Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Surove stvari koje žene rade muškarcima  (Pročitano 43668 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
Jok. To je dobra stara seksualna tenzija.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Jok. To je dobra stara seksualna tenzija.  Smile

Nije iskljucena.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jbt. zasto uvek mora da bude rovovska borba zene vs. muskarci...  Smile

Zato sto se vecina tema o musko-zenskim odnosima (pa i teme u kojima je izrazena superficijalnost) pretvara upravo u to. Zasto je to tako? Zato sto se uvek provlace ekstremi (koji naravno uvek i postoje ali ne u tolikom broju) pa onda kada neko kaze "Zena ili muskarac je takva-av" dodje neko drugi koji kaze da nije tako i tako dodje do bespostedne borbe polova u kojoj je sve dozvoljeno
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
Sobzirom da su zene, tako reci, osobe koje uzivaju da se nasladjuju negativnim emocijama, kao sto su patnja, neuzvracena ljubav i tako dalje, ja sam nasao da im je to glavni izvor snage i ujedno najveca mana...

Bolje da si nasao i ispravio svoju najvecu manu a to je patetisanje i smaranje zene svojim emocijama. Nijedna zena ne voli stradalnika u ljubavi, rekao Ducic, a ja se slazem sa zemljakom moje mame. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat
Sobzirom da su zene, tako reci, osobe koje uzivaju da se nasladjuju negativnim emocijama, kao sto su patnja, neuzvracena ljubav i tako dalje, ja sam nasao da im je to glavni izvor snage i ujedno najveca mana...

Bolje da si nasao i ispravio svoju najvecu manu a to je patetisanje i smaranje zene svojim emocijama. Nijedna zena ne voli stradalnika u ljubavi, rekao Ducic, a ja se slazem sa zemljakom moje mame. Smile

netacno tu jedna sto sam je cukao,mada ona misli da mi je bila devojka mi se zalila skoro da se zaljubila u nekog decka i kako sam je ja razumeo taj je nju osvojio jeftinim senzacionalizom i teatralnim emotivnim pristupom-guskizam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
teatralnim emotivnim pristupom-guskizam

Smile

Pa posle tebe hladne stene verovatnio je devojci prijalo malo paznje i emocija ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
"Gazi, gazi, mala, sitno nožicama..." Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...svaki muskarac u zivotu mora, da naleti na neku kucku.to se desi jedanput ili dva puta,sto je sasvim dovoljno,da  covek spozna svu surovost zenskog bica.sa takvom spoznajom,covek se lakse krece kroz zivot i pored zena u tom svom zivotu.ono,zna sta trazi,zna cega da se cuva....itd.dakle muskarac mora jedan put ili dva puta da pregori sto se zena tice,da bi bio iskusan muskarac.sve preko dva puta,vec treba da upali alarm kod doticnog,jer nesto ne funkcionise kako treba?opet,ukoliko muskarac nema ni jedno lose iskustvo sa zenama,radi se o veoma mladom muzijaku,koji jos oseca ukus majcinog mleka u ustima,ukoliko je stariji,e onda je to retardinjo,koji sva svoja iskustva sa zenama svodi na onanisanje na iste,iz raznih publikacija sa erotskom sadrzinom.ja sam sagoreo dva puta.prvi put to je bilo kada sam imao 18 godina,a drugi put kada sam imao 23 godine.prvi put sam zbog te malene pegave kuckice zavrsio u JNA 1991 godine,i  samo zahvaljujuci mojoj srecnoj zvezdi nisam zavrsio na nekom od aktueliziranih ratista.a drugi put to je bilo zbog jedne opasno dobre kucke,zbog koje sam umalo izgubio pravo na skolovanje,a probao skoro sve poroke,koji postoje osim kocke.prvu sam prevazisao za samo jedno vece,a drugu sam prevazilazio nekoliko godina.ovu prvu nikad u zivotu vise nisam sreo,a ovu drugu po nekad sretnem,ali uvek na aerodromu.stanemo ispricamo se,razmenimo telefone,koji ja obavezno izbrisem cim se rastanemo.ova druga,mogu slobodno da napisem,u seksu me je razvaljivala.goreo sam,sve dok nisam na jednom drugom mestu dobio bolji seks od seksa sa njom.sto se patetike tice,ne postoji bolji nacin da se muskarac samounisti u ocima bilo koje zene!to je taj srebrni metak,koji obara kolose u ocima tih neznih i krhkih bica.patetika moze da prodje na seoskim vasarima,ali pojavom interneta,ni seljanke vise ne mozes dobiti na pateticna sranja.shvativsi prirodu zene,odlucio sam da joj se uvek prilagodjavam.tako npr. sve prijateljice moje zene ubedjene su da sam ja najbolji muz u njihovom drustvu.kad dolaze u posetu mojoj zeni,ja izlazim sat vremena pre,vracam se kad me zena pozove i pita kad dolazim.ako kojim slucajem izlaze,ja zenu ne uslovljavam ni sa cim.deca obozavaju da osatnu sa mnom,ja im tada rusim sve mamine zabrane i dozvoljeno im je sve.tako da kad zena izlazi,dolazi tasta,koja meni otvara vrata i ja izloazim isto.sto se tice kupovine,ne postoji limit,ali ne postoji ni kod mene.dakle uspeo sam das zivim u jednom idealnom braku sa jednom idealnom zenom.idealnom samo zato sto nam je rodila decu.zeni sam objasnio sta nikad sebi ne sme da dozvoli.ona je to vise nego dobro skapirala,i sto se mene tice surovosti vise nema.ove sa starne,pa njih dozivljavam kao bica sa drugog sveta,koji ja posecujem,a posle obavljene posete sedam u svoj leteci tanjir i nazad u moj svet.odnosi muskarac zena mogu biti toliko divni,kao funkcionalnost,savrseno dobro uklopljenih i dobro podmazanih zupcanika. ja vas sve jednostavno volim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
ve sa starne,pa njih dozivljavam kao bica sa drugog sveta,koji ja posecujem,a posle obavljene posete sedam u svoj leteci tanjir i nazad u moj svet.odnosi muskarac zena mogu biti toliko divni,kao funkcionalnost,savrseno dobro uklopljenih i dobro podmazanih zupcanika. ja vas sve jednostavno volim.

Jbm mu mater, sve si usr'o ovom zadnjom recenicom Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Iskreno ja sam mahom naletao na kučke, ali samo sekund da objasnim. Kada sam bio mlađi, nekako se uvek udvaram zauzetoj devojci. Ona je uvek govorila "daj mi dve nedelje da razmislim" posle je pozovem, i onda me odjebe na "nisi ti kriv, ja sam, ti si super, bla, bla, bla". Najgore je što su sve te osobe bile u lošim vezama, pa su mene videle kao medijum za iživljavanje, jer eto, tako ti je to. Sve su na kraju ispale iz tih veza, mada se jedna vratila posle 1,5 godina veze sa drugim. Ta mi je inače bila najčudnija. Bila u vezi sa likom 4 godine, ja je startovao, ona me zeznula sa tim "za nedelju dana razmišljanja", da bi na kraju se spanđala sa drugim likom, zato što ju drugarica podgovorila, i vratila se ovom prvom, koji ju je brže bolje napumpao, da obeleži teritoriju. Ko zna, možda su se (ponvo) razišli. Pored ovog slučaja koji sam spominjao, nijedna me nije ozbiljno pogodila. Dobro jeste, ali to traje neko vreme, ne misliš na nju i kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.