Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sutra potpuna obustava rada u školama  (Pročitano 14384 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0

Mnogim džabalebarošima i lovcima u mutnom je država rešila stambeno pitanje, što ne bi i profesorima?

Што не би свима? Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2014, 14:32:40 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
40.000 profesorska. Plus staresinstvo, plus sindikat, plus provizija od knjiga i od izdavaca....plus ekskurzije, novine, odbori...putni trosak, topli obrok, uzina sa decom u skolama(uciteljice redovno jedu uzinu na racun skole)....

Moze tu lepa parica da se zaradi mesecno, privatni casovi, dodatni casovi po privatnim skolama (na crno naravno)...

Nemoj pogresno da me shvatis, ne mislim ja da su oni neradnici samo da su bez obraza.
U ovakvom stanju u drzavi, sa ovim minimalnim platama, sa ovoliko nezaposlenih -mislim da treba da ih je sramota.

Država uvede kontrolu i napravi spisak svih tih džabalebaroša i muljatora koje treba otpustiti ili dovesti u red. Jer nije fer prema nekome ko se trudi, da on i drugi koji lade jaja, imaju isti tretman. Al aj što nije fer, nego je i pogubno po društvo i državu. Jer onda bude sve manje kvalitetnih profesora, i zbog toga se i prosveta sroza. A to je ogroman problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Uspeo sam da nađem tekst iz februara ove godine u kome se kaže, citiram:

Citat
Solidarni porez, s druge strane, ne važi za zaposlene u Telekomu Srbija. Zakon, naime, predviđa izuzetak za državne firme koje od 2010. godine nisu dobijale državnu pomoć, u poslednjih pet godina nisu imala gubitak i imaju konkurenciju van javnog sektora.

link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
ovo sad nije solidarni porez. najavljuju SVIMA.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Citat
40.000 profesorska. Plus staresinstvo, plus sindikat, plus provizija od knjiga i od izdavaca....plus ekskurzije, novine, odbori...putni trosak, topli obrok, uzina sa decom u skolama(uciteljice redovno jedu uzinu na racun skole)....

Moze tu lepa parica da se zaradi mesecno, privatni casovi, dodatni casovi po privatnim skolama (na crno naravno)...

Nemoj pogresno da me shvatis, ne mislim ja da su oni neradnici samo da su bez obraza.
U ovakvom stanju u drzavi, sa ovim minimalnim platama, sa ovoliko nezaposlenih -mislim da treba da ih je sramota.

Država uvede kontrolu i napravi spisak svih tih džabalebaroša i muljatora koje treba otpustiti ili dovesti u red. Jer nije fer prema nekome ko se trudi, da on i drugi koji lade jaja, imaju isti tretman. Al aj što nije fer, nego je i pogubno po društvo i državu. Jer onda bude sve manje kvalitetnih profesora, i zbog toga se i prosveta sroza. A to je ogroman problem.

Problem je sto su najgori, i najveci dzabalebarosi partijski postavljeni.
Inace, u skolstvu se spremacicama svako bolovanje racuna 100%. Tako da njima radila ne radila- isto.
Imam bar 5 primera, sto su mi pricale drugarice.
A imam i primer uciteljice koja je bila na zameni u 3. razredu....kako su partijski hteli da je smaknu....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa to, s jedne strane priča o departizaciji i borbi protiv korupcije, a s druge nećemo da otpuštamo štetočine jer su nam te štetočine rodbina i sponzori...

I onda posle zašto nikako da nam krene, u čemu to toliko grešimo...   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
ovo sad nije solidarni porez. najavljuju SVIMA.

I onda su najavljivali svima...

Da se vratim na početak, na suštinu... ova Vlada je obećavala da će rešiti ogroman višak zaposlenih u javnog sektoru (znamo kako se to rešava, otpuštanjem viška radnika), da će departizovati javna preduzeća i da će doneti Zakon o platnim razredima po kome će sve čistačice o javnim firmama imati istu ili sličnu platu platu, a ne da čistačica u EPS-u ima istu platu kao inženjer u vodovodu...

Šta su uradili? Sve suprotno... umesto otpuštanja, zaposlili su još svojih partijskih i rodbinskih kadrova, time produbili problem viška radnika, Zakon o platnim razredima im ne pada na pamet da donose, smanjuju plate lekarima, profesorima, ložačima, đubretarima, a istovremeno sebi i strankama povećavaju... o departizaciji ni spomena više...

... i šta sad, profesori imaju samo dva zahteva: da im se ne dira i ta beda od 40 000 i da se donese taj Zakon o platnim razredima koji su obećali... ništa više... i odmah su licemeni ološi, a ovi što sebi dižu primanja su u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Само што ту беду од 40.000 финансира приватни сектор у коме је просек 30-35.000... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Ne znam koja je suština tog odgovora? Ako su privatnici od svojih radnika napravili robove i najjeftiniju radnu snagu u Evropi, daj onda sve zaposlene u Srbiji da izjednačimo sa njima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Не најбоље је да ти робови плаћају ове више него што и они зараде... Smile

Још ови штрајкују и кукају да им је лоше а имају већу плату од пола Србије плус сва она права о којима они могу само да сањају...

И није их срамота...ти робови могу и да цркну али 10% плате одма трагедија, хорор, апокалипса...

Мрш... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.