Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svaka deseta osoba u Srbiji živi sa 8.500 mesečno  (Pročitano 25878 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I onda dolazimo do toga da posla ima ali nece ljudi da rade jer su lenji? Pratio sam sta pises i suludo je raditi u prodavnici kod kineza za 10 000 dinara ako su ti troskovi za hranu, cigare, eventualno put do prodavnice 8000 dinara. Niko ne racuna stres, gazdino skakanje po mozgu, dril kao u vojsci, narocito kod kineza. Radije cu raditi od kuce par sati dnevno i imati mesecno 2-3-5 hiljada od toga, nego da me neko guzi za mizeriju od koje nemam ni za minimum minimuma.

A ja ti kazem da ko mora, mora. Drugo je ako je neko u takvoj situaciji da moze da sedi kuci jer ima tih 8000 koje ce davati za troskove zivota a drugo je neko ko te pare jednostavno nema i mora da radi makar nesto. Vec rekoh da nikoga ne mozes kriviti zato sto nece da radi posao za ispod minimalca i jos da ga gazda guzi sve vreme(nije lenj, jednostavno mu se ne isplate neke stvari i radije ce sedeti kuci i npr poraditi nesto po istoj), ali nekog posla uvek ima. Suludo jeste, ali je nazalost i istinito.

Inace, svaka ti cast za portfolio Smile

mare care vidim ubi se ti od posla u pola sest ujutru,da si radio nesto danas nebi se zevzecio po celu noc ovde,to vazi i za tepachenka i munkuze bokija a za krovza ne znam,evo kod mene ima posla ko oce da radi treba mi radna snaga za sadjenje kukuruza i boranije,jedno iljadu jasenovih pritki treba da spremim za paradajz,ako si dobar sa sekirom navrati sutra tebi placam 10 dinara po komadu a inace je cena 5-7 Smile
Ne hvala sez, imam prethodne obaveze a ne radim na Veliku Subotu  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Теп кад је у праву тера до краја..  Smile
А појам "у праву" је у ствари -"Ја знам то што знам, и ја сам у праву, а сви ви остали сте луди, и ви нисте у праву, јер ви просто немате појма, и пали сте са Јупитера, док се о мени прича у свету, као о супериорном бићу, таква бића су увек у праву..."

На сваком семафору у Београду, саобраћај контролише и регулише по један летећи једнорог.
Ја знам да сам у праву, и када сам у праву ја нешто истерам до краја.
Можете причати шта год желите, то је тотално небитно. Ја знам да сам у праву, и ја ћу се борити...

Једном сам рекао да је тачно да посла (углавном) има..
Друго је што плате понекад нема, понекад има једна у пар месеци, понекад има много мање него што је договорено..
Такође сам рекао да је ваљда јасно шта је наслов теме.
И рекао сам да радних места нема довољно, јер када би сви тренутно незапослени пристали на све услове, иако им ти услови не завршавају посо, опет не би било места за све.
Самим тим, посла има за свакога, само зато што многи на услове неће пристати, када би пристали, посла не би било за свакога, што нас опет доводи до тога да посла нема за свакога...
А таква политика води у одлагање факултетских диплома, и продају чарапа на пијаци.
Следећи који треба на факултет размислиће дал' ће ићи. Неко ће завршити мегатренд, па запалити. Неко ће завршити нешто друго па запалити. Неко неће ни покушавави, а неко ће запалити само диплому...
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 12:59:21 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Pa ja dvaput konkurisao za posao, oba puta ga dobio. Ovde u Mladenovcu. Ok, prvi put sam dobio preko keve malo jer je ona tamo jako cenjena... a ovo u Minelu, iako mi cale radi tamo, preko njega nisam dobio poso nego sam se samo prijavio. Cale je tamo omrazen lik.

Hahahahahhaa  Smile Sve si objasnio ovom svojom izjavom, i vise nego sto mislis.

E Teпе брате стварно си победио са овом изјавом ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205

Pa ja dvaput konkurisao za posao, oba puta ga dobio. Ovde u Mladenovcu. Ok, prvi put sam dobio preko keve malo jer je ona tamo jako cenjena... a ovo u Minelu, iako mi cale radi tamo, preko njega nisam dobio poso nego sam se samo prijavio. Cale je tamo omrazen lik.

Hahahahahhaa  Smile Sve si objasnio ovom svojom izjavom, i vise nego sto mislis.

Ma kako ne razumete, posla ima koliko hoćete, a na konkursu sve primaju. Eto čoveka dva puta primili na konkurs, 2/2... Nema veze sa njegovim roditeljima, časna pionirska  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Frizider
Sa 8 500 moze opusteno da se zivi mesec dana. Dnevni unos kalorija neka bude oko 2000 a ako podelimo tu sumu sa brojem dana ostane nam 283 kinte po danu sto je sasvim dovoljno da se prehrani troclana porodica

Jednom nedeljno jedan clan porodice stopira do nekog sela. Moze i biciklom ako pozajmi. U selu postoje vocnjaci pa ako pazljivom akcijom uspete da marnete 5 kila voca iz vocnjaka nekog seljaka to vam obezbedjuje 55 grama voca po clanu porodice. U kradju posaljite dete jer je manja verovatnoca da ga neko odvali od batina ili skine sacmarom. Kao, decija posla i te fore.

jabuka (cela)    40    0.00    10.00    0.00    Voće     besplatno

Jedan kilogram kikirikija moze da se nadje za 260 dinara. Dnevno kupiti cetvrt kile, to mu dodje, ako znamo da ima 100 grama 600 kalorija, znaci dnevno imate na raspolaganju 500 kalorija po osobi.

Pirinac nije bezveze najzajebaniji u kineskoj ishrani, oko 100 grama ima blizu 400 kalorija. Kilo pirinca neka bude 80 dinara, dakle cirka oko 700 kalorija po osobi

I naravno, da bi nadoknadili ostatak pozeljno je pazariti cistu svinjsku mast. Cena 120 dinara po kilogramu ali vrtoglavih skoro hiljadu kalorija, za 30 dinara dnevno moze se kupiti 250 grama ili fantasticnih 2,5 iljade kalorija!
800 po osobi.

500 grama pirinca, 40 dinara plus kikiriki 65 koji uvaljate u mast 30 i plus jabuka jednako 135 dinara 2040 kalorija po osobi. A sve zdravo do jaja.

Naravno, jedno od clanova moze da bude i dete, ako nije poligamna zajednica tih troje, tako da deci mozete da gruvate te jabuke a vi kvalitetno povecati unos svinjske masti dobijamo visak od 400 kalorija koje daju ustedu od 30dinara.

pocetnih 283 manje 105 dinara, i ostaje vam 178 dinara za pljuge i pivo ispred dragstora! Ako samo jedan ukucanin pije i pusi (muskarac razume se) onda vam ostaje ogromnih 50 kinti dnevno za celu familiju da uletite u kredit za stan na 20435 godina!

Pod uslovom da se grejete na cebe i kuvate na pirinac na suncu.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Citam teks i sve se bojim da si mrtav ozbiljan i onda dodjem do :

Pod uslovom da se grejete na cebe i kuvate na pirinac na suncu.....

Smile

I zaboravio si : ako zivite u kolibi od trske i blata, ali i onda bi vam trazili da platite mesto na kom ste sazidali kolibu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile

e cuj, ovih ficfirica...bog me ubio ako neki citaju sta pisu... Smile

e, slatko se ismijah...mama omiljena u jednoj firmi, a tata omrazen lik u drugoj... Smile

ako neki ne zive u paralelnim dimenzijama...u 100 ojra se kladim...

a ovamo bi mene da cusne sa diplomom u kladionice,a on muda uz pomoc roditelja seta po nekim firmama Smile...sa sve srednjom...

obozavam ove nase krajeve...ponovo da se rodim od svevisnjeg zahtjevam da to bude ovdje... Smile

ne da imamo smisao za humor- nego nam nema ravnih Smile

edit;

Vanyo, ljubim te u post Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 13:44:31 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Citam teks i sve se bojim da si mrtav ozbiljan i onda dodjem do :

Видим прво корисничко име, и одмах знам да није озбиљан  Smile Smile
Мада сам се дефинитивно уверио после првих неколико речи  Smile

Али поента је добра, свакако  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 14:19:25 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
u merkatoru nebih radio ni za 20 000e

Eto vidis, o tome ja pricam.

Citat
Rece to suva inteligencija   Ok, mozemo mi i tako da razgovaramo kad si vec krenuo, nikakav problem.

A jel mozes nekad i da pojasnis svoje misljenje a ne samo "gle kretena", "gle trola", "vidi sto je inteligentan"?

Sta nije tacno kod toga sto sam rekao?

Citat
Sve si objasnio ovom svojom izjavom, i vise nego sto mislis.

Jesam, objasnio sam... znam da jesam.

Citat
Теп кад је у праву тера до краја.. 
А појам "у праву" је у ствари -"Ја знам то што знам, и ја сам у праву, а сви ви остали сте луди, и ви нисте у праву, јер ви просто немате појма, и пали сте са Јупитера, док се о мени прича у свету, као о супериорном бићу, таква бића су увек у праву..."

Da se ne ponavljam... znaci uradi isto ko sto sam reko Krovzu.

Ma kako ne razumete, posla ima koliko hoćete, a na konkursu sve primaju. Eto čoveka dva puta primili na konkurs, 2/2... Nema veze sa njegovim roditeljima, časna pionirska  Smile

Naravno da nema veze... a zasto nema veze... to bas i ne bih zeleo da iznosim u javnost Smile

Ajde, i tebe cu da pitam... sta je pogresno tu?

Smile

e cuj, ovih ficfirica...bog me ubio ako neki citaju sta pisu... Smile

e, slatko se ismijah...mama omiljena u jednoj firmi, a tata omrazen lik u drugoj... Smile

ako neki ne zive u paralelnim dimenzijama...u 100 ojra se kladim...

a ovamo bi mene da cusne sa diplomom u kladionice,a on muda uz pomoc roditelja seta po nekim firmama Smile...sa sve srednjom...

obozavam ove nase krajeve...ponovo da se rodim od svevisnjeg zahtjevam da to bude ovdje... Smile

ne da imamo smisao za humor- nego nam nema ravnih Smile

edit;

Vanyo, ljubim te u post Smile

Rekoh vec, ne bih da iznosim bas sve sto se desava kod mene i zasto je omrazen Smile a ako vi bolje od mene znate zasto i kako sam upao u firmu, alal vam kurac onda stvarno Smile

I da, setao sam muda sa sve srednjom... jer visa ili fakultet nije bio potreban, gospodjo Smile

A ne bih ja tebe sa diplomom (jelte) da mecem u kladionicu... sama si pitala kojih poslova sve ima... ali bitno da se ti slatko nasmejes. Ako... lepo je smejanje.

I ja vas za kraj da pitam nesto... da li mislite da posla ima? Znaci, ne pominjite mi plate i kako se zivi... jednostavno pitanjce - da li mislite da posla ima (bilo kakvog)?

Doduse, odgovore vec unapred znam.

« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 15:59:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
o, moja zlatna fudbalska inteligencijo... Smile

ma, ima posla...bagra nece da radi...nemoj da se sjekiras...nek crknu misevi... Smile

to ti je prirodna selekcija...ostace samo suva inteligencija...na suvom hljebu... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.