Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:12:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šutanovac: Srbija u NATO,što da ne  (Pročitano 48340 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne pričaj gluposti HKJ, kakav bre drugi kadar.

Svi rukovodeći ljudi u vojsci i svi u rangu majora pa naviše su učesnici rata 99te. U penziju su otišle matore drtine i metuzalimi kao i oni kojima je visila iz dupeta zastavica Slobodana Miloševića, a takvih je bilo ruku na srce malo.

Sistemi koji su bili zastareli devedesetih su matori i sada, i suština problema je nedostatak para. I naravno da onda kada nemaš plate ni za učitelje ni za policajce, neće niko da daje lovu na vojsku.

Ovaj mali Čeda iz armyinforuma se nalupetao u mnogim elementima svoje "analize", ali ono u čemu je u pravu je da ovde i dalje vlada JNA duh, pogotovo kada rade vežbe.. Sve je unapred predviđeno i poznato, statično, više kao neka vrsta pokretne izložbe vojne tehnike nego simulacije u kojoj rezultat vežbe zavisi od procena i odluka koje na licu mesta donosi komandi kadar na svim nivoima..ruku na srce to je problem svih državnih institucija. Navikli smo na komunizam i druga Tita i to ti je.

Ko ce drugi da se upeca nego @Danilo...  Smile

Sta pricas bre?

Pa,za vreme svih sranja 90ih,zlocine su cinili svi iz SFRJ,i jos i Siptari.A ko je najbrojniji u Hagu? Nasi,naravno.  Smile

Nije da mi je zao sto su odveli Seselja,Slobu i ostale.Ali nije ni da cu da podrzavam neki kvazi sud,sud selektivne pravde,koji ce meni i mojoj zemlji da odredjuje sta cemo i kako da radimo.  Smile a druge,mnogo gore krvnike,postavlja za premijere,predsednike,amsadaore...  Smile

Sta koj kurac imaju onoliki nasi generali da traze u Hagu?
Sta-pocinili zlocin? PA STA? A ko ovde od naroda pa nije pocinio zlocine tokom ratova?  Smile

Ti si bre klasican primer wanna-be-amer ludaka.Samo su Srbi krivi,samo su Srbi ubijali,NATO nam je pomogao,i kad udjemo u njega,sve ce biti divno.Isti @Zlgavkar.On izlapeo,ti odlepio.

I sta pricas bre o opremi? sta je bre bilo zastarelo? Kub i Neve za koje bi mnogi tad zeleli da imaju? M-84ka koja je tad bila stara svega 15 godina,i pokazala se sasvim solidno u Zalivskom ratu? Mi-24ke? M-80? Mig-29ke ? Ili Mig-21? Orlovi,koji mozda nisu bili bas nesto,ali barem nisu stajali u hangarima zato sto pizde nemaju para ni za gume,a salju Suneta da se igra po Enterprajzu?
Jel na tu "zastarelu" tehniku mislis?

TI meni oces da kazes da je trenutno stanje vojske bolje nego 99te?  Smile Dal si ti normalan?  Smile

Prijatelju, nemoj me zasmejavati.

Po kom to parametru i argumentu tvrdiš da je stanje u vojsci 99te bilo bolje nego sada leba ti??

Znam pilote našeg RV koji bukvalno nisu leteli mesecima pre početka rata i onda su ih naterali da sednu u kabine i imitiraju glinene golubove u neispravnim avionima..Da li znaš šta to znači? U civilstvu bi takvi ljudi izgubili licencu za letenje na cesni a kamoli da lete na mlaznom aeroplanu..

99te ne da nije bilo para za gume, nego nije bilo ni za pilotske rukavice niti za šrafove na kamionima koji se vozaju po vojnim aerodromima. Procenat ispravnosti tehnike katastrofa. I to je tebi bilo dobro???

Kub i Neva..matoro, zastarelo, ne znam šta specijalno vidiš u tome. Ko je bre to želeo da ima? Imali ih i Mađari i Bugari i Egipćani pa i ovaj nesretni Gadafi pre nas. Isto važi i za Mi-24. Imamo samo dva komada...i to kupljena za policiju..

Milošević nije uložio ni pišljivu paru u vojsku, sve je trošio na one njegove pretorijance iz JSO.

« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:51:35 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ma,rekoh-u pravu si ti,izvini.

Onaj F-117 je sam pao,Kub je los,Neva takodje. Pa,mislim,Sovjetski sistemi... Sta su oni znali o raketama i PVOu...

Kazem ja-onaj "nevidljivi" je sam pao,BPLovi su pali zbog... udara jata ptica!  Smile ,Apaci i F-16 u stvari nikada nisu ni oboreni,to su lazi.I tako... Smiley

Sad je sve super i kako treba da bude.Vojska nikad nije bila u boljem stanju.

P.S.-i ozbiljno mislim da treba raspisati optuznice i za cistacicama,vozacima,i svima redom koji su radili u Generalstabu.Ko zna sta su sve oni organizovali i radili...  Smile  Smile

I obavezno da se nadje Mladic,i da mu se sudi za bombardovanje Libijskih gradjana nasim avionima.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:59:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma,rekoh-u pravu si ti,izvini.

Onaj F-117 je sam pao,Kub je los,Neva takodje. Pa,mislim,Sovjetski sistemi... Sta su oni znali o raketama i PVOu...

Kazem ja-onaj "nevidljivi" je sam pao,BPLovi su pali zbog... udara jata ptica!  Smile ,Apaci i F-16 u stvari nikada nisu ni oboreni,to su lazi.I tako... Smiley

Sad je sve super i kako treba da bude.Vojska nikad nije bila u boljem stanju.

P.S.-i ozbiljno mislim da treba raspisati optuznice i za cistacicama,vozacima,i svima redom koji su radili u Generalstabu.Ko zna sta su sve oni organizovali i radili...  Smile  Smile

I obavezno da se nadje Mladic,i da mu se sudi za bombardovanje Libijskih gradjana nasim avionima.

Ala su ti argumenti, svaka ti čast.

Ne kažem da je sada super, ali je svakako bolje od onog vremena kada nisu imala para ni šrafove da kupuju.

Što se tiče ona dva oborena aviona, svaka čast Daniju i njegovima. Ali moraš da priznaš da je to skroman skor. Tokom celog rata oboriti samo dva komada kao Iračani 2003...to baš i nije neki uspeh. Ali bogu hvala vojsci je bilo bitnije da sačuva živote ljudi..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

Ne kažem da je sada super, ali je svakako bolje od onog vremena kada nisu imala para ni šrafove da kupuju.

Što se tiče ona dva oborena aviona, svaka čast Daniju i njegovima. Ali moraš da priznaš da je to skroman skor. Tokom celog rata oboriti samo dva komada kao Iračani 2003...to baš i nije neki uspeh. Ali bogu hvala vojsci je bilo bitnije da sačuva živote ljudi..

Sto,sta fali?  Smile Pa,ja samo kazem sto i ti-Vojska je super sad,Sovjetska oruzja su sranje,NATO su najbolja,Generalstab je sa pravom desetkovan,i Mladica treba goniti,izmedju ostalog,i za bombardovanje Libijskih civila. Smiley
A jos kad njega izrucimo,i jos kad udjemo u EU i NATO... ih,onda cemo tek da zivimo do jaja! Smiley

I,da,to sto kazes za oborenu kantu-ma,slazem se,sasvim.

Sta,oboriti neki tamo avion,smatran cudom tehnike(inace nastao zahvaljujuci Ruskim radovima i mozgovima,mamicu im njihovu,koga su pitali za dozvolu za tako nesto!  Smile  ),oboriti ga srednje-dometnim PVO sistemom eksportne verzije... ma,mislim,smesno...

I ostetiti jos bar tri komada,i jos jedan B-2,koji je jos deset puta skuplji... ma,ajde,bre,nije to nista...

A one price o zavaravanju "najsposobnijeg vojnog saveza sveta" i njegove "najmodernije i najbolje" tehnike mikrotalasnim rernama,aluminijumskom folijom,drvenim maketama... to su isto izmisljotine.

I to i ono da su u otku kasnijih faza rata presli na przenje i trovanje civila jer vise nisu znali sta ce.
Lazu,bre,to je sve Sloba izmislio.Nijedan civil nikad nije poginuo,niti je bacena ijedna bomba sa otrovnim materijama.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 01:22:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Sto,sta fali?  Smile Pa,ja samo kazem sto i ti-Vojska je super sad,Sovjetska oruzja su sranje,NATO su najbolja,Generalstab je sa pravom desetkovan,i Mladica treba goniti,izmedju ostalog,i za bombardovanje Libijskih civila. Smiley
A jos kad njega izrucimo,i jos kad udjemo u EU i NATO... ih,onda cemo tek da zivimo do jaja! Smiley

I,da,to sto kazes za oborenu kantu-ma,slazem se,sasvim.

Sta,oboriti neki tamo avion,smatran cudom tehnike(inace nastao zahvaljujuci Ruskim radovima i mozgovima,mamicu im njihovu,koga su pitali za dozvolu za tako nesto!  Smile  ),oboriti ga srednje-dometnim PVO sistemom eksportne verzije... ma,mislim,smesno...

I ostetiti jos bar tri komada,i jos jedan B-2,koji je jos deset puta skuplji... ma,ajde,bre,nije to nista...

A one price o zavaravanju "najsposobnijeg vojnog saveza sveta" i njegove "najmodernije i najbolje" tehnike mikrotalasnim rernama,aluminijumskom folijom,drvenim maketama... to su isto izmisljotine.

I to i ono da su u otku kasnijih faza rata presli na przenje i trovanje civila jer vise nisu znali sta ce.
Lazu,bre,to je sve Sloba izmislio.Nijedan civil nikad nije poginuo,niti je bacena ijedna bomba sa otrovnim materijama.

U jbte ala si ti daleko otišao u razmišljanjima i brkaš babe i žabe.

Uspeh u maskiranju, obaranju dva aviona i ometanju radara sa mikrotalasnim pećnicama ti predstavljaš kao neki dokaz da je 99te vojska bila bolja nego sada? Nemoj me bre zasmejavati.

Daću ti vrlo konkretan primer propadanja vojske. 50 godina je ulagano u R&D (istraživanje i razvoj), školovani su stručnjaci. Najbolji su završavali u VTI. Skoro ceo VTI otišao je tih "slavnih" devedesetih nepovratno u Ameriku za vreme "oslobodilačkih slobinističkih ratova". To su ti što su smislili upotrebu mikrotalasnih za ometanje radara pre nego što su spakovali kofere i uzeli avio karte Budimpešta Toronto u jednom pravcu

Evo ih sada u Kanadi, najviše njih radi u ATI-ju i drugim računarskim firmama..slika i prilika propasti onog intelektualno najboljeg što je vojska stvarala i školovala 50 godina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

Uspeh u maskiranju, obaranju dva aviona i ometanju radara sa mikrotalasnim pećnicama ti predstavljaš kao neki dokaz da je 99te vojska bila bolja nego sada? Nemoj me bre zasmejavati.

Daću ti vrlo konkretan primer propadanja vojske. 50 godina je ulagano u R&D (istraživanje i razvoj), školovani su stručnjaci. Najbolji su završavali u VTI. Skoro ceo VTI otišao je tih "slavnih" devedesetih nepovratno u Ameriku za vreme "oslobodilačkih slobinističkih ratova". To su ti što su smislili upotrebu mikrotalasnih za ometanje radara pre nego što su spakovali kofere i uzeli avio karte Budimpešta Toronto u jednom pravcu

Evo ih sada u Kanadi, najviše njih radi u ATI-ju i drugim računarskim firmama..slika i prilika propasti onog intelektualno najboljeg što je vojska stvarala i školovala 50 godina

Ja u razmisljanjima,ti u izvrtanjima i Izmisljanjima... Smiley

Ti si prvi poceo da serendas o tome kako vojska 99te nista nije uspela,pa reko da ti kazem kolko si u pravu,naveo sam ti kako je grupa divljaka obicnim alatima i domisljatoscu sjebala pompezni NATO savez. Smiley

Btw,svidja mi se ta forica "R&D". Smiley Upotreba stranih skracenica koje ovde niko ne koristi,samo da bi se ispalo cool. Onako,bas smekerski...  Smiley

A tek ova prica sa kadra sa VTIja koji je pobegao u Ameriku i zaposlio se u ATIju...  Smile

Aj jos da cujemo "I ziveli su (americki san) srecno do kraja zivota".  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 02:19:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Evo ih sada u Kanadi, najviše njih radi u ATI-ju i drugim računarskim firmama..slika i prilika propasti onog intelektualno najboljeg što je vojska stvarala i školovala 50 godina

Ja u razmisljanjima,ti u izvrtanjima i Izmisljanjima... Smiley

Ti si prvi poceo da serendas o tome kako vojska 99te nista nije uspela,pa reko da ti kazem kolko si u pravu,naveo sam ti kako je grupa divljaka obicnim alatima i domisljatoscu sjebala pompezni NATO savez. Smiley

Btw,svidja mi se ta forica "R&D". Smiley Onako,bas smekerski... americki.skracenica za skracenicu za skracenicu. Smiley

A tek ova prica sa kadra sa VTIja koji je pobegao u Ameriku i zaposlio se u ATIju...  Smile

Aj jos da cujemo "I ziveli su (americki san) srecno do kraja zivota".  Smile

Ja ne serendam kako vojska nije ništa uspela, ne izvrći moje reči.

Pričao si kako je vojska tada bila "bolja" a nemaš brale ni a od argumenta za to. Isti ljudi bili i tada i sada vojsci, samo sada ima više para u budžetu nego tada i racionalnije se koristi. I sad ti ubedi sebe i druge kako je tada "bilo bolje".

Što se tiče VTI, to nije nikakva pričica već činjenica..šta da radim što si neobavešten. Imaš u ATI-ju čitav fudbalski klub ljudi koji su došli iz VTI, Teleoptika, Pupina itd. Za vreme Miloševića je upropašten R&D vojske. A to je bilo ono najvrednije i najpametnije što smo imali..

« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 02:26:15 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Pa,sta da ti dajem argumente,kad tebi covek sta god da da,ti ces uvek terati svoje.  Smile

ti kad zacrtas nesto u svojoj glavi,ti ces da teras to do kraja zivota. Smiley

Citat
i racionalnije se koristi

Naravno.Igranje na nosacu aviona koji nas je bombardovao je od sustinske vaznosti i znacaja za celu zemlju i vojsku.

Citat
Što se tiče VTI, to nije nikakva pričica već činjenica..šta da radim što si neobavešten. Imaš u ATI-ju čitav fudbalski klub ljudi koji su došli iz VTI, Teleoptika, Pupina itd. Za vreme Miloševića je upropašten R&D vojske. A to je bilo ono najvrednije i najpametnije što smo imali..
Klasicna igra zaokruzivanja.

Njih 20 ode odavde,pa to preraste u "njih 20 otislo bas u Ameriku,da zivi americki san",pa to preraste u "Njih 50 otislo",pa "Njih 100",pa na kraju "Ceo VTI ode u Ameriku,i svi se zaposlise u ATIju i zive americki san".

Aj,bre,mani me toga.  Smile Upoznao sam i ja dvoje koji tamo rade,tako da znam bar toliko da nije u pitanju ta prica koju ti serviras.To prodaj nekom drugom.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 02:35:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
UGlavnom, vojska propada jer se nema para a tu nijedan ministar ne bi bolje napravio
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
O,bogme,bi.  Smile

Jedno je rasporedjivanje oskudnih resursa,a drugo razbacivanje para na bespotrebne gluposti.

Problem je naci normalnog coveka za takav posao ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:12:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.