Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sudbina Srbije i turbofolk (offtopic sa muzickog foruma)  (Pročitano 9272 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
klinac ti si jos uvek ovde na forumu samo da bi mene provocirao ja neznam sta ti to imas toliko protiv mene umesto sto samo provociras daj neki argument!
ovde se vodi diskusija o necemu ali koliko vidim ti nemas nista da kazes u vezi toga jel da covek prica o ovakvim stvarima treba da znas nesto u zivotu ali ti posto neznas doso si ovde i sve sto si uradio napisao si da sam ja budala ja koliko vidim ovde ima ljudi sa kojima se ne slazem u zivotu o svemu ali ipak mozemo normano da razgovaramo i da uvazavamo jedan drugog dog ti i ovaj tvoj pobratim ovde znate samo da provocirate doduse on bar nesto prica a ti samo provociras!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Citat: Joca
Kao sto rece da nema ljubavi ne bi bilo ni nas.Kako su nas nasi stvorili parama.Ne nego su se voleli.A sto se tice vazduha ja bez vazdua ne mogu a bez para mogu.Znaci da mi pare ne trebaju.A dali mogu bez ljubavi?Naravno ne da vas ne volim i da se ne volimo poubijali bi se.Ali kako stavri idu i to cinimo samo zbog para.Proklete pare.Ja kad bi mogo da biram vise bi voleo da imam puno dece i zenu da je volim i da me voli,a za oblacenje ce se Bog pobrinuti.Ni ja nisam imao Bog zna sta pa evo me ziv i zdrav.Hvala Bogu i mojim sto nisam imao jer da sam imao ne bi mene mozda bilo.Droga,sida,brza voznja,gde to vodi.Koliko mldih po zatvorim,mladih udovica,ubijenih zena da i ne govorim.Sve zbog para.Ljubav i pare ce doci oteto prokleto.Nigde to ne vodi samo u pakao.Aki vi ne vidite ja vidim.Kako zivimo?Nikako i necemo joj nikako ako ovako nastavimo.Setite se ovoh reci kad budete imali decu>PARE LJUDE KVARE<Vama treba i vi ste deca,a trebace i vasoj deci dali ce te im dati za iste stvari koje vi sad radite?Da li ce te deci dati da se drogiraju,da se kurvaju,da puse?Da li?Mnoge stvari koje su vama zabranjene zabranjivacete i vi njima.Tako je to uvek ono sto su radili nasi roditelji nama ne daju.?Zasto?Zato sto su se opekli,a i mi cemo ako ih ne slusamo.

Ja nisam rekla da nije potrebna ljubav, paznja, respekt prema sebi i drugima, ali hajde priznaj sada, zamisli fabriku 100 000 radnika, svi dobijaju redovno platu, imaju obrok itd., sve je odlicno, a zamisli kada samo par od njih ne dobije platu par meseci, da li ce onda sve biti odlicno.?

Pa tada pocinju svadje i nestaje ljubavi, mozes voleti svoj posao koliko hoces, ali ako ti dzabe radis i mucis se oko toga, veruj mi da ces izgubiti i ljubav prema tom poslu, ja ne kazem da bog nece dati, naprotiv.

Ja mislim da je bog vec dao, ali da to mnogi ne iskoristavaju, po mom misljenju dovoljno je sto je bog podario osobu da je ziva i zdrava i sposobna za rad, pa da moze da zaradi i da zivi normalno, ni ja necu da budem milioner, dovoljno mi je da imam onoliko koliko mi je potrebno za pristojan zivot.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2006, 18:47:57 od Jovanka1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k310i
Није ми намера да те нервирам и да те вређам.Ако сам те увредио молим те да ми опростиш.Ја само желим да укажем на проблем друштва који ствара таква муѕика и угледање н атакве особе.Да слажем се да је проблем ако не примиш плату али љубав је жртва и љубв је много већа него као што нам је престављају и као што је ми схватамо.Ево шта је за мене љубав и како треба да изгледа идеалан брк.Кад би се ми овога придржавали имали би и добар брак и добру децу.Опростите ми још једним нисам имао намеру да некога увредим.
Свима желим да имају ино што жели и да им Бог подари супругу-га по његовој вољи.Свако добро.
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Knjige/Zena/Zena.htm

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ovo je stvarno istina, kakva Evropa, u Evropi je kao demokratija, gde kao svako ima pravo da prica sta hoce, ali ustvari na svoje misljenje i na to da kaze sto zeli najmanje pravo ima, vec prica kako mu je naredjeno, ta diktatura pocinje vec vrtica pa ide posle i do skole i posle, tako da ti je od malih nogu vec dao do znanja da ne pricas, vec da cutis i da pricas ono i o onome sto ti se govori.

Kod nas je ipak najveca sloboda u svetu.  Smile

Kod nas je toliko velik stepen slobode, a toliko nizak standard, da vise ne znamo sta cemo i onda da bi nam bilo interesantno, smisljamo nove gluposti, banalnosti i besmislice (u ovom slucaju muzika....mada ima toga mnoooogo). Sve u cilju brzog i jednostavnog zabavljanja indijanaca koji ovde zive.

Turbofolk bih uporedio sa bilo kojim lekom, koji kada se koristi, suzbija jednu bolest (pruza najnizi oblik zabave za indijance i sabane), a sa druge strane unistava ono sto ne treba (svest ljudi....i to na duze staze)!

Uvek kada se pojavi nesto novo kod nas, imaju obicaj da kazu "To je sa zapada, majku im.....", medjutim nemaju pojma da sve to sto dolazi kod nas "sa zapada", prvo prodje detaljnu modifikaciju i "downgrade", tako da bi prosecnom sabanu sa ovih prostora to delovalo prihvatljivo i svarljivo. Naravno da falsifikat nikako ne moze da bude kao i original.....najocigledniji primer: "pevacice", a i "pevaci" sve moj do moga (ja to zovem jeba.ice, nemojte mi zameriti Smile ).

Ukratko: Kriju se iza laznih evropskih manira. Prate visoku modu, a rade posao koji je obican shit. Ako vec hoces da budes moderan, onda to budi do kraja, a ne donekle, jer ispadas smesan i kretenast.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2006, 12:30:16 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k310i
Kad smo kod mode,znate li da posnate svetke marke daju slobodu kineyima da stavljaju imena njiihovih marki na svoje stavri samo da bi ljudi nosili stvari sa imenom nekog poznatog kreatora.Sve sto mi ovde nazivamo modernim niko u svetu i ne nosi i sve je samo marketing.Ali dok ima ovaca bice i vune.Sta mislite da je roba ovde stvarno markirana.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zavisi koja i gde kupujes robu!

pa dobro mi smo svi budale a oni sto nose halynansen jakne sa kapuljacama na glavu pantsalone na pola dupeta kape i zimske cipele u sred leta koji slusaju neku muziku koja se zove tehno i koja nema nikakvog smisla za slusanje bez nekoliko extazija i dzointa u ruci ili onu sektasku muziku u kojoj su parole ubi zakolji svaka cast!

sad ce meni neko da kaze da sam saban jel slusam tu muziku i nosim versace i vozim dobar auto a on je pametan jel slusa muziku pobij sve unisti sve oblaci sye ko slepac i loce opivo po stanicama autobuskim i sad ja sam lud a on pametan sad smo mi sabani a vi pametni dajte da svi postanemo slepci da niko nista ne radi nego samo da se drogiramo i locemo pa da onda stvorimo idealan svet za vas!e a onda posle mesec dana svi drogirani i pijani niko nema da pravi pivo i niko nece dzabe da ga pravi niko nema da spremi hranu niko nema da napravi sampon da se okupamo niko nema da vozi nepostoji nikakav prevoz i onda za 1-2 meseca pocecemo da jedemo lisce  idemo gloi i da svi kolektivno poumiremo ili cete mozda nas da porobite da vam pravimo pivo i hranu a vi samo da jedete pijete i drogirate se citavog zivota!

pa ti covece nisi svestan koliki si saban pa ti tvoji idoli u koje se kunes i u koji se kunu ovi sa zapada pevaju o nekoj socijalnoj pravdi o nekim nepravdama a upravo su oni ti koji zive jos gore nego sto zive nasi narodnjaci pa oni su teski milijarde a zaradjuju pare na vama koji nemate ali koji su spremni da daju svaki dinar za kartu tog koncerta ili za njegov cd i onda dodjes na njegov koncert i cujes iz njegovih usta divne reci koje psuju sadasnje drustvo i kapitalizam a on najveci kapitalista psuje samog sebe u pesmi boze kako ste mi smwsni kako niste svesni nekih stvari koliko ste zaslepljeni necim da ne vidite dalje od nosa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

pa dobro mi smo svi budale a oni sto nose halynansen jakne sa kapuljacama na glavu pantsalone na pola dupeta kape i zimske cipele u sred leta koji slusaju neku muziku koja se zove tehno i koja nema nikakvog smisla za slusanje bez nekoliko extazija i dzointa u ruci ili onu sektasku muziku u kojoj su parole ubi zakolji svaka cast!

sad ce meni neko da kaze da sam saban jel slusam tu muziku i nosim versace i vozim dobar auto a on je pametan jel slusa muziku pobij sve unisti sve oblaci sye ko slepac i loce opivo po stanicama autobuskim i sad ja sam lud a on pametan sad smo mi sabani a vi pametni dajte da svi postanemo slepci da niko nista ne radi nego samo da se drogiramo i locemo pa da onda stvorimo idealan svet za vas!e a onda posle mesec dana svi drogirani i pijani niko nema da pravi pivo i niko nece dzabe da ga pravi niko nema da spremi hranu niko nema da napravi sampon da se okupamo niko nema da vozi nepostoji nikakav prevoz i onda za 1-2 meseca pocecemo da jedemo lisce idemo gloi i da svi kolektivno poumiremo ili cete mozda nas da porobite da vam pravimo pivo i hranu a vi samo da jedete pijete i drogirate se citavog zivota!

pa ti covece nisi svestan koliki si saban pa ti tvoji idoli u koje se kunes i u koji se kunu ovi sa zapada pevaju o nekoj socijalnoj pravdi o nekim nepravdama a upravo su oni ti koji zive jos gore nego sto zive nasi narodnjaci pa oni su teski milijarde a zaradjuju pare na vama koji nemate ali koji su spremni da daju svaki dinar za kartu tog koncerta ili za njegov cd i onda dodjes na njegov koncert i cujes iz njegovih usta divne reci koje psuju sadasnje drustvo i kapitalizam a on najveci kapitalista psuje samog sebe u pesmi boze kako ste mi smwsni kako niste svesni nekih stvari koliko ste zaslepljeni necim da ne vidite dalje od nosa!

Upravo "muzika" (mada ja to ne bih nazvao muzikom, vec indijanisanjem) koju branis promovise nerad, glupost, neskolovane sabane koji voze dobra kola (zao mi je svih tih dobrih kola, sto ih takvi dripci voze).....promovisu zaglupljivanje.

U svetu niko ni ne nosi markiranu robu (govorim o obicnim ljudima). Ovde je drugacije, slepci caruju, drugi ih prate. Ali, dobro, najvaznije je da si poznat u svom selu, kada odes preko grane, rekli bi ti da po ponasanju nisi normalan.

Narkomana po stanicama koji se rade i piju ima na sve strane, zato ti ne mozes da kazes sta neko slusa samo na osnovu njegovog trenutnog stanja. Uostalom, ja "vas" ne smatram za nista bolje od njih....tu ste negde....ti lecis tugu i komplekse kroz pare, jer ih imas, a on kroz opijate.

Ipak mislim da sve sto se desava, je samo prolazna pojava, zemlje koja je u situaciji kao i nasa. Mislim da ce doci vreme zabrane emitovanja sabanske muzike na TV-u, kao sto je uradila i Hrvatska....

Licno cu da dam pre 100$ na jedan strani CD, nego 0,5 din za kretenski turbo folk CD.....

Ne moze se napred dok sbani vladaju....to je tako!

P.S. Dali ti znas da koristis pravopisne znake ili si ih ostavio u kolima? Malo tacki ".", malo zareza "," i ne stedi na "!". Kada postanes pravi covek sveta, mozemo da pricamo, ovako si neko ko se trudi da bude nesto sto nije, ispada komican, blesav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k310i

sad ce meni neko da kaze da sam saban jel slusam tu muziku i nosim versace i vozim dobar auto a on je pametan jel slusa muziku pobij sve unisti sve oblaci sye ko slepac i loce opivo po stanicama autobuskim i sad ja sam lud a on pametan sad smo mi sabani a vi pametni dajte da svi postanemo slepci da niko nista ne radi nego samo da se drogiramo i locemo pa da onda stvorimo idealan svet za vas!e a onda posle mesec dana svi drogirani i pijani niko nema da pravi pivo i niko nece dzabe da ga pravi niko nema da spremi hranu niko nema da napravi sampon da se okupamo niko nema da vozi nepostoji nikakav prevoz i onda za 1-2 meseca pocecemo da jedemo lisce idemo gloi i da svi kolektivno poumiremo ili cete mozda nas da porobite da vam pravimo pivo i hranu a vi samo da jedete pijete i drogirate se citavog zivota!

Gde god kupi stvari samo je znak isti ali nje kvalitet.Istoja je roba kupljena kod kineza,u pancevu,ili u butiku.Sve to marketink,samo da se nosi nnjihovo ime.Armani koji prae kineyi.Pravi armani ne mogu kupiti ni u razvijenim zemljama a kamoli kod nas.Ti mislis da si bolji covek ako vozis bolja kola i imas bolje stvari.Bez ljutnje ali to se naziva komples vise vrednosti.Nista ja necu biti bolji ako budem imao vise novca.Pgledaj ovog lika sto je iizasao iz kuce velikog brata.Ali o njemu cu da otvorim posebnu temu,ako je nema.Covek je pokazao da nije sve u novcu,svaka mu cast.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta je to veliki brat?

ti decko mozes da pricas nesto za mene kada budes znao nesto o meni a nemoj da mi pricas kako je na zapadu jel znam sigurno bolje od tebe kako je na zapadu ako ne bolje mozda isto ali manje ne sigurno!

ne ta muzika ne promovise nerad vec zaradjivanje para lovu raskosan zivot promovise biznis ne promovise budak i motiku ali pare se ne zaradjuju samo motikom nego ima jos milion nacina!

dok tvoja muzika niti promovise budak i motiku niti biznis niti bilo sta nego neke cudne zvuke bez ikakvog smisla ili promovise ubistva itd

jel sam se i te kako lozio na tu vrstu muzike sa mojih 14-15 god i znam dobro sta ta muzika promovise i znam dobro gde bih zaglavio i sta bi sad bio da sam nastavio sa tim ljudima da se druzim ali sam brzo shvatiio sta gde vodi i opredelio se za neki drugi put u zivotu i ne idemi lose i sto je najbitnije imam neku buducnost ispred sebe a nije bi jedina buducnost gde da nadjem 100 kinte za pivo i za vutru i gde ima koji koncert drekavaca i tako redom u krug!

a sto se garderobe tice pa sasvim slucajno imam drugara koji drzi butik sa markiranom robom i tako bio sam sa njim i gde se sije ta roba i kad je bio da je nabavlja tako da i te kako znam sta je original i sta koliko kosta i gde se sta sije i gde se sta nabavlja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
ti decko mozes da pricas nesto za mene kada budes znao nesto o meni a nemoj da mi pricas kako je na zapadu jel znam sigurno bolje od tebe kako je na zapadu ako ne bolje mozda isto ali manje ne sigurno!
Smile
gde može da se otvori thread samo za srkich postove
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.