Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svaka deseta osoba u Srbiji živi sa 8.500 mesečno  (Pročitano 26083 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

I ti ne mozes da shvatis da ja ne pricam o prezivljavanju i platama?

Nego o cemu se prica? Pa ne pricam ja o ljudima kojima treba neki tralala posao da bi imali para da nedeljno par puta izadju u grad i da plate sebi i devojci pice, takvim osobama koje su vec u neku ruku obezbedjene je potpuno nebitno kakav ce posao i koliku platu da imaju, bitno je da im kapne neka para da imaju da stave u dzep, ali od toga se ne moze ziveti i to nije nikakvo dugorocno resenje, a posebno nije resenje za sve ljude, jer nece sigurno neko moci da izdrzava sebe ili porodicu tek od plate iz kafica.. Ali kada je ljudima frka pristaju na svakakve posle jer nemaju izbora, ne znam da li vi to shvatate i da li ste ikada upoznali takve ljude i da li ste culi sta sve ljudi trpe samo da bi sacuvali taj sugavi posao za bilo kakve pare, jer je pitanje kad ce uspeti drugi da nadju...I onda se ovde prica o tome kako ljudi nece da rade, ja mislim da ni vi niste svesni sta pricate  Smile

Sto se rada tice, nikad nisam radila do sada, samo honorarno neke poslice u ''struci'' ali to me usralo opako i to je posao jednom u godinu dana za bedne pare koje dodju posle par meseci  Smile

A zasto nisam radila, pa bas zato...Zato sto sam bila srednjoskolac, pa student, zato sto nemam radno iskustvo, zato sto niko nece studenta, jer niko nije spreman da ti napravi ustup a ja sam kao student duzna da idem na predavanja, a njima to ne odgovara, ima ljudi koji ce raditi svaki dan po ceo dan..A zasto nemam iskustva, pa zato sto niko nece da te zaposli takvog  Smile I to ti je vrzino kolo.
Za biroe ovde i studentske i omladinske i kojekakve zadruge ti je tek go ku ac, ti mislis da to tako ide ovde, prijavis se i oni te zvrcnu posle 3 dana i nadju ti posao?  Smile Hoce sutra malo, i za takav posao tu treba da te usere, i to su poslovi koji se rade mesec-dva cisto da ti kane neka kinta, to je nesto privremeno.

I ko ovde uopste prica o ljudima kojima je dovoljan neki honorarni posao ili posao od mesec-dva da zarade za komp ili more, da, takvi poslici jos i mogu da se nadju, ali od njih se ne moze ziveti i ne obezbedjuju ti nista bitno u egzistencijalnom smislu i zato ne znam ni zasto se takve stvari spominju i zasto su takvi ljudi ovde bitni, jer je naslov teme : svaka desete osoba u Srbiji ZIVI sa 8.500 mesecno''..Ne, bleji, izlazi, kupuje gadgete za komp, nego zivi.

Verovatno sam i ja debil sto se trudim, jelda   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
jebeni sabani, jedite kolace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Tepica,

ma...ima li sta ovih dana za pofatat...nesto zensko za omastiti brke? Smile

pusti narod...nikad se taj hljeba najesti nece...sve gola fukara do fukare...vazda mu malo Smile

Radi u kladionici... tu uvek imas slobodnih mesta.

Edit: Sad videh da je Osma pisala... saj da vidim sta.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 00:28:16 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jos jedna epic tema.

а ја је извалим кад стигне до 10 страна ... е до 'рца.

Бајдвеј ... све ти буде јасно кад видиш дедицу на пијаци како купује једно јаје ... и чујеш продавачицу да каже ... па није једини.

још мало па ћемо моћи да видимо дно ... још малчице ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jos jedna epic tema.

а ја је извалим кад стигне до 10 страна ... е до 'рца.

Бајдвеј ... све ти буде јасно кад видиш дедицу на пијаци како купује једно јаје ... и чујеш продавачицу да каже ... па није једини.

још мало па ћемо моћи да видимо дно ... још малчице ...

Ma joook, do jaja nam je, sta ti je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
kladionica...  Smile

posla moja Mira na razgovor za posao u kladionici u Zemunu...
prvo sta su je pitali : imate li iskustva u radu u kladionici  Smile

ona kaze "nemam, radila sam 5 godina u kancelariji kao sekretarica" ..

"znate mi trazimo nekoga ko ima iskustvo u radu sa ljudima"  Smile

...

kao da je 5 godina radila u orbiti sa Halom i gledala Zemlju kroz staklo ...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 00:34:38 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Зе ... реци јој да следећи пут на разговор за посао у кладионици не иде у фармеркама закопчана до грла 

Осма ... овде је увек било мање више до јаја ... само је било отприлике питање са које стране им прилазимо  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
e do qrca  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Posla za fizikalisanje uvek ima, al od tog posla ne može da se živi normalno.

Proizvodnja nam je bedna, skoro pa da je nemamo. To je osnovni i jedini problem koji moramo da rešimo da bi se broj nezaposlenih smanjio.

Ma moramo da rusimo vlast i gotovo Smile

De si Roki jebo li te kerić  Smile Kako će Lamarkus da vam se pokaki po faci večeras  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

I ti ne mozes da shvatis da ja ne pricam o prezivljavanju i platama?

Nego o cemu se prica? Pa ne pricam ja o ljudima kojima treba neki tralala posao da bi imali para da nedeljno par puta izadju u grad i da plate sebi i devojci pice, takvim osobama koje su vec u neku ruku obezbedjene je potpuno nebitno kakav ce posao i koliku platu da imaju, bitno je da im kapne neka para da imaju da stave u dzep, ali od toga se ne moze ziveti i to nije nikakvo dugorocno resenje, a posebno nije resenje za sve ljude, jer nece sigurno neko moci da izdrzava sebe ili porodicu tek od plate iz kafica.. Ali kada je ljudima frka pristaju na svakakve posle jer nemaju izbora, ne znam da li vi to shvatate i da li ste ikada upoznali takve ljude i da li ste culi sta sve ljudi trpe samo da bi sacuvali taj sugavi posao za bilo kakve pare, jer je pitanje kad ce uspeti drugi da nadju...I onda se ovde prica o tome kako ljudi nece da rade, ja mislim da ni vi niste svesni sta pricate  Smile

Sto se rada tice, nikad nisam radila do sada, samo honorarno neke poslice u ''struci'' ali to me usralo opako i to je posao jednom u godinu dana za bedne pare koje dodju posle par meseci  Smile

A zasto nisam radila, pa bas zato...Zato sto sam bila srednjoskolac, pa student, zato sto nemam radno iskustvo, zato sto niko nece studenta, jer niko nije spreman da ti napravi ustup a ja sam kao student duzna da idem na predavanja, a njima to ne odgovara, ima ljudi koji ce raditi svaki dan po ceo dan..A zasto nemam iskustva, pa zato sto niko nece da te zaposli takvog  Smile I to ti je vrzino kolo.
Za biroe ovde i studentske i omladinske i kojekakve zadruge ti je tek go ku ac, ti mislis da to tako ide ovde, prijavis se i oni te zvrcnu posle 3 dana i nadju ti posao?  Smile Hoce sutra malo, i za takav posao tu treba da te usere, i to su poslovi koji se rade mesec-dva cisto da ti kane neka kinta, to je nesto privremeno.

I ko ovde uopste prica o ljudima kojima je dovoljan neki honorarni posao ili posao od mesec-dva da zarade za komp ili more, da, takvi poslici jos i mogu da se nadju, ali od njih se ne moze ziveti i ne obezbedjuju ti nista bitno u egzistencijalnom smislu i zato ne znam ni zasto se takve stvari spominju i zasto su takvi ljudi ovde bitni, jer je naslov teme : svaka desete osoba u Srbiji ZIVI sa 8.500 mesecno''..Ne, bleji, izlazi, kupuje gadgete za komp, nego zivi.

Verovatno sam i ja debil sto se trudim, jelda   Smile

Ja pricam o tome da posla ima... ne znam o cemu vi.

A jesam... svestan sam sta pricam. Onaj koji trenutno ima dovoljno za zivot - verovatno mu nece zapinjati da nadje poso. Onaj koji nema od cega da zivi - trazice poso... ili ce sedeti kuci i kukati na drzavu... i zenu.

Dalje... nisi nigde radila... samo honorarno kazes... a onda govoris nekima tipa "kako vi sebi dajete za pravo da pricate to sto pricate". Nemoj... nemoj molim te.

A normalno je da poslodavac ne zeli studenta za radnika. Tu nista nije cudno.
A znam da je biro i ostale zadruge... znam da je sve to ko kurac... znam. Ali ja kazem samo preko koga sam radio.

Covek koji radi u obliznjoj prodavnici... radi ceo dan. Ni on nema neku platu verovatno... ne zivi bajno, siguran sam... ali radi covek. O tome ja pricam.

Eto... ja samo da kazem da ne pricam o platama i kolike su one... nego o tome da posla uvek ima.

Citat
Ma joook, do jaja nam je, sta ti je!

Niko to nije rekao.

kladionica...  Smile

posla moja Mira na razgovor za posao u kladionici u Zemunu...
prvo sta su je pitali : imate li iskustva u radu u kladionici  Smile

ona kaze "nemam, radila sam 5 godina u kancelariji kao sekretarica" ..

"znate mi trazimo nekoga ko ima iskustvo u radu sa ljudima"  Smile

...

kao da je 5 godina radila u orbiti sa Halom i gledala Zemlju kroz staklo ...  Smile

Vidi, ne kazem ja da nema idiota koji ce te jebe dok mu ne dosadi... opravdavam to sto poslodavac trazi iskustvo rada na tom radnom mestu... ali imas i onih koji ne traze.

A kad sam vec kod kladionice... pa toga bar imas kolko oces.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.