Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:57:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sudjenje Antu Gotovini  (Pročitano 61049 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
6. .Oluja nije pokrenuta s ciljem progona Srba

Tako je. Tiger i ja se slazemo. Osnovni projekat i cilj Oluje je u stvari bio jedan muzicki festival, slican "Exit-u". Srbi su culi da je stroga kontrola na tom muzickom festivalu pa su svi pohrlili prema granici sa Srbijom. Ah ti srbi, stvarno su rak na trbuhu hrvatske nacije....

Smile Smile Smile  Smile 
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
E da, da ne bude zabune, u Srebrenici se nista nije desilo,

tako je crowz Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Crowz čitajuč ovo tvoje, čovjek bi mogao zaključiti...da krajišnjici su djelili cvjeće i ljubav... Samo eh ti Hrvati nisu razumjeli

6. .Oluja nije pokrenuta s ciljem progona Srba---cilj povratak okupiranih teritorija iz kojih se sustavno napadao preostali dio Hr teritorija

5. mi se ni neda komentirat
Citat
4. .nije bilo prekomjernog granatiranja

Kao i prethodni biser. Ko je merodavan da kaze koliko granata je "prava mera"?
  prava mjera je kad uništiš vojne ciljeve

Citat
3. . Knin nije bio mnogo razrusen, kao naprimjer Dubrovnik,Sarajevo ili Vukovar

Jos jedan biser. Koja je ovo logika? Koliko je to "malo bio razrusen"? Pa jel to odbrana? Bio je rusen ali nije kao Dubrovnik?  Ubijali smo ljude ali nismo kao neki u Vukovaru. To je veoma pohvalno, extra. Smiley
Smiley 1 , znaš mnogi bi htjeli da su na hrvatskoj ljudi valjda samo s golim rukama išli...tako bi ih se valjda više ubilo

Citat
2. .prvih dana nije bilo krsenja medjunarodnih prava

Lepo sam ja rekao. Srbi treba dosta da nauce od hrvata. Pazi ovu propalu frazu: "prvih dana" ... Smiley A drugih dana? Trecih dana?
pojedinačne zločine niko ne spori.... ali što tu propagirate Smile

Citat
1. .Nije bilo etnickog ciscenja

Da. Srbi su sami bezali, niko im nije niti pretio, niti je bilo cija kuca razorena. Kako pravdati unistene kuce? Da se neko branio iz tih kuca, pa da kazete kako ste morali rusiti kuce. E da, da ne bude zabune, u Srebrenici se nista nije desilo, evakuisani su zene, starci i deca.
To pitanje možeš uputiti onima koji su i započeli sve to.....svojim najvećima patriJotama koji su i potakli na oružanu pobunu

Ne razumijem tvoju frustraciju......u ovom ratu najviše u Hr su stradali upravo ti šašavi Hrvati.  s festivala ....
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
To pitanje možeš uputiti onima koji su i započeli sve to

Pa evo, pitam ja tebe.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Nexus 5

Ne razumijem tvoju frustraciju......u ovom ratu najviše u Hr su stradali upravo ti šašavi Hrvati.  s festivala ....

Nisam ja frustriran. na kraju krajeva, ne postoji neko ko je vise frustriran od hrvata...

Ako nisi znao, a vidi se da ne znas, u ovom ratu je stradalo vise srba od hrvata. To sto ste vratili teritoriju okupiranu od srba koji su ziveli od davnina na toj teritoriji (vid sad te frustracije Smiley ), to stoji ali cinjenica je da vise tih srba nema u toj meri u kojoj su bili pre rata. Na kraju krajeva cilj je postignut. Smanjen broj srba. To se i trazilo u ovoj zamrsenoj jednacini.

x-y=z, gde je

x broj srba pre rata;
y muzicki festivali;
z nova drzava bez malignih srba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Jel ko od vas uopće pored tih novinskih naslova gledao neku drugu stranu...... Tadašnji vojni vrh krajine je znao da će biti napad..... i ad se sad ne mogu suprostaviti.....njihova odluka je bila evakuacija.........

Znaš kad po nekome siješ smrt onda se i bojiš da te to sjeme ne uhvati.... da je kraijinska vlast ostala i predala se njihov vrh bi bio osuđen...ovako su guzice spasili...... a politika koju su ostavili za sobom će još desetljećima utjecati na nas koji živimo ovdje (Srbi i Hrvati)

Citat
ne postoji neko ko je vise frustriran od hrvata...
možda na ovom forumu je dosta Srba pa je količina frustracije ogromna...naravno kumulativno

Citat
stradalo vise srba od hrvata
molim te prosvjetli me...u HR?
Citat
To sto ste vratili teritoriju okupiranu od srba koji su ziveli od davnina na toj teritoriji (vid sad te frustracije Smiley )
već sam čuo sve teorije...i Bog je srbin bio.... Smile

Citat
to stoji ali cinjenica je da vise tih srba nema u toj meri u kojoj su bili pre rata
s ovim se slažem, ali dosta se napravilo i radi se na njihovom povratku.....

Citat
x-y=z, gde je

x broj srba pre rata;
y muzicki festivali;
z nova drzava bez malignih srba..
Vidiš kod nas su Srbi imali mnogo muzičkih festivala...mi nismo još ni jedan u Srbiji
« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 22:22:21 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
možda na ovom forumu je dosta Srba pa je količina frustracije ogromna...naravno kumulativno

vidis...to je problem....ovde su modovi ekstremno tolerantni pa trpe svakojaku stoku....dok npr kad se registrujes na hr forum i kad mod vidi ip adresu iz srbije ne stignes ni post da napises...vec si banovan...
toplo bi preporucio mom prijatelju crowz-u da i ovde pocne da primenjuje isti standard....samo u obrnutom smeru Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Citat
dok npr kad se registrujes na hr forum i kad mod vidi ip adresu iz srbije ne stignes ni post da napises...vec si banovan...
  Smile da malo ne pretjeruješ ipak...neznam na kojim forumima si bio..al one koje ja posjećujem..srbi imaju svoje podteme..normalno se diskutira...doduše tamo je i malo starija ekipa...
Dok dobar dio bureka su mlađi....zajeb je ovdje bolja...eto meni se tu sviđa...

Probaj u raspravi na hr forumu ljude ne nazivat ustašama.... nekako ti se to često zna omaknut ( mada priznam ja još nisam bio počašćen tim nazivom, bar ne od tebe)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
dok npr kad se registrujes na hr forum i kad mod vidi ip adresu iz srbije ne stignes ni post da napises...vec si banovan...
  Smile da malo ne pretjeruješ ipak...neznam na kojim forumima si bio..al one koje ja posjećujem..srbi imaju svoje podteme..normalno se diskutira...doduše tamo je i malo starija ekipa...

Probaj u raspravi na hr forumu ljude ne nazivat ustašama.... nekako ti se to često zna omaknut ( mada priznam ja još nisam bio počašćen tim nazivom, bar ne od tebe)
problem je sto nisam stigao da ih nazovem bilo kako....vec sam bio banovan... Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Citat

problem je sto nisam stigao da ih nazovem bilo kako....vec sam bio banovan... Smile
Mora da mod je imao jaku force i telepatiju... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:57:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.