Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:29:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za priznanje KiM (Kosova) zarad clanstva u EU?
Da
26%  (13)
Ne
74%  (37)
Ukupno glasova: 50
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šulc: Uslov za EU priznanje Kosova  (Pročitano 11079 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Qtek 小米
Хоћемо референдум о припајању РФ, све остало су будалаштине, јер ако изаберемо КиМ нема потребе да будемо неутрални, јер смо против тренутног западног либералног поретка у том случају.

Наравно све државне ресурсе треба усмерити као европској опозицији која нас подржава, то би требало да буде државна политика.

Citat
Аустријска опозиција: Понашање Еулекса је скандалозно, јер стопира руску помоћ Србима на северу КиМ
БЕЧ - Актуелно понашање представника Еулекса на северу Косова "представља скандал", оценили су лидер Слободарске партије Аустрије Хајнц-Кристијан Штрахе и портпарол ове странке за европска питања Јоханес Хибнер.

„Док највиши представници ЕУ стално говоре о мировном пројекту Европе тренутно се напаћеном становништву одбија хитно потребна хуманитарна помоћ“, истакли су они у саопштењу.

Штрахе је оценио да очигледно важним доносиоцима одлука смета што је помоћ упућена из Русије, те додаје да је због актуелног понашања Еулекса често пропагирана „заједничка безбедносна и спољна политика ЕУ“ у лошем светлу.

Иако особље Еулекса треба да се понаша неутрално ствара се утисак да гурају интересе НАTО, односно САД, на штету Срба на Косову, нагласио је лидер најутицајније опозиционе партије у земљи, која је према анкетама већ друга политичка снага у Аустрији.

„Нажалост обистињују се поново наше стрепње на које стално, од признавања међународно правно спорне независности Косова, указујемо. Упућујемо апел аустријском канцелару Вернеру фајману и шефу дипломатије Михаелу Шпинделегеру да сместа уложе протест председнику Европске комисије Жозе Мануел Барозу и шефици европске дипломатије Кетрин Ештон“, рекао је Штрахе.

(Танјуг)

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
И ко ће одговарати за долазак Еулекса у Србију?
« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 16:35:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 536.25
Razlika je u tome sto Nemci fakticki imaju 3 svoje drzave, dok Srbi imaju 3 drzave u kojima zive u velikom broju.

Srbija-maticna drzava
Bosna- vise od 50% stanovnistva neprijateljski nastrojeno.
Crna gora- vlast i dobar deo stanovnistva neprijateljski nastrojeni.

Ne znam koji je to evropski narod tako rasparcan kao mi?

Mađari na primer. Evo ih u Slovačkoj, pa u Rumuniji, pa u Srbiji, pa u Hrvatskoj i na kraju u matici.

I šta sada Mađari treba da pričaju. Da je Zrenjanin ili Subotica srce Mađarske  Smile ?

« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 16:39:37 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pa pricaju  Smile

Ne da pricaju nego su im na vlasti ljudi koji to pricaju Smile A i mislim da oni nigde nisu vecina odnosno da nemaju procentualno vecinsko stanovnistvo (ni priblizno) na nekoj realnoj teritorijalnoj celini van madjarske. Znam za nas i Rumuniju za Slovacku nisam siguran.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Мађарима је свако узео што је хтио. Нажалост, иста судбина задесила је и Србију. И поред толико ратова, жртава и погибија за "праву страну". Мађари бар нису имали толике губитке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Browser
Safari 536.25
Pa pricaju  Smile

Ne da pricaju nego su im na vlasti ljudi koji to pricaju Smile A i mislim da oni nigde nisu vecina odnosno da nemaju procentualno vecinsko stanovnistvo (ni priblizno) na nekoj realnoj teritorijalnoj celini van madjarske. Znam za nas i Rumuniju za Slovacku nisam siguran.

Bratac, a gde su Srbi van Srbije većinsko stanovništvo  Smile ?

Pre rata Srba u Bosni je bilo oko 33 odsto, u Hrvatskoj oko 15 odsto i na Kosovu 13 odsto. Ovo je po popisu iz 90te. Nigde većine. Mađara u Slovačkoj je oko 20 odsto, u Rumuniji oko 6 odsto i kod nas oko 4 odsto. Pri tome su teritorijalno homogenije raspoređeni - uz maticu u slučaju Slovačke i Srbije, dok u Rumuniji najviše žive u Transilvaniji.

Kada bi svaki narod ratom pokušavao da prisajedini sa maticom Evropa bi odavno propala u ratovima  Smile .

« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 18:33:44 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Republika srpska sa preko 90% i Crna gora sa oko 40% su neko trenutno stanje. Ako uzmemo stanje od pre rata samo obrni te dve teritorije Smile

Kosovo je vec druga stvar i tu je sistematski unistavan srpski zivalj a podstican siptarski. Kosovo i Metohija su bitni zbog istorije, manastira, srpskih vladara... Znas i sam da ne objasnjavam.

To je vec skretanje sa teme. Mislim da sam lepo objasnio sve sto te zanimalo Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Republika srpska sa preko 90% i Crna gora sa oko 40% su neko trenutno stanje. Ako uzmemo stanje od pre rata samo obrni te dve teritorije Smile

Kosovo je vec druga stvar i tu je sistematski unistavan srpski zivalj a podstican siptarski. Kosovo i Metohija su bitni zbog istorije, manastira, srpskih vladara... Znas i sam da ne objasnjavam.

To je vec skretanje sa teme. Mislim da sam lepo objasnio sve sto te zanimalo Smile

Још си изоставио да поменеш Републику Српску Крајину или генерално Србе у Хрватској, такође системски уништаване само далеко драстичније него на КиМ.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 18:32:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pa razlika izmedju tog dela i Kosmeta je u tome sto za krajnu nije vezan nastanak srpskih zemalja i sto tamo nisu nase najvece svetinje.... Al su razmere unistavanja srpskog naroda sigurno vece.

Krajina je izgubljena, to je gotova stvar.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 18:34:23 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Browser
Safari 536.25

I šta sada? Sistematski je uništavan "živalj" i sada je zbog toga to naše  Smile ?

Ako ćemo po toj logici Makedonija je još bitnija za Srbiju zbog manastira, istorije i srpskih vladara. Prestonica Cara Dušana je bila u Skoplju. I šta onda? Da osvajamo Skoplje u ime veličanstvene istorije  Smile ?

Po tvojoj logici i Mađari u Bačkoj su većinski narod i Muslimani u Sandžaku pa imaju pravo da se prisajedine sa maticom? Ili to samo treba da važi za jedan narod ali ne i za drugi  Smile...

« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 18:42:32 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:29:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.