je za njega dobro odradjen posao/Sad vam je jasno sta je posao policije.

Citat
Ово боље да сте послали Бисерко,то је део њене породичне традиције...
Pa moze i njoj.Nije problem

Fotke od danas.Na poceku smo svi upalili svece sa ubijenog Ranka.

Posle toga samo krenuli uza pratnju policije na cijem se licu mogao videti cak i osmeh.Njima nije uopset bilo krivo niti su osecali neku grizu savest sto su nekoga ubili Ubice su medju vama otkrite ih

Iz ne znam kog razloga mi je policajac zabranio da ga fotografisem izpred Turske ambasade
Mozda je ubica medju njima?Jedna osoba mi je rekal kako ga zna sa prvog protesta i da je jako zeznut.Evo votke da znamo sa kim imamo posla.Kad mogu oni nas sto ne bi i mi njih.

Kad smo dosli do studija b tu nas je zatekao portir koji je rekao da nema nikog.Kaze da ima samo jedan koji prima pozive.Trazili smo da nam omoguci da razgovaramo sa njim na sta je on pristao

Zatim se na telefon javilo njih cetvoro i tako smo utvrdili da nas neko pravi ludim.Da bi jedna tv uopste radila potrebno je minimum 30 ljudi.

Zatim je dosla urednic ainformativne sluzbe koju smo informisali kako se zove decko koji je ubijen jer su oni na vestima preneli samo da je neko umro ali ne i ime.Ukazali smo takodje na to da je Ranko bio dve nedelje u komi  o cemu nisu nista govorili.Na kraju smo joj isto rekli da smo bili i upalili svecu sto smo i njoj predlozili.Nisam gledao studio b tako da ne znam jeli nesto bilo

Potom smo se uputili naz na trg

Svaki put kad prodjemo pored terazija ljudi sa cudjenjem gledaju i ne znaju sta se desava.To samo govori u kom medijskom mraku zivimo.Usput sam sreo i jdenog poznanika koji radi kao novinar na jednoj tv i on ne znam da je decko ubijen
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 00:26:38 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6030
Јоцо свака част за прилоге. Настави и даље да нас обавештаваш. Србија је у медијском мраку, и ти си нам као вапијући глас из пустиње. Свако добро.
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N96c
Свака част јоцо  Smile
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Србија је у медијском мраку, и ти си нам као вапијући глас из пустиње. Свако добро.
Smile Volim kad se ovako loze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Protest dan 27.
Danas smo otsli do skupstine gde su predate fotografije sa velikog protesta na kom je mucki prebijne Ranko Panic koji je kasnije preminuo.Jedan od policajaca mi je rekao kako je on tu kako bi nas (novinare)zastito na sta sam mu ja reko da me zastiti od sebe kako se ne bi desilo slicno.Usput sam pricao sa komandirom koji je rekao da su to uradile kukavice i da u samom mupu ima dosta korava koji treba da se ostrani.Po njegom sto je meni pricao ispade da se borimo za iste stvari....On je takodje rekao da je nasilje na ulicama drustveni i mnogo dublji problme.To samo pokazuje da drzava nista ne radi da stvari dovede u red.

Toliko od mene za one koji ne mogu da dodju a oni koji mogu nega dodju pa se sami uvere kako je  Smile  Veoma zabavno i druzeljubivo.Zaboravi da kazem da su neki stranci pitali sta se to desava.Kakva je to manifestacija?Oni su mislili da je neka manifestacija a ne protest protiv rezima...Inace nam je i Tadici umako nekoliko minuta pre nego sto smo stigli ali se zato tu zatekao Alimpijanic kojeg je fotografisao kolega.Ja nisam jer sam picao sa inspektorom koji je tukao mog drugara a ja sam tek to kasnije saznao  Smile

Djuka pokaqzuje "uspesnost'' poliicije.Da li je ubistvo uspesno obavljen posao?

Delegacija koja u svoj ruci drzi fotografije(nisu moje  Smile ) sa protesta.Ja na velikom protestu nisam fotografisao jjer sam se bojao da ne dobijem i ja po..... 

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Bolje bi vam bilo da porodici tog nesrecnog coveka pomognete, nekim konkretnim stvarima i akcijama(Joco, ti bar to znas majku mu  Smile...) umesto sto mu ime i prezime razvlacite po beogradskim ulicama...

Jedno je fakat...a to da je covek ubijen, premlacen od strane policije, ma cija ona bila...to je ta policija, to su isti ljudi i onda i sad...ajde da ih promenimo,tako sto ce da se pocinioci ovog ubistva najostrije kazne za primer...
Nije to problem samo kod politickih skupova i protesta...na svakoj utakmici oni pendrece kako oce...
Pa sta je sa onim nasiljem u Pioniru kad je pala cela tribina zato sto ih je zandarmerija zgazila...to i milion slucajeva sa sportskih desavanja...a murija se ponasa isto...bahato...tj njeni sitni komandircici i slicni...
Mislim da je sve ovo sto vi kacite ovde...jeftina politika i svakodnevica dezurnih paranoika i propovednika SRS-a...
Ta stranka izigrava drvenog advokata svakome...od Sljivancanina - izasao civek davnih dana...one predstave tokom njegovog hapsenja,"nece se ziv predati" i tako to a eve coveka zivog...jel to nesto menja......Karadzica...za koga su se mitovi pevali kako je po nekim pecinama"Starine Novaka"...a on se nije obazirao na vas ni po banke...pa sve do ovog nesrecnika koga cete zaboravite cim se nadje novi za pljuvanje ili "odbranu"...

Evo...necu dirati temu, mada znam kakvo misljenje imate o meni,neki manje, neki vise... Smile

Ajmo malo konkretnije dikusije i price...umesto partijske propagande bilo cije...bez saopstenja i to...
Ja nisam klinac, niste ni vi...bar vas koje prepoznajem na slikama..daj da diskutujemo odgovorno kao ljudi... Smile

"Zvanican stav"...ostavite za partijsku konferenciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Joco, ti bar to znas majku mu
Ne znam ni ja  Smile  Nisam ni ja vise pamentan.Mi sta god da uradimo za te ljude to nece vratiti njega.Ono sto mi(barem ja) zelimo jeste da se ovakve i slicne stvari ne desavaju.

Citat
Nije to problem samo kod politickih skupova i protesta...na svakoj utakmici oni pendrece kako oce...
O tome sam ja pricao sa jednim komandirom.Ali nije problem nasilja samo na utakmicama.Nasilja ima i u kuci i svuda.To se drustveni problem i problem ove zemlje.Sta ova zemlja radi da to resi.Ja ne zelim da menjam vlas.Vec neke stavri u zemlji.Hocu da ova zemlja bude normalna i kao i da njen narod bude normalan.Ali ovaj narod je otisao u tri .........

Citat
Evo...necu dirati temu, mada znam kakvo misljenje imate o meni,neki manje, neki vise... Smile
Koji mi?Ja nisam radikal..... Smile  Ja smao volim svoju zemlju i zelim joj sve najbolje.Sve sto radim radim iz ljubavi prema njoj.Zato sam bio i 5 oktobra zato sam i sad.Danas sam rekao i ljudima u srs-u,a kazem im i svaki dan da me bili uvo za njih i da sam ja ovde zbog Srbije i ako ni oni nista ne urade neka znaju da ih isto ceka.Sutra cu i protiv njih da ustanem.

Citat
Ajmo malo konkretnije dikusije i price...umesto partijske propagande bilo cije...bez saopstenja i to...
Moze.Cim vidis ti ili neko od modova neko saopstenje neke stranke ti smobodno brisi kao i nekog udruzenja.Imate moju dozvolu.Ja cu ovde pisati samo oni sto ja mislim kao neko ko je svaki dan na protestima.Prenecu fotke kao i izvestaj.Vecina vas zna za sta se ja zalazem i sta ja mislim o nekim stavrima u Srbiji.Ono za sta se ovde borim borim se i na protestima.A to je moralna i postena Srbija.Srbija u kojoj ce svako biti posten bez obzira na to kojoj stranci pripada,koju veru ispoveda,koju muziku slusa.kako se oblaci dr.Srbiju koja se nece zalagati da svi budemo isti vec na svim tim razlikama.Ako je neko kriv neka odgovara i neka lezi u zatvoru.Ako je to Vucic neka ga hapse.Ja zelim samo odgovornost.Neko mora de je snosi.Neko je kriv.Ko je taj.Jesam li ja?Neka odgovaram.Evo neka dodju po mene i neka meni sude.Nemam nista protiv.Ko je kriv sto nam je Srbija ovakva kakva je?Sto su nam deca olos,ne vaspitana,sto radnika niko ne sljivi i ne postuje.Sto se radi od jutra do sutra a para nema....Sto su nam ulice prljave,sto su nam zgrade izvrljane,sto se deca ne radjalju,sto su nam bolnice pune kao i zatvri.Ko je svemu tome kriv?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.