Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:18:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sudjenje Antu Gotovini  (Pročitano 61386 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
a i ti tjeraš neku ozbiljniju raspravu pored ove ekipe. kad ne možeš ozbiljno ajmo bar moderatora zaposlit da mu posao prisjedne  Smile

Slobodno. Nesto tvojih bljuvotina sam obrisao. Ti nastavi mene zaposljavat, samo to se nece pozitivno odraziti na tvoj nick... Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 03:27:17 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dobro ode tema u nekim pravcima poptu zanrovski nepoznate i nepriznate vrste bajki poput bitki kod Lijevca polja ali pustimo sada to
vratimo se temi a ona je da li su Hrvatski generali a time i Hrvatska drzava krive za progon stotina hiljada Srba
DA li je Hrvatsak vojska namjerno vrsila zlocine
DA li je postojao udruzeni zlocinacki poduhvat
E sad sto se tice ove svjedokinje sto ste svi navalili na nju zasto ne razmisljate malo ovako mozada je trebalo da izgleda kao da tuzilastvo nema neke jake svedoke niti time jake dokaze a mozda je sve samo farsa jer ja nikako ne bi iskljucio amerikance iz ove price
DA li su bombardovali Knin ? To jest civilne objekte ?
Pa o tome valjda mogu govoriti stotine granata koje su pale na Knin o tome ima i snimaka takodje sam grad kako je izgledao posle ulaska moze se vidjeti i na HTV snimcima
Ali ako je Knin jedino cime ce se tuziteljstvo baviti i samo o tome pricati i to i je jedini dokaz za civilno razaranje onda je ovo velika farsa i ovi ljudi ce biti slobodni kao sto je i Naser
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Dobro ode tema u nekim pravcima poptu zanrovski nepoznate i nepriznate vrste bajki poput bitki kod Lijevca polja ali pustimo sada to
vratimo se temi a ona je da li su Hrvatski generali a time i Hrvatska drzava krive za progon stotina hiljada Srba
DA li je Hrvatsak vojska namjerno vrsila zlocine
DA li je postojao udruzeni zlocinacki poduhvat
E sad sto se tice ove svjedokinje sto ste svi navalili na nju zasto ne razmisljate malo ovako mozada je trebalo da izgleda kao da tuzilastvo nema neke jake svedoke niti time jake dokaze a mozda je sve samo farsa jer ja nikako ne bi iskljucio amerikance iz ove price
DA li su bombardovali Knin ? To jest civilne objekte ?
Pa o tome valjda mogu govoriti stotine granata koje su pale na Knin o tome ima i snimaka takodje sam grad kako je izgledao posle ulaska moze se vidjeti i na HTV snimcima
Ali ako je Knin jedino cime ce se tuziteljstvo baviti i samo o tome pricati i to i je jedini dokaz za civilno razaranje onda je ovo velika farsa i ovi ljudi ce biti slobodni kao sto je i Naser

Zato je dobro da se i sudi Sale sada sve ovo pa cemo vidjeti kako je se odvijalo sve....
Ja cisto sumnjam da je ova svijedokinja bila najjaca sto imaju ovo je tek pocetak a preostaje jos 133 svijedoka...znaci biti ce tu jos materijala, samo ovaj prvi svijedok nije bio na korist sudije nego upravo branitelja... sljedece sudjenje pocinje 7. aprila i ako budes gledaj malo cisto radi informacije... ja ne govorim da je Gotovina kriv ili ne, neka to sud odluci...

Mozda je farsa i mozda nije, to su nagadjanja i na kraju krajeva vidjeti cemo sve ovo!

Naprimjer ovaj sudac ili tuzitelj Tieger sto optuzuje generale, je upravo bio sudac na procesu o Milanu Marticu, i upravo ce to uzeti odvijetnicki tim Gotovine za dokaze da je Gotovina i ostali sprijecili da se dese pokolji u Bihacu naprimjer od strane Mladica... protiv toga nista nece moci Tieger da govori jer je on upravo osudio Martica za ono sto je on radio. I to ce biti jedan od veliki plus bodova odbrani Gotovine...

Inace odvijetnik Gotovine Kehoe je bio glavni sudac Saddamu Huseinu i veoma je poznat i odlican advokat.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Koliko sam ja pratio rad Haškog suda , većina svedoka su neozbiljni i neubedljivi. To je bilo sa svedocima protiv Miloševića , protiv Šešelja, a sad čujem i protiv Gotovine. Sve se to uklapa u moje mišljenje da je ovo politički sud i da presude nemaju mnogo veze sa pravdom. Ponekad se dokazi traže pitanjem potpuno irelevantnim ljudima : Da li vi mislite da je ta i ta izjava osumnjičenog izazvala to i to. Sve je po meni samo farsa i to će vreme pokazati. Da bi sud iole bio legitiman , na njegovim klupama treba da se pojave kao osumnjičeni i one političke ličnosti sa zapada koje su se mešale u ratove u SFRj i direktno uticale na ishod ratova. Ovako sve je ipak upereno protiv onih koji su rat izgubili , a to Srbi. Ni Nemci nisu toliko kažnjavani posle drugog svetskog rata, a ipak učinjeno nije za poređenje, ako ćemo da budemo realni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
To se ovdje u Njemackoj uci u skoli...a na TVu se vidi kako traze te ubice...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Koliko sam ja pratio rad Haškog suda , većina svedoka su neozbiljni i neubedljivi. To je bilo sa svedocima protiv Miloševića , protiv Šešelja, a sad čujem i protiv Gotovine. Sve se to uklapa u moje mišljenje da je ovo politički sud i da presude nemaju mnogo veze sa pravdom. Ponekad se dokazi traže pitanjem potpuno irelevantnim ljudima : Da li vi mislite da je ta i ta izjava osumnjičenog izazvala to i to. Sve je po meni samo farsa i to će vreme pokazati. Da bi sud iole bio legitiman , na njegovim klupama treba da se pojave kao osumnjičeni i one političke ličnosti sa zapada koje su se mešale u ratove u SFRj i direktno uticale na ishod ratova. Ovako sve je ipak upereno protiv onih koji su rat izgubili , a to Srbi. Ni Nemci nisu toliko kažnjavani posle drugog svetskog rata, a ipak učinjeno nije za poređenje, ako ćemo da budemo realni.
Nürnberski procesi... A uz to, Rusi uzeli istocni dio Njemacke i muzli do iscrpljenosti a obe strane postavile stotine baza sa nuklearnim projektilima, bojnim otrovima itd. Nije bilo prijatno zivjeti tada u Njemackoj kada znas kada pocne parti, atomske ce ti po glavi ko kisa.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Off obrisan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Sutra se nastavlja sudjenje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
danas je bio urnebesan dan u hagu
ponovno se srbe uhvatilo kako prekrajaju istinu onako kako njima odgovara
pa dokle breee
budite čoveci a ne lažljivci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:18:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.