Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Pobednik Survivora 2009. je?
Dušan Milisavljević (25) Zvečan
4.5%  (11)
Vesna Đolović (38) Beograd
0.8%  (2)
Ana Stojanovska(21) Skoplje
4.1%  (10)
Nikola Kovačević (24) Kragujevac
9.3%  (23)
Aleksandar Krajišnik (19) Majur, pored Šapca
24.4%  (60)
Gordana Berger (38) Beograd
0%  (0)
Teja Lapanja(30) Škofja Loka, Slovenija
2%  (5)
Nemanja Vučetić(23) Novi Sad
2.4%  (6)
Pece Kotevski(42) Bitolj, Makedonija
4.9%  (12)
Dina Berić (23) Ledinci, pored Novog Sada
1.6%  (4)
Predrag Veljković (29) selo Pekčanica, pored Kraljeva
0.4%  (1)
Ana Mitrić (23) Beograd
0.8%  (2)
Srđan Dinčić (25) Sremska Mitrovica
14.2%  (35)
Milena Vitanović (21) Paraćin
7.3%  (18)
Branka Čudanov (28) Kikinda
0.4%  (1)
Luka Rajačić (21) Beograd
3.3%  (8)
Branislava Bogdanović (27) Kačarevo
0%  (0)
Njegoš Arnautović (21) Bijeljina, Republika Srpska
6.5%  (16)
Višnja Banković (24) Aranđelovac
3.7%  (9)
Klemen Rutar (21) Ljubljana
6.5%  (16)
Aleksandar Bošković (28) Beograd
1.6%  (4)
Anita Mažar (23) Kula
1.2%  (3)
Ukupno glasova: 246
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Survivor ~ 2. Sezona ~ Glasajte za svog favorita  (Pročitano 228191 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 3720 classic
Da li još neko, osim mene, ima utisak da odredjen broj članova Velikog veća, a možda i njih većina, nije samo smišljalo pitanja, već su ih dobili od produkcije? Srdjan, Višnja, možda još neko, može da smisli neka smislena pitanja, ali mi miriše da su ostalima "nametnuta" pitanja, kao i način na koji će da se ponašaju na Plemenskom - blago do potpuno nadrkano prema svim finalistima, glumeći neku pamet.
Primer Njegoša, koji je "iznapušavao" Acu pitanjima, i delovao totalno izpiždeno jer ga je tu nešto "razočaralo", a onda prilikom pisanja pobednika odušveljeno piše Aca, i svi hvalospevi o njemu.
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
I ja sam navijao za Nikolu da dobije kola,iako bi mozda vise bilo fer da ih je Srdjan dobio. Panisher je pravio ludnicu,i na kraju uopste nije ispao toliki nezanimljivi buzdovan kakav sam mislio da je u pocetku. Bilo ko da je dobio od njih dvojice bilo bi kul,ali Bibi.....  Smile
No sto kazu drugi,covek je fino ulozio koju hiljadu evrica u poruke i dobio kola,nije ni on blesav.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 00:45:29 od ACCurry »
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Рекох још раније да публика доноси два гласа и да то може бити пресудно, али опет су и ти гласови прилично очекивани, бар у овом случају кад се знало ко су финалисти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k800i
Nisam gledao emisiju. Ko je za koga glasao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
je l' moze neko da postavi klip sa onom prvom borbom u blatu? i ovu poslednju borbu, ja zaboravio da pocinje u devet, ukljucio sam se tek kada su se drzali samo sa rukama  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pobednik se nije znao nego ga je publika odlucila a bas me interesuje sta bi bilo da je bilo nereseno Smile Smile

Aca je sav onako veseo i smesan bio na ovom show-u na kraju Smile Mene iritira onakvo ponasanje Smile
a ne iritira te ponasanje tvog sugradjanina Arse, koji se nije nasmejao a covek uzeo 100 konja
btw slucajno znam da si iz Uzica posto sam pratio temu kad si branio sugradjanina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Gle iznenadjenja, pobedio Aca.  Smile  Smile

Bibi uzeo auto.  Smile Ali mora mu se priznati da je napravio pametnu investiciju... Auto+putovanje sa ribom...

Najvise su me na plemenskom odusevili Njegos i Srdjan kad je rekao Vesni:" Sta, secace te se, znas onaj zanimljivi razgovor sto smo vodili pored reke 42. dana..."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zanimljiva sezona,bolja od prethodne za klasu,i ok su bili ljudi,niko nije bio previše zloban ili pokvaren.Očekivan rasplet,mada su dva glasa publike mogla da promene dosta toga na kraju.Nadam se da će zadržati isto to pravilo i na dalje.Isto tako se nadam da će sledeće sezone uspeti da sakriju od medija i publike ko je pobedio,da se ne desi kao u prethodne dve sezone da im otkrivaju ime pobednika tako brzo.Ove sezone su već posle 10 dana emitovanja pisali mediji da je Aca osvojio najviše glasova.Šteta samo za Teju što su je toliko napljuvali i prikazali kao neku vešticu iako je radila isto ono što je radila i većina njih samo nije uspela to "zapakuje" lepše poput Duleta recimo.Dule je očekivano priznao da je bio glavni u većini dogovora i da se kasnije izvlačio.Najzad je i Aca prikazan kao neko ko uopšte nije cvećka iako je loše glumatao da jeste tokom emitovanja serijala.Na kraju ispade da je imao više dogovora od Teje i Klemena ali se vešto pravio blesav i naivan u vezi toga.Najveće razočarenje je za mene bio Srdjan,do ujedinjenja jedan od najomiljenijih likova a posle kopija Njegoša po karakteru i egoizmu.Upropasti Tejči skroz zbog svojih tripova i pogrešnog pristupa igri kakva je Survivor.I na kraju,nadao sam se da ću pogrešiti u vezi toga što sam napisao pre neki dan u vezi Bibijeve pobede ali ipak nisam se prevario....
Možda će se desiti "slučaj Arsa VB" u glasanju za džipa.Već su razradjene i uhodane dobro šeme kako se može "prevariti" u sličnim glasanjima tako da Bibijev ulazak medju top 3 favorita za osvajanje džipa iako je ispao još na početku i nije ostavio neki upečatljiv utisak meni miriše jedino na "uložim par soma eura za nešto što vredi 6 puta više" i odoh kući sa Navarom...Ili je Bibi stvarno toliko popularan,možda grešim...Postoje varijante sa symbian telefonima i USB-om i za varijantu da vam ne treba 100 prijatelja da šalju umesto vas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Kolko ja hejtujem Visnju.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   Smile  Smile  Smile  Smile

Ajd sto je svojeglava (i "fensi")  u slobodno vrijeme al sto se naostrila na Acu otkako je nasumicno izbacio..  Smile

"Slucajno sam ispala."
Ispala si djevojko! Ispala Ispala ISPALA!  Nije bitno kako, pomiri se s tim to je show.

A svejedno je bila najkilavija, s Vesnom. Sta oce.

Na pocetku mi je bila najljepsa, al kakav je to skot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Aca Krajišnik pobednik je drugog serijala Survivora, kao što se već pretpostavljalo! Glasovi velikog veća odlučili su da se nađe u borbi sa Tejom Lapanjom, a publika je presudila da studio “Foksa” bogatiji za 100.000 evra napusti jedini muški finalista.

Aca je dobio četiri glasa članova Velikog veća, Teja tri, a Vesna samo jedan.

Za Acu su glasali Dušan, koji mu je poručio da pametno potroši pare, Srđan, koji nije bio zadovoljan izborom finalista, Dina, jer smatra da bi se snašao kada bi sam ostao na pustom ostrvu i Njegoš pošto mu je “spasao dupe kada mu je bilo najpotrebnije”.

Teja je dobila glasove od Klemena, koji je još uvek ljut na Aleksandra, jer smatra da ga je na kraju izdao, Nemanje (“sve što si radila uradila si savršeno, da ne moram ne bih ni za koga glasao”), Višnje (“baš ovako zamišljam nekoga ko bi trebalo da ponese titulu pobednika, psihička i fizička pripremljenost sto posto, po njoj može da se snimi film kako pobediti u Survivoru”).

Vesna je dobila glas od Nikole “Panišera”, zbog hrabrosti što je ostavila porodicu.

Aca nije jedini izašao nagrađen iz studija, pošto je Aleksandar Bošković Bibi, odlukom gledalaca dobio džip Nissan Navara.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.