Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 22:04:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sutkaaaaaaaaaa...  (Pročitano 19454 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
nije kostunica za sutku on bi ih smorio sve  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
"A ko je razbio tanjir?......"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
gondore,uradi uslugu sebi,svojim roditeljima i prijateljima i ubij se!ulepsaces zivot citavom svetu!ovaj "mali" bar ima muda da udje u sutke,ovaj "mali" bar zna o cemu prica za razliku od tebe,natripovani wannabe gangsteru.nauci nesto o sutkama i onda se javi.e da i ovaj "mali" je ucestvovao u vise tuca nego sto si ti pojeo pasulja,tako da o'ladi!
ponasas se kao poslednje deriste,pretis ljudima na forumima sa nekom kvazi pricom,a glavu dajem da si za rec sutka cuo tek prvi put ovde!preskocime tih klinackih pretnji,i probaj da pratis temu.pokusaj da das neki pametan komentar<ako je to uopste moguce cuti>i pokusaj da skapiras sta je sutka,ako ti ne ide,iskuliraj.
ne razumem zasto se uvek pojavi neki klinac koji misli da je uhvatio Boga za bradu,i izbacuje svoje pametovanje,a u stvari ni sam ne zna o cemu prica...
nemam ni najblazu nameru da ponavljam sta je sutka ogranicenim likovima koji nikad nisu izasli iz naselja,a misle da su videli svet gledajuci crnacke spotove.btw,ne znam ko je na ovom topicu konstantno pVotiv svega i ko bi samo da pVebija naVod..i onda mene lik poredi sa seseljem Smile Smile ](*,)get a life,and try to use it!
a sad da ne idem vise u off,ignorisem napaljenu decicu,pa cu da se vratim na temu Smile
mislim da je jedna od najjacih sutki u kojima sam bio bila sutka benda Avanti<pola sunshine-a,i sviraju stare stvari,nemam pojma da li jos uvek postoje>na exitu 2005. nije bilo normalno kako se masa popalila...ljudi ono je bilo tako napucano,da je to strasno,ali mi jedna stvar nikad nije bila jasna:kako je uopste doslo do sutki na Ortodox Celts-ima?!?!?!
znaci ljudi razvezu ubrzani irski folk,a masa se tako izlomata da je to nenormalno!par puta sam bio tamo,ali posle poslednjeg puta rekao sam da se tamo vise ne vracam bez martinki!toliko budes izgazen,da te vise bole stopala nego potkolenice :mrgreen:nikad mi nije bilo jasno kako je doslo do toga da se ljudi krljaju na Celts-ima?
btw zamislite sutku:Velja Ilic,Seselj,Kostunica,Toma Nikolic,Ceda i Tadic!mislim da bi Voja dobio takve batine da jadan ne bi znao sta ga je snaslo :mrgreen:a Velja bi trcao okolo i tukao ljude glavom!to bi izgledalo skoro pa kao skupstina! Smile
U covece u tu sutku bi i ja uso...
Kako bih razbio mutavog!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
e a pazi sad ovo:
ekipa "ruzicastih" - Ceca,Jeca,Naca,Maca i ove nase pevaljke
ekipa grandovaca - Sasa i Dejan Matic<the blind brothers>,Colic,Georgiev,Trifunovic
ekipa old school rock - Corba,Bijelo Dugme,Bajaga,Kraljevski Apartman
ekipa new school metalaca - Eyesburn,X-Centar,Van Gogh,E-Play
i ekipa oi/hc/punks - Ritam Nereda,Hitman,25 a life,Partibrejkers
i onda pustis mesavinu SVEGA!zamisli to krljanje,jos ako ubacis ove gore pomenute politicare,dobijes matrix!zamisli cecu kako krlja sisama,matici skacu i sudaraju se sa svima,corba kolje antisrbe,van gogh-ovci placu o ljubavi,a ovi iz ritma nereda se osecaju kao kod kuce,dok velja laze o autoputevima i bije kamermane,a voja prica o miru!
zamisli tog krljanja,i onda pustis nas "obicne smrtnike" medju njih,sve u martinkama!lebe mekani,kako bi nastao raj u Srbiji,pa dok trepnes!propalo i sto valja i sto ne valja<uglavnom ovo drugo>i onda sve pocinjes ispocetka!trebalo bi napraviti tako nesto ispred skupstine,onako lepo,da svi mogu da uzivaju!aj potpisujemo peticiju! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Citat
Sasa i Dejan Matic<the blind brothers>

jeeebote koji si ti bolesnik....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
zamislite samo to krljanje!pa prosto nije normalno koliko bi tu bilo perfektnog krljanja!
i onda kad se sve to rascisti,kad prodje "svirka" onda parlament raspise nov ustav,i zemlja se sredi!ma cisto savrsenstvo!
@Gondor Knight:kao sto rekoh ranije,posto si mi dokazao na kom si intelektualnom nivou,apsolutno cu da te ignorisem na temama o kojima nemas ni najblazeg pojma kao sto je ova!sad slobodno idi i otimaj deci slatkise,da budes opasan,mene vise ne zanima ni jedan jedin post koji ti izbacis jer si dokazao da se ne razumes u sutku,u bilo sta drugo osim svoje muzike,tako da sad mozes da se svadjas sa nekim drugim,ja nemam nameru da se natezem sa adolscentom koji misli da je popio svu pamet sveta.
ljudi,a kad se zavrsi ova nasa nacionalna sutka,onda organizujemo sutku balkanskih politicara!i snimimo i izbacimo DVD.nazovemo ga balkan brutal metal!soundtrack bude neka playlista koju sami napravimo!mislim da bi smirili sva sranja,i jos se uz to i obogatili! Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Kao sto sam ti rekao mladi maloumnice, ja sam natprosecno inteligentan, dok ti pokazujes da si negde na nivou dzordza busa...Ali ismevanje slepih ljudi... Jebote cak ni od maloumnika kao sto si ti nisam ocekivao tako nesto... Sto se tice vase "sutke", znas koliko me zabole ku*ac za to... Prerasces i ti to polako, mada izgleda da se posle napunjene 5. godine tvoj omaleni  mozgic zaustavio na pola kapaciteta... Jebiga nisi ti kriv sto si degen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Ne pijes, ne pusis, ne drogiras se, palis se na Lord of the Rings, slusas hip hop i tripujes sa da si gangsta! Jedino mi ti ovde licis na klinju!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kao sto sam ti rekao mladi maloumnice, ja sam natprosecno inteligentan, dok ti pokazujes da si negde na nivou dzordza busa...Ali ismevanje slepih ljudi... Jebote cak ni od maloumnika kao sto si ti nisam ocekivao tako nesto... Sto se tice vase "sutke", znas koliko me zabole ku*ac za to... Prerasces i ti to polako, mada izgleda da se posle napunjene 5. godine tvoj omaleni  mozgic zaustavio na pola kapaciteta... Jebiga nisi ti kriv sto si degen  Smile
Irony FTW. Lepo je kad neko samog sebe zezne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ma ne serite vise... Ajmo svi Wall Of Death ko ima muda!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 22:04:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.