Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sudbina Srbije i turbofolk (offtopic sa muzickog foruma)  (Pročitano 9265 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Pa ja sam mislim da svetu treba postati jasno da bez truda i rada ne mozes ni imati, kada bih ja nekom rekla da na zapadu imas firmi tj. hotela gde radnici jedu otpadke od gostiju koji prenoce u nekom hotelu i da ti kulturni ljudi sto su na zapadu kada se nesto pokvari od hrane, samo oseku to sto ne valja pa to jedu opet, i da ima i onih koji zive po podrumima ili zive u samo jednoj sobi, dakle imas sobu koja ti sluzi kao spavaca, radna, kupatilo i kuhinja, a mnogo je takvih, to nasi ljudi kod nas ne bi poverovali.

Primer za austrijske studente, u Austriji se ne moze vise studirati vanredno, vec samo ako si redovan student, prvo svi imaju prijemni, i uzimaju naravno prvo najbolje pa posle ostale, pa ides, ako ti ne ide, nemas vise sanse, jer nema vise toliko mesta za studente u Austriji jer su mnogi Nemci poceli da dolaze u Austriju da studiraju pa uzimaju Austrijancima studentska mesta.

I mogu jos reci da mnogi studenti u Evropi rade kao konobari, devojke kao sobarice ili konobarice, da bi financirali fakultet, ima izuzetaka uvek, ali oni su retkost.

I sto se tice onih sto sede i grickaju semenke i piju pivo, pa se jos i zale da nemaju, niko ne moze imati ako ne radi, to je na celom svetu tako, na celoj zemaljskoj kugli, od grickanja semenki, sedenja i ispijanja piva nema novca, nece sigurno niko doci da ti da u ruke par hiljada evrica zato sto jedes, sedis i pijes, samo onaj sto radi, taj nesto i zaradi.

Pa nigde se ne moze ziveti dzabe, pa tako naravno ne i kod nas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
U pravu si.Svi bi kod nas hteli lepa bez motike.Vise im se svidja da pevaju i da se skinu goli nego da rade.Na lakse je skinuti se to moze svako.Nema stida nem srama sve da se srnu pare,neki i homoseksualci postanu zbog para.Proklete pare.Kako nisu sta sve covek ne radi zbog njih.Moram i ovo da kazem pa kud puklo ne mogu da cutim.Svi smo mi Jude izdali smo Hrista zbog para.Sad ce da me ili iskljuce ili prebace u Religiju,ali bas me briga.I mnogo vece ljude su ucukivali pa sto ne i mene.E ga mi je da ja zavrsim kao oni.Znam da ce mnogi misliti da sam ljud,ali ja sam samo probudjen,vi spavate i ne vidite neke stvari,ali svako budjenje je tesko tako i vase.Niko ne voli da ga bude.Samo vi zivite u svojim snovim,a ja cu da radim i zivim u mojoj lepoj Srbiji meni pare nisu porebne da budem srecan imam sve sto mi je potebno.Cak imam i manje od vas.Kao sto pise u potpisu pisem jednom ruko.Znaci nije problem u meni vec u vama.Vi imate vise i ne zadovoljni ste aj manje i zadovoljan sam.Ko je tu lud?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kakva covece dusa kakva deca evo ja sam srecan kad imam para ako ti mislis da covek nemoze biti srecan kad imam para sto neznaci da nemogu biti i nesrecan ali bez para nikako nemogu biti srecan e u tome je razlika!
ne znaci da covek koji ima manje para da nemoze biti srecnijiod onog sto ima vise ali onaj ko nema uopste ja neznam kako moze biti srecan!
treba znaci da imamo 10 deteta i da nemaju sta da jedu jel tako?da nemas sta da im obuces da nemas nista da im priustis!pa ja nisam kriv zato sto si ti vaspitan maoisticki ali jednostavno dokazano je da ljudi u takvom uredjenu uopste nisu srecni!
a ajmo onda i pod pretpostavkom da mozes da budes srecan tako pa ako si ti srecan tako zasto ti kritikujes mene i ljude koji vole ovakav nacin zivota recimo sta mene briga sto neko zeli da ima 10 toro dece sta mene briga ako neko nema ni dinar a samo jede semenke i pije pivo mene pocinje da bude briga kada ti ljudi pocinju da kritikuju mene i ovaj sistem a ako oni mene ne diraju pa to je njihov zivot ali je problem sto su ti ljudi najveca kocnica za srbiju i najveci kriticari svega!
ako ti vec volis da zivis bedno i nisi na prodaju pusti mene da zivim ali nemoj da kukas kako nemas da jedes hleba a ovamo kad ti se nudi posao i mogucnost zarade ti mi kazes ja nisam zrtva kapitalizma ja nisam robot ja nisam imperijalista ja nisam na prodaju ja necu da radim za lopove ja necu da radim za kriminalce kod njega da radim picka mu materina kriv ti je turbofolk krivo su ti mladi jel voze dobra kola sve ti je krivo a ovamo si ti srecan a mi nesrecni!
evo ja volim turbofolk ali niti mrzim exit niti mrzim beogradsku filharmoniju ako neko voli nek izvoli ali kad taj neko pocne da prica kako smo mi ovakvi onakvi e tad pocinjem da mrzim i ako neko uopste unosi mrznju izmedju ljudi u srbiji to su onda upravo ljudi kao ti jel ja nikad nisam cuo da je neko nekad iz guce javno kritikovao preko novina exit ali zato vi exitovci i te kako umete da kritikujete gucu i ne samo sto kritikujete nego omalovazavate ljude i nazivate ih raznim imenima!
ako devojka ima normalnog decka ona je onda sponzorusa i odmah je na prodaju znaci devojke u buduce samo treba da gledaju one sto ne rade nista i grickaju semenke i one momke od 35 pa navise sto nikad nista u zivotu nisu radili nista sa svim crnim zubima u glavi i sa flasom piva od 7 ujutru da nebi bile sponzoruse jel boze moj ako imaju normalnog decka koji nesto radi u zivotu vozi neki auto ima stan i sve sto treba da ima normalan covek one su odmah na prodaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imam jedno pitanje za tebe ako si srecan kao sto kazes zasto si onda poceo ovu temu i zasto onda sve kritikujes ja ovu temu nisam zapoceo vec doso da odgovaram na tvoje kritike kad je tebi tako lepo u zivotu zasto onda kritikujes nas ili cemu onda ta mrznja prema nama cemu toliko mrznje u tvojim komentarima prema svemu u tvojim komentarima se oseca mnogo mrznje prema ljudim koji imaju para turbo folku devojkama koje se skidaju za pare!
ja koliko znam kad se moja devojka tako ponasa to radi zbog mene da bi mi se to svidelo a ne zbog para e sad to sto dobije neki poklon to ne znaci da je ja kupujem i da to radi zbog poklona vec radi iz zadovoljstva a kad joj nesto poklonim to je zato sto ja volim da to ona ima!
a ti si toliko konfuzan da setebi u glavi vrti mrzja prema svemu i svacemu i da sve sto se radi radi se zbog para!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ja ne bih ni volela niti bih iskreno receno mogla da sedim po celi dan, ne smeta mi da radim, jer da kada radim na poslu dobijam novac za to, a kada radim u kuci tj. kod kuce dovodim kucu u red, sto je dobro i za moju okolinu i za moje zdravlje kada je kuca cista, i sve sto radim za sebe i svoje dobro, nije mi ni mrsko, ali i kad radim na poslu znam da je i to dobro za mene jer dobijem novac pa mogu naprimer na odmor itd. pa je opet dobro za mene kada nakon duzeg vremena teskog rada imas priliku za neki lep odmor.

Jos je lepse kada sa tim novcem mozes da sebi priustis neki lep odmor u nekoj drugoj drzavi i da upoznas druge kulture i druge mentalite i vidis kako ljudi zive u drugim drzavama, a za sve to je potreban novac, ja nisam za to da treba samo misliti na novac, ali budimo iskreno od ljubavi i vazduha se ne moze ziveti.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Vidis ja ne branim sebe.Bas me briga za mene ja branim one pored kih takvi koji imaju para a duse nemju prodju i ne sete se da daju.Ako imas to  ne znaci da ne treba da das onima koji ne maju.Da bi ti imao ti moras da uzmes od onih koji ne maju.Da bi neki imali moraju da otmu ili ukradu od onih koji imaju jos manje.To mozes lagati mene ali ne i sebe da si srecan.Ja znam da nisi a znas i ti samo neces da priznas.A ako jesi ti onda nisu ljudi oko tebe a kako se onda i ti mozes nazivati srecnim.To samo pokazuje da si egoista i zamo zivac a takav covek ne moze biti dobar otac,muz,a ni covek.Nije boag onaj koji ima mnogo vec onaj koji daje mnogo.Tesla je umro siromasan a sta je ostavio iza sebe,a sta cemo ja i ti ostaviti.Mozda si srecan ali si pun straha.Ne mozes mirno da spavas,bojis se za tvoje bogastvo.Izem ti zivot pun strah i okretanja glave dali ce neko da me opljacka ili ne.Cista savest to je uslov za srecan zivot.Ti samo zivi kao hoces,ali znaj da moras izpastati,za to kako zivis.Ja se ne bojim za sebe i svoju porodicu,a ti se boj.Sta ce meni zivot pun straha.Skromnost je vrlina ako nisi znao.Ne ide da se poredim sa njima ali evo nekoliko skromnih:Tesla,Ajnstaj.Nikolaj,Sveti Sava,Edison,Dostojevski.Tolstoj.Desanka Maksimovic,Jovan Jovan Jovanovic Zmaj.Polje biti dobar covek nego bogat.Bogastvo je ljubav da nema ljubavi ni nas ne bi bilo samo ljubav ne mozes kupiti novcem.Ako zelis kupiti ljubav novcem kupi psa.
Sve je to prolazno,videces.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Ja ne bih ni volela niti bih iskreno receno mogla da sedim po celi dan, ne smeta mi da radim, jer da kada radim na poslu dobijam novac za to, a kada radim u kuci tj. kod kuce dovodim kucu u red, sto je dobro i za moju okolinu i za moje zdravlje kada je kuca cista, i sve sto radim za sebe i svoje dobro, nije mi ni mrsko, ali i kad radim na poslu znam da je i to dobro za mene jer dobijem novac pa mogu naprimer na odmor itd. pa je opet dobro za mene kada nakon duzeg vremena teskog rada imas priliku za neki lep odmor.

Jos je lepse kada sa tim novcem mozes da sebi priustis neki lep odmor u nekoj drugoj drzavi i da upoznas druge kulture i druge mentalite i vidis kako ljudi zive u drugim drzavama, a za sve to je potreban novac, ja nisam za to da treba samo misliti na novac, ali budimo iskreno od ljubavi i vazduha se ne moze ziveti.  Smile  Smile
[/quote

Kao sto rece da nema ljubavi ne bi bilo ni nas.Kako su nas nasi stvorili parama.Ne nego su se voleli.A sto se tice vazduha ja bez vazdua ne mogu a bez para mogu.Znaci da mi pare ne trebaju.A dali mogu bez ljubavi?Naravno ne da vas ne volim i da se ne volimo poubijali bi se.Ali kako stavri idu i to cinimo samo zbog para.Proklete pare.Ja kad bi mogo da biram vise bi voleo da imam puno dece i zenu da je volim i da me voli,a za oblacenje ce se Bog pobrinuti.Ni ja nisam imao Bog zna sta pa evo me ziv i zdrav.Hvala Bogu i mojim sto nisam imao jer da sam imao ne bi mene mozda bilo.Droga,sida,brza voznja,gde to vodi.Koliko mldih po zatvorim,mladih udovica,ubijenih zena da i ne govorim.Sve zbog para.Ljubav i pare ce doci oteto prokleto.Nigde to ne vodi samo u pakao.Aki vi ne vidite ja vidim.Kako zivimo?Nikako i necemo joj nikako ako ovako nastavimo.Setite se ovoh reci kad budete imali decu>PARE LJUDE KVARE<Vama treba i vi ste deca,a trebace i vasoj deci dali ce te im dati za iste stvari koje vi sad radite?Da li ce te deci dati da se drogiraju,da se kurvaju,da puse?Da li?Mnoge stvari koje su vama zabranjene zabranjivacete i vi njima.Tako je to uvek ono sto su radili nasi roditelji nama ne daju.?Zasto?Zato sto su se opekli,a i mi cemo ako ih ne slusamo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti si bre skroz izlapeo pa sta ima tesla od toga pa mee boli kurac da budem tesla i mnogo me boli dal ce neko da prica o meni posle moje smrti meni je cilj da zivim sto duze i sto bolje a ne da zivim kao kuce da bi posle neko pricao o meni!
ja nisam rekao da sam 100 posto srecan ali sam mnogo srecniji nego da nemam a u zivotu coveku uvek nesto fali bitno je da si generalno zadovoljan svojim zivotom i da imasbuducnosti sto je moj slucaj a dal mi se bas sve ostvaruje sto zelim i da sam sve u zivotu ostvario pa naravno da nisam jel u tome i jeste poenta zivota da uvek tezis necemu i uvek nesto zelis inace nebi smo imali zasta da zivimo kad u zivotu nemas ciljeve ispred sebe nemozes da  funkcionises ali sam generalno gledano zadovoljan svojim zivotom!
a sad znaci treba da sve sto imam podelim onim neradnicima i ljudima koji su napravili 10 toro dece dal si ti covek normalan dal imas malo mozga pa komunizam i mapizam je proslost ti bi hteo znaci lba bez motike da pravis 10 komada a ja da ih izdrzavam jel je to humano da sedis pred podavnicu i pijes pivo i ja da ti dajem pare jel je to humano idi bre covece pa se leci ti si totalno poludeo!
ja sam u moje 16 godine naminus 10 nosio novine priznajem da mozda nekad i sto sam nesto zaradio nije bilo bas posteno al nisam uzeo nikad od sirotinje moj otac se mucio moja majka se mucila da bi stekli svi u zivotu nesto sto sada imamo i sad sam ja kriv jel neko nema i ajde sad sve to da im dam a ja cu i dalje da se mucim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ja ako u zivotu nema nikakvo zadovokhstvo bolje da ne zivim je po tebi treba ziveti kao pas ali ziveti sto duze jel zadovoljstva vode u smrt!
pa ako cemo tako onda covece nemoj da izlazis na ulici mozda te zgazi neka budala kao ja mozda tokom brze voznje a mozda i dok se sagnem da zapalim cigaru a mozda i dok vozim neku kurvu pa joj zavlacim ruku u gace i evo js pusim pijem vozim brzo kurvam se i ne poginem a tebe zgazim i ti mrtav a nemoj ni decu da pravis jel mozda zena umre na poradjaju i nemoj nigde da ides u zatvorenim prostorijama jel od pusenja mozda umres od dima koji drugi stvaraju!
boze boze koji si ti ludak!
a sto se roditelja tice meni moji niti su branili da pusim niti da pijem niti da vozim niti da se kurvam mada nisu ni mogli da mi zabrane ali mi nikad nisu nista rekli protiv toga niti cu ja mojoj deci ako ih budek imao da branim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC Sensation
Bravo Srki, prvi korak ka lechenju... Priznajesh da si "budala"...   Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.