Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svaka deseta osoba u Srbiji živi sa 8.500 mesečno  (Pročitano 25963 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Pa znas kako... isto tako i ja imam licnog iskustva i ljude oko mene. Nemas samo ti.

Promasio si poentu, poenta je da ne moze neko ko ne zivi ovde meni da dodje i kaze ''Barem vi u vasem gradu mozete to to i to'' jer ne zivis ovde i imas ogranicen broj informacija o tome sta se desava u nekom drugom gradu, tacno i da znas 200 osoba koje zive tamo.. I sa te strane stvarno ne mozete da pricate to sto pricate, pa sanse nema, ne znam kako ti mozes da kazes meni ''e molim te, nemoj''..Raditi u Mladenovcu je nesto totalno dvadeseto od rada u Beogradu, nisu dva ista grada, je'l kapiras ti to, kakve veze tvoje iskustvo tamo ima sa Bgom?  Smile Ja pricam o onome sto znam u Beogradu, jer ovde zivim, i za moje iskustvo za ovaj grad, ne solim ti ja pamet o Novom Sadu, Mladenovcu, Nishu.

Sto se tice posla u citavoj Srbiji, mogu samo da zamislim kakva je tek situacija po unutrasnjosti, po manjim gradovima i mestima i selima, posebno sto nazalost sve po Srbiji umire i svi idu u Bg, Nish ili Novi Sad..Kakvo li je tek tu siromastvo.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 00:59:58 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
@Теп

Извини рођаче, мислио сам да је мој пост јасан, тачније, он је јасан свима, осим теби, и у њему је јасно да ми причамо једно, а то је нешто везано за наслов теме, а ти причаш нешто друго  Smile
Разлог због којег људи раде је плата.. ма небитно...

Pa tebi valjda pare nisu bitne? Valjda rece da se i pre jelo bez para... ili gresim mozda... moguce.

Edit: Ja pomenu samo da posla ima a vi dza bu...
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 01:00:41 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Три длаке су ми постале седе после фудбалске интелигенције, ова тема прети да прерасте у тако нешто, и озбиљно планирам да напустим такмичење  Smile Smile

Kolko puta me ispalio tako majku mu jebem... i tramvaj isto  Smile

Вала и мене милион пута..  Smile

Иначе на конто познавања људи, сви ми познајемо мање више сличан број људи, чак и три пута веће бројке су буквално мизерне за број становника у Београду.. Да је све то бајно-сјајно, ситуација у земљи не би била оваква каква јесте...

@Теп
Па нису ми паре пресудне, а не да нису битне, и људи раде за те паре, ако ћу да пасем траву, и радим џаба, онда треба да се запитам дај имам неки степен менталне ретардираности..
Ако имам децу, а посао се не налази тако лако, па крене неко да ме зеза, то је нешто друго, јер то ако напустиш, питање је дал ћеш имати сутра деци хлеб да купиш, па може и да ти даје по 8 хиљада, а до тада ти је давао по 25 хиљада..
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 01:05:05 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
@Теп
Па нису ми паре пресудне, а не да нису битне, и људи раде за те паре, ако ћу да пасем траву, и радим џаба, онда треба да се запитам дај имам неки степен менталне ретардираности..

Ne znam... u to je nezahvalno ulaziti... samo kazem sta si pisao.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Čoveče, posla u struci nema... neeeeemaaaaa. Baci pogled na biro i pogledaj kolko ekonomista, pravnika, medicinara, inženjera, filologa i ostalih čeka na posao.

Ima fizikalija, toga ima i njih nikad ne fali. Uvek i svakom treba lopata... Eno Kolubara vapi za fizikalcima, kukaju inženjeri kako ih nema dovoljno. Ozbiljno.

Lopata treba i na svakom stovarištu, na svakoj građevini, u svakoj strugari, u svakom magacinu... Al ne može normalno da se živi od toga batice. Ko želi da za 30k mesečno savija leđa svaki dan?

A sem toga, ne može ni svako to da radi... jel treba putnica da ide da guli lopatu na kopu?

Neeeemaaaa.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5

jel treba putnica da ide da guli lopatu na kopu?

Treba. Sta ona meni tu kao nema posla? Ima bre. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Realno, ne da ne moze svako da radi, nego cak ni tu ne bi hteli svakog da zaposljavaju. Zamisli sad prsnem i ocajnicki mi treba kinta i prijavim se za neku fizikaliju jer mi ocajnicki trebaju pare, mislis da bi me primili? Samo bi rekli : ajde mala idi kuci, kuvaj rucak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Realno, ne da ne moze svako da radi, nego cak ni tu ne bi hteli svakog da zaposljavaju. Zamisli sad prsnem i ocajnicki mi treba kinta i prijavim se za neku fizikaliju jer mi ocajnicki trebaju pare, mislis da bi me primili? Samo bi rekli : ajde mala idi kuci, kuvaj rucak  Smile

To stoji, mada bi s' vremena na vreme, trebalo zaposliti devojke na gradjevini. Munku da stovara cement, tebe da budes admin na dizalici vrabac, branu na mesalicu, sesiric da mesa bavalit. Pa se menjate na svaka dva sata.

Dodjete posle 12 sati kuci, muzic spremio rucak, oprao vasa mala stopala i sve kul. Mir u kuci je zakon. Vladala bi prijatna tisina. : evil:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Samo bi rekli : ajde mala idi kuci, kuvaj rucak

не би ... чек док будеш имала неког контакта са мајсторима видећеш колико су маштовити и колико симпатишу сочне глаглоле  Smile

Иначе није тачно да физикалије никад не фали. То је добрим делом сезонски посао а ти што кукају, већином кукају јер не могу да нађу људе који им требају два месеца годишње и то у варијантама овог месаца три дана, следећег пет итд ...  и које би платили исто тако ... а људима је јбга потребна сигурност и стална шљака.

Иначе скоро ми нешто спомену комшија како у једном селу код Фрушке горе физикалце узимају на сат. Значи не чак ни у дневницу него на сат.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Ima fizikalija, toga ima i njih nikad ne fali. Uvek i svakom treba lopata... Eno Kolubara vapi za fizikalcima, kukaju inženjeri kako ih nema dovoljno. Ozbiljno.

Притом мислим да када би сви незаспослени у земљи пристали на све физикалије, опет ни тих физикалија не би било довољно, али ето, можда грешим  Smile
Када би баш сви пристали на то, они би још лакше зајебавали, па давали све горе и горе услове, па би били плаћени ко Румуни, али не овде, него тамо одакле су дошли, кад им је овде лепо..
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 01:28:43 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.