Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Pobednik Survivora 2009. je?
Dušan Milisavljević (25) Zvečan
4.5%  (11)
Vesna Đolović (38) Beograd
0.8%  (2)
Ana Stojanovska(21) Skoplje
4.1%  (10)
Nikola Kovačević (24) Kragujevac
9.3%  (23)
Aleksandar Krajišnik (19) Majur, pored Šapca
24.4%  (60)
Gordana Berger (38) Beograd
0%  (0)
Teja Lapanja(30) Škofja Loka, Slovenija
2%  (5)
Nemanja Vučetić(23) Novi Sad
2.4%  (6)
Pece Kotevski(42) Bitolj, Makedonija
4.9%  (12)
Dina Berić (23) Ledinci, pored Novog Sada
1.6%  (4)
Predrag Veljković (29) selo Pekčanica, pored Kraljeva
0.4%  (1)
Ana Mitrić (23) Beograd
0.8%  (2)
Srđan Dinčić (25) Sremska Mitrovica
14.2%  (35)
Milena Vitanović (21) Paraćin
7.3%  (18)
Branka Čudanov (28) Kikinda
0.4%  (1)
Luka Rajačić (21) Beograd
3.3%  (8)
Branislava Bogdanović (27) Kačarevo
0%  (0)
Njegoš Arnautović (21) Bijeljina, Republika Srpska
6.5%  (16)
Višnja Banković (24) Aranđelovac
3.7%  (9)
Klemen Rutar (21) Ljubljana
6.5%  (16)
Aleksandar Bošković (28) Beograd
1.6%  (4)
Anita Mažar (23) Kula
1.2%  (3)
Ukupno glasova: 246
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Survivor ~ 2. Sezona ~ Glasajte za svog favorita  (Pročitano 228027 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
ja mislim da ona devojka sto je poslala najvise poruka,je bibijeva devojka.. iz njegovog predstavljanja,tako da je jasno kako je osvojio kola. po mom misljenju to je nepravedno prema ostalim takmicarima-jer je auto namenjen najpopularnijem-a on to nije bio.al,eto..ima decko privatni biznis i nije mu dosta..i imao obraza da  ka se kezi sa njima kao nesto tamo,a zna da nije on uso s lovom,neko od njih bi dobio ta kola. ja bi voleo da je aca ili paniser dobio auto..jer su skromniji momci onako, i skroz na mestu..

a sa druge strane, sto da ne iskoristi da za male pare bar dodje do ekstra putovanja i auta,kad nisu ogranicili br poruka-ko ih jebe.
uglavnom,mrlja u produkciji,ne zasluzeno!
http://www.youtube.com/watch?v=TANuIRvrpCk
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 07:44:37 od Djape Korleone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nista ne vredi NOVAC, zivot tezak k'o PELINKOVAC.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Zasluzio je aca da pobedi  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Zasluzena pobeda Ace manje vise ocekivano glasanje osim spartanca koji je glasao za vesnu i nemanje za teju
vidim nekima smeta sto se aca toliko smejao sinoc,pa ono da sam ja dobio 100h dosao bi tamo pijan i pevao non stop
onaj dzip baca malu senku ali jbga takva je igra covek je samo iskoristio
i da na kraju je ipak publika odlucila i nije se znao pobednik (moglo se samo naslutiti)
ps. Ona visnja je retardirana do bola ili kao sto ona rece 100%
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Zasluzena pobeda Ace manje vise ocekivano glasanje osim spartanca koji je glasao za vesnu i nemanje za teju
vidim nekima smeta sto se aca toliko smejao sinoc,pa ono da sam ja dobio 100h dosao bi tamo pijan i pevao non stop
onaj dzip baca malu senku ali jbga takva je igra covek je samo iskoristio
i da na kraju je ipak publika odlucila i nije se znao pobednik (moglo se samo naslutiti)
ps. Ona visnja je retardirana do bola ili kao sto ona rece 100%
Ja ti verujem, ja ti verujem. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Da,Bibijeva devojka je poslala najviše poruka što je neko već napisao ranije.Samo njoj je iskeširao 1 400e a verovatno je slao sa još par brojeva takodje ali u svakom slučaju mu se isplatilo jer auto vredi 30 000e.Iskoristio je rupu u pravilima oko glasanja,nemoralno s njegove strane,ali to nije prvi put da ljudi tako manipulišu glasovima.Biće toga još.Ako je bilo iznenadjenje onda kada je Mimi u VB na taj način pobedila sad je već postalo uobičajeno...Aca je zasluženo pobedio,mada ne bi bilo nezasluženo ni da su Klemen,Nikola,Teja,Njegoš pa i Srdjan pobedili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pitanje hoće li biti Survivora 3 ?

"Glavno pitanje je, hoće li biti "Survajvora 3". Za sada nema takvih najava, niti se zna kakva će biti nova programska šema televizije Fox, nakon nedavne promene u vlasničkoj strukturi. Dok je za voditelja Ivana Ivanovića to neizvesno, Andrija Milošević veruje da ovaj šou zaslužuje novi nastavak."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Da,Bibijeva devojka je poslala najviše poruka što je neko već napisao ranije.Samo njoj je iskeširao 1 400e a verovatno je slao sa još par brojeva takodje ali u svakom slučaju mu se isplatilo jer auto vredi 30 000e.Iskoristio je rupu u pravilima oko glasanja,nemoralno s njegove strane,ali to nije prvi put da ljudi tako manipulišu glasovima.Biće toga još.Ako je bilo iznenadjenje onda kada je Mimi u VB na taj način pobedila sad je već postalo uobičajeno...Aca je zasluženo pobedio,mada ne bi bilo nezasluženo ni da su Klemen,Nikola,Teja,Njegoš pa i Srdjan pobedili.
pa pametan decko
sad vozi dzipa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sta ste ocekivali... Smile pa i prosli put je bilo muvacine koliko me secanje sluzi, pa se nista spektakularno nije dogodilo. Svako je mogao da posalje hrpu poruka, kao i da animira familiju, komsiluk itd itd itd To sto nisu iskoristili... jbg Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pitanje hoće li biti Survivora 3 ?

"Glavno pitanje je, hoće li biti "Survajvora 3". Za sada nema takvih najava, niti se zna kakva će biti nova programska šema televizije Fox, nakon nedavne promene u vlasničkoj strukturi. Dok je za voditelja Ivana Ivanovića to neizvesno, Andrija Milošević veruje da ovaj šou zaslužuje novi nastavak."

bilo bi nevidjeno glupo izbaciti ovakve emisije kao sto ima FOX(survivor,ninzda ratnici,wipeaut,fort boyard krece nova sezona  Smile,viking pa sad i ovaj takasi zamak gledo sam ranije do jaja je,pa ona trka oko sveta je bila veoma zanimljiva)
mada posto ih grci preuzimaju ima da naprave jos jedan pink 
za kola je ekstremno bez veze,niko se lika i neseca,keva je bila zanimljivija od njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
je l' moze neko da okaci klip sa onom prvom borbom u blatu?!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.