Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sutra potpuna obustava rada u školama  (Pročitano 14437 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Ova tema da treba da promeni ime u "Reforma školstva", a o štrajku da se diskutuje na nekoj novoj ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
@Сандра
Знам одлично о чему причаш, ја сам више живаца изгубио у основној, него на факсу, зато су ми генерално смешне ове приче о великом труду и племенитом занимању  Smile Имао добру наставницу биолоије, и једног доброг математичара који је радио као замена. Скоро све остало, овако како ти кажеш.
Citat
Uz rizik da zvučim kao kristal   ,sistem je kriv,nema konkurencije,nema provere kvaliteta tvog rada,niti provere kako klinci to usvajaju,ja sam svojevremeno imao profesore geografije,biologije,matematike i istorije koji su majstori svog posla,dao bi im platu hiljadu eura za ono što oni rade,a imao sam profesore fizike,srpskog,engleskog koji bi po svim parametrima trebali da budu otpušteni,ja bi im lično oduzeo izvanje profesora...to ti je kao da te vojnoj strategiji uči Georgij Žukov i Ljubiša Diković jebi ga generali i jedan i drugi,to je valjda isto,how yes no...
Управо тако, лепо си то рекао. Ја ту малу матуру стално помињем јер је она дошла као нека спонтатна провера знања и рада по тим основним школама.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2014, 13:42:14 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Ova tema da treba da promeni ime u "Reforma školstva", a o štrajku da se diskutuje na nekoj novoj ...  Smile

Imas li neki komentar na moje postove?

@Сандра
Знам одлично о чему причаш, ја сам више живаца изгубио у основној, него на факсу, зато су ми генерално смешне ове приче о великом труду и племенитом занимању  Smile Имао добру наставницу биолоије, и једног доброг математичара који је радио као замена. Скоро све остало, овако како ти кажеш.
Citat
Uz rizik da zvučim kao kristal   ,sistem je kriv,nema konkurencije,nema provere kvaliteta tvog rada,niti provere kako klinci to usvajaju,ja sam svojevremeno imao profesore geografije,biologije,matematike i istorije koji su majstori svog posla,dao bi im platu hiljadu eura za ono što oni rade,a imao sam profesore fizike,srpskog,engleskog koji bi po svim parametrima trebali da budu otpušteni,ja bi im lično oduzeo izvanje profesora...to ti je kao da te vojnoj strategiji uči Georgij Žukov i Ljubiša Diković jebi ga generali i jedan i drugi,to je valjda isto,how yes no...
Управо тако, лепо си то рекао. Ја ту малу матуру стално помињем јер је она дошла као нека спонтатна провера знања и рада по тим основним школама.

Mi smo uboli odlicnu nastavnicu matematike. Vrlo konkretna i postena zena. Srecna sam zbog toga.

Ja pamtim moju nastavnicu istorije, i profesoricu srpskog. Ostali su kreteni.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Skoro sve što sam imao rekao sam, tema nosi ime "obustava rada u školama", a polemiše se o sistemu školstva...

To je isto kao kad bi štrajkovali, recimo, vozači u GSP-u zato što su im smanjili platu, a mi zatrpamo temu o kvalitetu motora naših autobusa...  ili recimo, satanizujem sve advokate što štrajkuju, jer jedan nije uspeo da reši slučaj međe u selu u moju korist...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
У праву си ти...то како предају наставници уопште нема везе да ли они заслужују да им плате буду смањене... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
iz osnovne i ja pamtim srpskinju jer sam drkao na nju. skoro sam je video i bas bih je rado uzeo na onom njenom stolu.
fizicar je bio odlican. i dalje imam neke informacije u glavi tipa da kroz pola metra olova ne prolazi radijacija i tako neke stvari. na faxu sam polozio pismeni iz fizike jer sam uradio zadatak slican onima koje smo kod njega radili. umro 2008 naprasno. ja doso na glasanje toma-bota kad ono na skoli umrlica. e reko do kurca...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Skoro sve što sam imao rekao sam, tema nosi ime "obustava rada u školama", a polemiše se o sistemu školstva...

To je isto kao kad bi štrajkovali, recimo, vozači u GSP-u zato što su im smanjili platu, a mi zatrpamo temu o kvalitetu motora naših autobusa...  ili recimo, satanizujem sve advokate što štrajkuju, jer jedan nije uspeo da reši slučaj međe u selu u moju korist...

Vazi. A sad jos jedno pitanje : da li prosvetari imaju potpuno (moralno ne ligitimno) pravo na strajk?
Drugim recima, mada si shvatio, da li prosvetare treba da bude sramota sto zele (opet) strajk?

Reci mi...ti si profesor zar ne?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
To je isto kao kad bi štrajkovali, recimo, vozači u GSP-u zato što su im smanjili platu, a mi zatrpamo temu o kvalitetu motora naših autobusa...
Не, то би било као кад би шофер дао путнику да вози, а он сео назад да чита новине  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Свако има право на штрајк кад у времену"штедње" државно предузеће по имену ПТТ-Србија и њени запослени примају по 30.000 дин. бонуса због "успешног пословања" кад су дигли провизије од 12 дин .пре пар месеци на сваки уплаћени рачун на шалтеру.
Smile

То само код нас има-одеш у пошту са рачунима у износу од 1000 дин,а даш на шалтеру 1200.
Изем ти то "успешно пословање".
« Poslednja izmena: 25. Okt 2014, 14:26:21 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
pa...ne moze svako da podigne cenu usluga tako. samo prljavi, pogani monopolista... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.