Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:21:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suđenje Šešelju počinje 7. novembra  (Pročitano 346182 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Evo stigla dva shabana   Smile...
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
ДуКиМ:

Немам намјеру да се свађам са било ким.Ја не говорим какав је ко политичар и да ли је
он добар по Србију или не.Ја говорим сматрајући да твој никнејм преставља Косово и
Метохију о срамоти пљувања једних према другима и то првенствено мислим на србе.
Примитивизам је широк појам.
Нпр.За мене је примитивизам да човјек који је на власти псује на телевизији што је радио
Војислав Шешељ.За мене је такође примитивизам да неко говори позитивне ствари за
НАТО заборављајући шта је тај НАТО радио по држави Србији (о Републици Српској нећу
да говорим).
На овом форуму је проблем што се не дозвољава ради колико толико културног дијалога
размјена постова отвореним језиком јер би се на тај начин сазнало ко је у ствари ко.
То ти је радио Шешељ.Називао правим именом и ништа више.
Ти мени реци једну његову изјаву која је примитивна,а да се није показала као тачна.
Само немој ону док је будала у Србији не бринем се за политичку будућност јер је то
изјава која се односила на политичаре.Прочитај читав интервју па ћеш видјети о чему се
ради,а не оно што као кукавичије јаје потурају неки нови политичари који су ту Шешељеву
изјаву примјенили на народ и сада владају спуштајући државу Србију на ниво неке колоније.
И за примитивце ти морам нешта рећи."Примитивци" су спасили шта се дало спасити,а да
није било "примитиваца" ко зна из којег би ми сада шатора комуницирали.
Требаш још да знаш да је херцеговина била сва(ја иначе нисам из херцеговине) српска земља
до 1941 када је западна херцеговина постала већински хрватска земља.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Слушај ме роспијо глупава.
Maјка ти је роспија ђубретару еуропејски, интелектуално импотентни гмизавче. Не могу даље да ти делим комплименте јер журим, али окани ме се црве један примитивни, да имаш нешто на месту  где се мушкарци разликују од жена, не би се преко компа обрачунавао са човеком који је утамничен, већ би то урадио мушки, кад се врати, овако си говно и смрад невиђени као и остали који га нападају јер се у својим малим собичцима осећају безбедно. Сиктер од мене бескурчењаковићу ниједан. Smile
Ovo meni lici na drugaricu Nastj-u Smile
elem,
Jos samo da bacis kletvu na njega ali ne do jedanaestog nego cak do trinaestog kolena! Smile

Oladi bre malo... nisam znao da svi radikali tako pompezno govore kao vas veliki i neponovljivi vojvoda Vjeko? Smile
I razmisli malo dal je za zenska usta da govore takve stvari kao sto govoris ti? ako si zensko uopste jer ovde na forumu silni radikali imaju obicaj da se kriju iza suknje kad postane vruce!
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 23:20:04 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ovo kukavica i Hrvat  , ne budite smešni  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 23:20:10 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pusti frikove , za njih je Trifunovic heroj , Ceda vizioinar , NATO spasilac Srbije .....  Smile .. uostalom pola njih i nisu Srbi ....  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 23:24:24 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Miševi ostaju miševi , deratizacija Srbiju ceka kad tad !  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Miševi ostaju miševi , deratizacija Srbiju ceka kad tad !  Smile Smile

Misevi  Smile ... imas koju fotku misa ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Miševi su po rupama tako da ih je teško uslikati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pusti frikove , za njih je Trifunovic heroj , Ceda vizioinar , NATO spasilac Srbije .....  Smile .. uostalom pola njih i nisu Srbi ....  Smile

Еееее јесте... да нема таких ко ти Србија би била у Јужној Америци Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Слушај ме роспијо глупава.
Maјка ти је роспија ђубретару еуропејски, интелектуално импотентни гмизавче. Не могу даље да ти делим комплименте јер журим, али окани ме се црве један примитивни, да имаш нешто на месту  где се мушкарци разликују од жена, не би се преко компа обрачунавао са човеком који је утамничен, већ би то урадио мушки, кад се врати, овако си говно и смрад невиђени као и остали који га нападају јер се у својим малим собичцима осећају безбедно. Сиктер од мене бескурчењаковићу ниједан. Smile

Ајде трк до најближе кафилерије да примиш вакцину, можда и помогне.

А потом се ти мене окани, јер нисам ја тај који је ушао у разговор са тобом, ако се размењивање речи са зараженом керушом уопште може назвати разговором.

Ти си та која је почела са вређањем не само мене, већ још двојице чланова овог форума, зато што немају баш најбоље мишљење о овој сподоби, која ти походи влажне снове.

Видиш нисам ти ни ја, нити било ко други крив, што си поодавно изгубила сваки контакт са реалношћу. Обрати се некој надлежној институцији, можда ти и помогну. Даће ти неке пилулице.

ДуКиМ:

Немам намјеру да се свађам са било ким.Ја не говорим какав је ко политичар и да ли је
он добар по Србију или не.Ја говорим сматрајући да твој никнејм преставља Косово и
Метохију о срамоти пљувања једних према другима и то првенствено мислим на србе.
Примитивизам је широк појам.
Нпр.За мене је примитивизам да човјек који је на власти псује на телевизији што је радио
Војислав Шешељ.За мене је такође примитивизам да неко говори позитивне ствари за
НАТО заборављајући шта је тај НАТО радио по држави Србији (о Републици Српској нећу
да говорим).
На овом форуму је проблем што се не дозвољава ради колико толико културног дијалога
размјена постова отвореним језиком јер би се на тај начин сазнало ко је у ствари ко.
То ти је радио Шешељ.Називао правим именом и ништа више.
Ти мени реци једну његову изјаву која је примитивна,а да се није показала као тачна.
Само немој ону док је будала у Србији не бринем се за политичку будућност јер је то
изјава која се односила на политичаре.Прочитај читав интервју па ћеш видјети о чему се
ради,а не оно што као кукавичије јаје потурају неки нови политичари који су ту Шешељеву
изјаву примјенили на народ и сада владају спуштајући државу Србију на ниво неке колоније.
И за примитивце ти морам нешта рећи."Примитивци" су спасили шта се дало спасити,а да
није било "примитиваца" ко зна из којег би ми сада шатора комуницирали.
Требаш још да знаш да је херцеговина била сва(ја иначе нисам из херцеговине) српска земља
до 1941 када је западна херцеговина постала већински хрватска земља.

Чекај бре, ти причаш о човеку кога су износили из Скупштине. Јеси ли свестан да о њему причаш?

О човеку, који је годинама обезвређивао скупштински рад и њен значај.

О човеку који је поливао, пљувао, тукао политичке противнике и неистомишљенике.

О човеку који је смислио чувени израз зарђале кашике.

О њему говориш?

Ма шта ти је, па тај је симбол културе, уљудности, пристојности. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:21:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.