Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:45:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suicidan (15)  (Pročitano 18467 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Kakvo je bre ovo cenzurisanje.... Smile

Ovo ti je ko kad na kladionicama preko neta zakljucaju utakmicu 20 minuta pre kraja... Smile

Protestvujem...ugrozavate slobodu govora...hocu svoju drzavu... Smile

Tema : Smile

Ovi vasi postovi su najbolji primer zasto ovaj divna nauka ne funkcionise...elem...vas input zavisi od outputa

pacijenta...ako je ovaj decko psihicki nestabilan...ili kako god se to kaze...lud al za malo...znaci vi nemate nikakve

sanse da tu ludost iskljucite...pa da doznate ono sto vas zanima...pa da je ponovo ukljucite i onda ga

"izlecite"...munjom iz dupeta...ili tako necim.... Smile

A ovi sto pokusavaju da mu na logican nacin objasne nesto...oni su jos ludji....mislim...ono...tema je primer zasto to

sve ne funkcionise ....

Decku treba ljubavi...neko da ga saslusa...i kvalitetna snoska...to je moja dijagnoza... Smile

Sad moze taj sendvich...ja se naradio ovde... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Mene od ovog dela foruma (psihologije) odvraca samo cinjenica da ce neko stvarno da bude u dilemi sta da radi i da ce mu jedan nonsalantan "cool off" od strane nekoga od nas mozda preseci u donosenju odluka. Zato se i ne sprdam na ovom delu podforuma.

Postavljacu teme, bilo ti gej ili ne, moras da nauchish da zivish sa svojim "ja"
Ako jesi, preboli to, prihvati sebe tako, gledaj da se ne nameces onima koji to mrze, i uzivaj u zivotu kao svako normalan.
Ako nisi, gledaj da izbacish te navike/ponasanje koji mozda aludiraju na to da mozes da budes, jer moze biti da je upravo to okidach provokacija.

Napade uvek i redovno prijavljuj, sto majci, sto nadleznima u skoli, sto u hitnoj i policiji. Neces ispasti sisica zbog toga, vec osoba koja zahteva da ima svoja nesmetana prava na kretanje.

Napusti sobu, makar do dvorishta, posveti sebi sat i po, dva u njemu. Sa lekova gledaj polako da se skinesh jer ces vremenom polako da postanesh imun na njih i da trazish neshto jache, a to se nikada ne moze dobro zavrshiti.

Naravno, nishta od ovoga na svoju ruku. Podrsku moras da imash, bilo od majke, druga ili psihijatra.

Zapamti da je moc podsvesti nesto sto moze da promeni citav zivot coveku, samo ako ubedi sam sebe da neshto moze, zeli i hoce  Smile

Brz oporavak ti zelim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
eh...prvo da si pod lijekovima za koje kazes da si na njima..tesko bi umio da sastavis onakav tekst..i da trazis pomoc....
a posebno da odgovoris na citate i pitanja...ovako "strucno"...
jos uz to imas 15 godina... Smile s obzirom na tvoju povucenost...
mnogo sta ne stima u ovoj prici..narocito to sa batinama koje si doobijao stalno... Smiley

ja pre svega mislim...da si bio malo u dodiru sa teskim drogama...zbog kojih i imas te psihicke promjene...
a neka greska...u tvom mladom zivotu koju si ucinio..te navoidi na sucid....ne mozes da zivis s njom...
proganja te....
i milim...da si minimum stariji 5 godina...
...to je samo moje misljenje...koje je samo to..misljenje...

pridrzavaj se uputstva ljekara...ako sumnjas u neke njihove "dijagnoze"
nagovori roditelje...da zatraze misljenje i drugih ljekara...

ti simptomi o sucidu..ne bi trebali da se javljaju dok si pod terapijom....i da ti se to javlja...pod terapijom..a i inace...
ljekari bi te zadrzali na lijecenju...u ustanovi predvidjenoj za to....

opsuti se....gledaj na zivot kao nesto sto si tek zapoceo..i ne znas jos kako je lijep...doci ce i tvoje vreme....
svako u zivotu ima tezak period....pa i ti....ali niko od nas...koji smo imali i imamo teske periode...u zivotu...
ne pomisljamo da se predamo...borimo se..zivimo....pomsili ma milione onih bolesnih..na samrti...
koji bi sve dali...za jedan mjesec jos zivota..iako ih bole njihove boli..voljeli bi jos duze da zive...
a pomisli malo i na roditelje..pomisli i na njihovu bol....nisi na svjetu sam..imas njih...
a to sto te drustvo ne shvata..to nije tvoj problem..njihov je to problem..oni nisu vaspitani tako..
da prihvate razlicitosti u ljudima...svijet je saren..prepun raznih boja..takvi su i ljudi...razliciti...
neki to shvataju neki ne...ti si takve sretao koji to ne zele da shvate..i prihvate..nisu svi takvi....ljudi...
ne brigaj..sve se to da izlijeciti....i nisi sigurno prvi takav slucaj....slusaj roditelje i sve im pricaj sta osjecas i sta ti se desava..
i to i ljekarim govori..ne plasi se..oni ce sve uraditi da ti pomognu....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ja nekako mislim da je grupna terapija najbolja stvar..
Eto, kad se pokacim  sa prijateljima oko toga kako je nekome tesko ili kako je nesto sjebano, svako od nas izvuce tesku artiljeriju klase "Ne znas ti kroz kakav sam ja shit prosla kada...",
pa ise opis traume...  I tako... istresemo sav prljav ves i potisnute traume i posle toga smo kao novi.. Plus je bliskost veca i izrazenija...

Ljudima je potrebno da drugima kazu kako im je tesko i dobiju zauzvrat neku jos vecu horor pricu...

A ovaj krije jer se stidi pred autoritetom, koji izgleda ne zna da stekne poverenje...

Alternativa je otici u sumu... i urlati na sav glas...
Isto pomaze Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Grupna terapija je zakon, stvarno. Još kad je sa prijateljima, pa nema boljeg.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Милина жива, и мртвац би је упражњавао.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Redovno sam testiran na mnogobrojnim psihijatriski

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung starII
bobaK_bl

imam 15 godina ma sta mislio,
Stvarno moj organizan trazi sve vece doze lorazepama i vise
ja sam sada imun 90%  na to i ne dodiruje me ali kad nepopijem dodje min da ujedam
Nikada nisam koristio nikakve droge,!!! kunem se
strah imam nemogu psihijatru da kazem plasim ga se,inace je jakp strog,juce sam bio na kontrolu lorazepam mi je pojacan na 3x 1/2 ali to je preslao za mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
bobaK_bl

imam 15 godina ma sta mislio,
ja sam sada imun 90%  na to i ne dodiruje me ali kad nepopijem dodje min da ujedam
strah imam nemogu psihijatru da kazem plasim ga se,inace je jakp strog,juce sam bio na kontrolu lorazepam mi je pojacan na 3x 1/2 ali to je preslao za mene.

Tebi treba neko da te voli i saslusa...i verovatno da si navucen na lekove...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat

then...

Citat
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Evo ja bih bas voleo da popricam sa tobom... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:45:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.