Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:11:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sutkaaaaaaaaaa...  (Pročitano 19637 puta)
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
More Alchohol Served Here Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
toliko si navalio, da si cak i mene nagovorio da bih rado voleo da isutiram "tu tvoju glavicu"

Smile Smile Smile Smile

Pre mislim da bi posle toga izgledao ovako  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
E aj pravite razliku izmedju metalaca i pankera, razlika je ogromna. Mislim na gondora, sve nas je nazvao metalcima (strasno) i jos preti. Nemam nista protiv metalaca al nevolim da me neko tako naziva.

IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Problem je u tome sto mi ne poznajemo vasu muziku,kao ni vi nasu (cast izuzetcima)...
Kada kod nas kazemo metalci,zna sde na kog mislimo,kada vi kaszete raperi zna se na kog mislite...
E sad vi i mi imamo razlicite nacine praznjenja energije...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
toliko si navalio, da si cak i mene nagovorio da bih rado voleo da isutiram "tu tvoju glavicu"

Smile Smile Smile Smile

Pre mislim da bi posle toga izgledao ovako Smile Smile Smile
kada cujem pesmu "Angel of Death" dodje mi da isprobam eksperimente iz pesme na nevernicima  Smile pazite se,slusam je svaki dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
pa ovo vise nema apsolutno nikakvog smisla ljudi!
znaci jedno 300000000000 puta sam napisao:sutka je nacin kanalisanja energije.oslobadjanje adrenalina na svirci dobrog benda.uglavnom ljudi nisu primorani da ucestvuju u njoj,i uvek mogu da je napuste.kome se ne svidja,ponavljam po pizdilioniti put ne mora da je gleda,ne mora da ucestvuje,ne mora ni da bude u blizini!
to se odnosi i na vas hip hopere,repere ili kako god sebe da nazivate,sto se tice ove teme.nemate ni blagog pojma o cemu se tu radi,ne mozete to da skapirate,ne volite metal/punk/hc ili bilo koji vid extremne muzike,super.ja npr obozavam cypress hill,volim public enemy,slusao sam sav domaci hip hop od starog grua do novih wannabe repera.ima svoj smek,ali mnogo vise preferiram metal i hc.da li sam ja igde upao na vasu hip hop temu i srao o tome kako je nosenje sirokih farmerica i kacketa retardirano?da li je vama uopste moguce objasniti da je sutka jebeni ventil,i da sluzi za praznjenje,i da nas sve ovde boli ona stvar da li je vi wannabe gangsteri<cast izuzecima,sto kaze stefan>volite,mrzite ili ne znam ni ja sta.gondore prestani da kenjas,ne napadaj ljude jer se ponasas kao deriste iz treceg osnovne,ako imas argumente protiv sutke izbaci ih,ako nemas uradi nam svima uslugu i lepo se izgubi,jer svakim novim postom pokazujes da extremno malo znas o nasoj vrsti muzike,o nasem nacinu zivota,a usput i ocrnjujes svoj ukus,svoju muziku i nazalost ispadas jaaaaako retardiran.pretpostavljam da ces sada mene da uzmes za zub ono na foru da me bijes ili whatever,ali to je toliko prizemno da je cak i smesno.ako pozelis da saznas bilo sta o sutkama,pogledaj youtube,podji na neki koncert.niko te nece ni pogledati popreko zato sto nas sve boli guzica za tebe.idi u "hood" objasni svojim "homies-ima" sta si video,i posle svi lepo pljujte po nama i bacajte freestylove kako smo mi svi odreda satanisti,narkomani i kreteni,ali majke ti oladi sa ovog topica jer,brate,zvucis retardirano.od zadnjih hmmm SVIH postova nisi pomenu sutku ni jednom.zamisljas to kao neku brutalnu tucu u kojoj bi ti zaveo red,a blage veze nemas sta se tu desava.nauci pa onda kaki!
@stefan7000:da li je fuckin' moguce da si konacno uspeo da prebrodis razlike i pocnes da razmisljas kao ljudsko bice koje nije ograniceno samo na jedan pravac i samo na jednu muzicku ideologiju?ne poznajete nasu muziku<neki gore pomenuti slepci>kao sto ni neki od nas ne poznaju vasu,ali cemu pljuvanje po nepoznatom?ako te zanima pogledaj na youtube-u par dobrih i losih sutki.pogledaj moje ranije postove i vidi o cemu se tu zapravo radi.ako te ne zanima,nemoj pljuvati,reci da te ne zanima i dovidjenja.i objasni tvom oratku da se ponasa kao idiot,molim te.btw hvala Bogu da si konacno i ti spustio loptu i poceo da civilizovano pricas sa ljudima koji nemaju isto shvatanje kao ti!drago mi je zbog toga.stvarno ljudi okranite se malo ka topicu,mada je to uz gabora nemoguce
izvinjavam se gondora
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
"Metalci" imaju debele ribe, a oni su mrsavi. Dok "reperi" imaju mrsave ribe, a oni su debeli Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy Nexus
ljudi moji... o chemu vi prichate... "metalci" , "reperi" .. ok je pripadati nekoj odredjenoj grupi ljudi ali alo bre zvuchite kao da imate 13 godina... uostalom malo ste skrenuli sa teme, prichajucji o svemu tome.. samo 1 stvar da vam kazhem povodom "velike podele" na grupe ljudi : to je sranje
ja sam primer : ja slusham grunge... obozhavam grunge.. i sad bi ja trebao da budem grandzher ?? e pa ima tu 1 problem... verovali ili ne, pljuvali me ili ne, ja volim npr hair metal iz 80-ih.. a to je vrsta muzike koju svi "grandzheri" mrze... i shta sam ja sada ?? ja sam lik koji slusha do jaja muziku [barem za mene] i koga boli kojoj grupi pripada..

o5 krshim pravila i offtopicujem ali izvin'te morao sam ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ono je trebala da bude shala. Smile Samo da decim stavim do znanja koliko to sve nema smisla Smile Lepo je biti na nekoj strani i slusati ono sto volis. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
"Metalci" imaju debele ribe, a oni su mrsavi. Dok "reperi" imaju mrsave ribe, a oni su debeli Smile Smile Smile
Smile Smile Smile . . . Da znas da ima tu nesto  Smile

ljudi moji... o chemu vi prichate... "metalci" , "reperi" .. ok je pripadati nekoj odredjenoj grupi ljudi ali alo bre zvuchite kao da imate 13 godina... uostalom malo ste skrenuli sa teme, prichajucji o svemu tome.. samo 1 stvar da vam kazhem povodom "velike podele" na grupe ljudi : to je sranje
ja sam primer : ja slusham grunge... obozhavam grunge.. i sad bi ja trebao da budem grandzher ?? e pa ima tu 1 problem... verovali ili ne, pljuvali me ili ne, ja volim npr hair metal iz 80-ih.. a to je vrsta muzike koju svi "grandzheri" mrze... i shta sam ja sada ?? ja sam lik koji slusha do jaja muziku [barem za mene] i koga boli kojoj grupi pripada..

o5 krshim pravila i offtopicujem ali izvin'te morao sam ...
bravo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:11:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.