Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Surove stvari koje žene rade muškarcima  (Pročitano 43677 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Po cemu je ona kucka a ti ok lik a startujes zauzetu devojku? Milsim, sta ocekujes?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Ma dobro, ja bio lud. A ček, zar ne postoji "zauzeta sam..." a ne da igra igre. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
ve sa starne,pa njih dozivljavam kao bica sa drugog sveta,koji ja posecujem,a posle obavljene posete sedam u svoj leteci tanjir i nazad u moj svet.odnosi muskarac zena mogu biti toliko divni,kao funkcionalnost,savrseno dobro uklopljenih i dobro podmazanih zupcanika. ja vas sve jednostavno volim.

Jbm mu mater, sve si usr'o ovom zadnjom recenicom Smile
...cini ti se.
ja ne omalovazavam nikoga.jednostavno znam gde se vracam.muskarac mora da razluci sta je zadovoljstvo,a sta zivot.ako sa tim ima problem,onda pate svi,a taj gospodin je nista drugo do samozivo govno!ja ne krijem,da samozenjen,ako me ptaju kazem.ako me ne pitaju ne pricam o tome.jednostavno shvatam,da dama zeli da me iskoristi i da je bas zabole da li sam  muz ili momak.
ne dozvoljavam,da zbog mojih slabosti pati bilo ko.porodicu stvarno drzim van ove galaksije,tako da se zaista osecam,kao svemirac u pohodu na zemaljke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Jbm mu mater, sve si usr'o ovom zadnjom recenicom

Разумем те потпуно ... летећи тањир ајд и некако ... али да воли баш све жене  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
ve sa starne,pa njih dozivljavam kao bica sa drugog sveta,koji ja posecujem,a posle obavljene posete sedam u svoj leteci tanjir i nazad u moj svet.odnosi muskarac zena mogu biti toliko divni,kao funkcionalnost,savrseno dobro uklopljenih i dobro podmazanih zupcanika. ja vas sve jednostavno volim.

...cini ti se.
ja ne omalovazavam nikoga.jednostavno znam gde se vracam.muskarac mora da razluci sta je zadovoljstvo,a sta zivot.ako sa tim ima problem,onda pate svi,a taj gospodin je nista drugo do samozivo govno!ja ne krijem,da samozenjen,ako me ptaju kazem.ako me ne pitaju ne pricam o tome.jednostavno shvatam,da dama zeli da me iskoristi i da je bas zabole da li sam  muz ili momak.
ne dozvoljavam,da zbog mojih slabosti pati bilo ko.porodicu stvarno drzim van ove galaksije,tako da se zaista osecam,kao svemirac u pohodu na zemaljke.

Ali kitu drzis itekako u galaksiji lakih i dostupnih zena.
Mislim se ...kako neko moze da ima pojam da je njegov brak idealan a vara svoju zenu. Pri tome, da te zena prevari verujem da bi joj ona stvar bila zasivena za vjek vekova.
Ti dvostruki arsini, koji se pravdaju recima " ja znam gde je moje mesto i uvek se vracaju" su ruzni kao 6 Ekrema u prostoriji sa 6 Vendija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
............ Ona je uvek govorila "daj mi dve nedelje da razmislim" posle je pozovem, i onda me odjebe na
...batice,kod doktora pod hitno!
zbog takvih kao sto si ti,jebase nam svima majku!
Citat
Citat
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 11:58:04 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ma dobro, ja bio lud. A ček, zar ne postoji "zauzeta sam..." a ne da igra igre. Smile

Pa prijatelju, sam si birao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 

Dobro, tada sam zaista bio mlad. Bilo u srednjoj školi. A druga stvar, zar i to nije deo odrastanja? Šta je sa devojkama koje i u mojim godinama pokušavaju da skinu nekoj devojci frajera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

Dobro, tada sam zaista bio mlad. Bilo u srednjoj školi. A druga stvar, zar i to nije deo odrastanja? Šta je sa devojkama koje i u mojim godinama pokušavaju da skinu nekoj devojci frajera?

To su sve igre "ciji je veci, i koja je lepsa" i to je normalno za srednju skolu. Nekome. Meni je sve tudje uvek bilo sveto, niti sam se kad mesala, niti startovala nekog zauzetog tipa, niti imala aferu, niti bila druga, ni prva koja je varana.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat

...cini ti se.

Ali kitu drzis itekako u galaksiji lakih i dostupnih zena.
Mislim se ...kako neko moze da ima pojam da je njegov brak idealan a vara svoju zenu. Pri tome, da te zena prevari verujem da bi joj ona stvar bila zasivena za vjek vekova.
Ti dvostruki arsini, koji se pravdaju recima " ja znam gde je moje mesto i uvek se vracaju" su ruzni kao 6 Ekrema u prostoriji sa 6 Vendija.
...opet pogesna precepcija!
kitu drzim u gacama,i ne smatram da su zene sa kojima imam neke odnose lake.bas naprotiv,namucim se ja kao crnac.o braku,da mislim da je idealan,lepo nam je ,volimo se,postujemo se,imamo vise nego dobar seks i nakon skoro 11 god.braka.
sto se tice prevare sa zenine strane.vidi,ja sam joj objasnio neke stvari i ona je to savrseno dobro razumela: ...ljubavi,nikad nemoj da me lazes.laz se ne moze sakriti,a kao po pravilu,laz otkriju uvek zlonamerne osobe.sto se tice prevare sa drugim muskarcem.shvati,da zivimo u takvoj sredini,koja ce takvu zenu uvek mazvati jednim jedinim imenom KURVA.mi imamo musko dete,koje raste,koje ce uvek braniti cast i ime svoje majke.ne dozvoli,da zbog tvoje ne  paznje,nase dete sutar bude siledzija ili ubica,a samo zato sto je pokusao,da odbrani cast i ime svoje bludne majke..... moji izleti iz naseg sveta su strogo planirane i finansijski podrzane misije.postujem i jednu i drugu stranu,ne mesam ne spojive svetove.nekad pomislim,da sam dr,dzekil i mr.hajd?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.