Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 17:49:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suđenje Šešelju počinje 7. novembra  (Pročitano 346202 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
смећар хрватски што се лажно Србином представља
Pa su ga zbog toga poslali u Hag , Šešelj je zbog Srpstva i u ime Srpstva u hagu i ma koliko ga ko voleo ili mrzio reci za njega da lažno predstavlja Srbinom je više nego smešno !

Види комплекси су ти зајебана ствар. Као што су многе најтеже усташе биле српског порекла, тако можеш имати и обрнут случај. Свако ко је са стране покушава да изиграва већег Хрвата од правих Хрвата, већег Србина од правих Срба и сл. Зато и имаш ону народну о Србину, Турчину и крви до лаката и рамена.

Чекај мало те народне се односе на промјену вјере,а Шешељ се колико ја знам изјашњавао као
србин или сам нешта пропустио.Ако мислиш да је хрват из Србије "убијао" хрвате из Хрватске
да би се доказао онда ти морам рећи да је далеко бољи учинак могао имати да је отишао у
Хрватску као србин па да убија србе по крајини.Наравно Шешељ.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Meni je dovoljno i poštujem kako se ko izjašnjava , on se izjašnjava kao Srbin i ja to poštujem taman i da vuce korjene od Liliputanaca isto važi i za Kusturicu , obojica su veci Srbi od mnogih Srba koji su generacijama Srbi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa zar zbog ,, lajavog jezika ,, na sud za RATNE zlocine ?? Smile ..Ajde da zaradio neku prekrsajnu kaznu ... uslovnu ..... Ali 7 godina biti u zatvoru zbog govora ?!.....  Smile.... Nema tu ni prava , ni pravde ni demokratije .
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Pa zar zbog ,, lajavog jezika ,, na sud za RATNE zlocine ?? Smile ..Ajde da zaradio neku prekrsajnu kaznu ... uslovnu ..... Ali 7 godina biti u zatvoru zbog govora ?!.....  Smile.... Nema tu ni prava , ni pravde ni demokratije .

А то отприлике и показује колико је лик заправо мизеран. Остали су ту због својих дела и недела у борби, а он магарац због говора мржње. Наравно да Хаг није праведан, већ је створен да суди Србима, али ме за судбину Војислава Шешеља, баш заболе курац.

Чекај мало те народне се односе на промјену вјере,а Шешељ се колико ја знам изјашњавао као
србин или сам нешта пропустио.Ако мислиш да је хрват из Србије "убијао" хрвате из Хрватске
да би се доказао онда ти морам рећи да је далеко бољи учинак могао имати да је отишао у

Ма како год да се изјашњавао, имаш нешто што се зове порекло, а зна се колико тих Шешеља имаш међу Хрватима, а колико међу Србима? Што рече неко, отвори телефонски именик по западној Херцеговини и наћи ћеш их пун курац.

Не би бре он имао толике комплексе и чак доводио људе на телевизију да сведоче о његовом пореклу.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 19:14:38 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Али тај "лајави" језик није подобан за Србију као демократску.
Није био власт,није био војни командант,а суди му се.
Зашто Драшковић није на суду ако је у питању злочин организовање добровољаца?
Лијепо си ти то Боро примјетио али џаба политика је јача од права.
По принципу зашто се Шешељ суди сви арапски владари који су слали добровољце
муџахедине у БиХ требали би бити суђени.
Ах да заборавио сам да арапи нису правили злочине као што су бјели орлови.

А то отприлике и показује колико је лик заправо мизеран. Остали су ту због својих дела и недела у борби, а он магарац због говора мржње. Наравно да Хаг није праведан, већ је створен да суди Србима, али ме за овог Србина или "Србина", Војислава Шешеља, баш заболе курац.

Ма како год да се изјашњавао, имаш нешто што се зове порекло, а зна се колико тих Шешеља имаш међу Хрватима, а колико међу Србима. Што рече неко, отвори телефонски именик по западној Херцеговини и наћи ћеш их пун курац.

Не би бре он имао толике комплексе и чак доводио људе на телевизију да сведоче о његовом пореклу.

У именику имаш и хрвата и срба али ни један хрват се не зове Војислав као што неко рече.
Није он мизеран.Да је мизеран они би га до сада пустили али би са тиме пала ова мизерна
"власт" која има далеко гору биографију него Шешељ.
Да те боли она ствар за Шешељем и сличним Шешељима не би оволико причао о њему као
хрвату и то још лајавцу.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
може једино бити опасан иза својих горила и кад има пиштољ у руци.

Гориле никада нису штитиле Шешеља, лажеш чим зинеш, а оружјем хвала Богу, као сваки мушкарац који није избегавао војну обавезу, уме да рукује, и наравно, као што сам претпостављала, само лајеш преко компа, не би му стао на црту, јер си храбар само преко тастатуре. А кад би те Шеки једном одаламио својом ручердом, прегризо би тај свој погани језик заувек. Иди сад лечи се од интелектуалне импотенције, али мораћу да те разочарам, прави лек још увек није пронађен.
IP sačuvana
social share
"Одбијам да бивам међу курјацима и нељудима" - Марина Цветајева
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
A koji to politicar nema gorila , Cedo možda ? Jedini koji se šetao bez blindiranih auta po po centra vecine gradova je upravo Šešelj , njemu se štošta može prebaciti ali njega povezivati sa kukaviclukom je presmešno , pa covek je ocito spreman da umre zbog svojih ideala , znaš li još nekog politicara kod nas koji je za svoje ideale spreman dati i život .!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
A koji to politicar nema gorila , Cedo možda ? Jedini koji se šetao bez blindiranih auta po po centra vecine gradova je upravo Šešelj , njemu se štošta može prebaciti ali njega povezivati sa kukaviclukom je presmešno , pa covek je ocito spreman da umre zbog svojih ideala , znaš li još nekog politicara kod nas koji je za svoje ideale spreman dati i život .!?

Ма пусти.Изгледа да човјек који оде а да притом зна да се неће вратити икс година није
довољно "храбар" за данашње властодршце који се не смију никоме супроставити.
Милошевића су рушили (нека су требало је) због "покрадених" пара у Кипарским банкама,а
данас нико те милијарде долара не помиње.Једноставно играју као и запад,лажима,
подметањем и конструкцијама баш како су и САД радиле у Рачку или прије бомбардовања
о стотинама хиљада протјераних и мучених шиптара.Иста школа је и произвела причу
како је Војислав хрват.И да јесте опет је већи србин од њих.
Дао бих пет година живота да га пусте па да видим његов дочек и како ће се политички
"прваци" српске "демократије" понашати и како ће проћи на сљедећим изборима када он
буде учествовао.Нисам никада био члан радикала али ово пљување "срба" на србе је
перверзно и болесно.Зар немамо довољно не истомишљеника да се не изразим горе у
окружењу већ се морамо и међу собом хакати.
Није џаба она од непријатеља:Недај боже да се срби сложе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Koji to junak ode dobrovoljno osim Šešelja i Sime Zarica u Hag , Plavšicku ne racunam jer je otišla nakon što se pogodila ? Cudni su kriteriji pojedinih ...
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 21:19:00 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 

Гориле никада нису штитиле Шешеља, лажеш чим зинеш, а оружјем хвала Богу, као сваки мушкарац који није избегавао војну обавезу, уме да рукује, и наравно, као што сам претпостављала, само лајеш преко компа, не би му стао на црту, јер си храбар само преко тастатуре. А кад би те Шеки једном одаламио својом ручердом, прегризо би тај свој погани језик заувек. Иди сад лечи се од интелектуалне импотенције, али мораћу да те разочарам, прави лек још увек није пронађен.

Слушај ме роспијо глупава. У целој вашој дружини мозга нема, већ сте попут чопора бесних паса, који уме само да арлауче и ради оно што им вођа каже. Ви сте ништа друго до догматизованих будала, а ти си свакако једна од највећих. То се бар лако да видети, јер нико не проводи пола дана истражујући, какво је време у Новосибирску, шта је Медведев доручковао и на коју ногу је Путин стао кад се пробудио. Лека за вас има, само је питање који употребити. Сместити у лудницу или хуманије, успавати вас. Или најзанимљивије, ставити вас заједно у јаму са Чедистима, изгладњивати вас, па да видимо може ли доћи до канибализма између две отровне сорте.

Није он мизеран.Да је мизеран они би га до сада пустили али би са тиме пала ова мизерна
"власт" која има далеко гору биографију него Шешељ.
Да те боли она ствар за Шешељем и сличним Шешељима не би оволико причао о њему као
хрвату и то још лајавцу.

Гледај нама овде не треба још примитивизма него што га већ имамо, а са Шешељем тај примитивизам достиже највише границе. Узмите га ви слободно. Ионако је ваш.

Шта вреди и да скине власт, што је немогуће обзиром колико му се странка срозала, а срозала се због људи који слепо прате његове наредбе и његово понашање (примитивизам), кад је он сам јадна алтернатива?
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 21:34:14 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 17:49:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.